pajda Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 to tyle nie mam , mam moze jakies 400-500 ml musiał bym sprawdzić , bo mi zostało z moich hebli jak zmieniałem
oprych Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 No to sprawdź i daj znać bo uda mam kupować 2 banki ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- I zobacz jak tam terminarz czy jest napięty w sobotę
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 wg ELSY jest 1,15 l litra mialem przy zmianie hebli 320/269 na 345/300 i mi zostało moze na dobrego drina tak 200 ml ,a zaciski były z normalnym /żółtym płynem ,a zmienialen na ate więc widzialem kiedy zaczyna płynąć czysty blue .... wysłane z htc ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- Chyba ,ze u mnie jest cos inaczej jak b6/b7 .... wysłane z htc
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 No wiec w zaciskach jest tego płynu tez nie mało wysłane z htc
Warson Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam serdecznie, czy ktoś z Forumowiczów ze Śląska posiada i umie podłączyć kompa pod Audiczkę w celu znalezienie potencjalnych błędów? Jestem nowy i szukam pomocy, mam kilka problemów z Audiczką i nie chce mi się zakładać kilkunastu tematów na forum. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 No to sprawdź i daj znać bo uda mam kupować 2 banki---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- I zobacz jak tam terminarz czy jest napięty w sobotę ja jestem pod telefonem w sobotę....nie da rady ....sam chyba w nocy to bede robił bo nie mam kiedy..... wysłane z htc
stanley Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam serdecznie, czy ktoś z Forumowiczów ze Śląska posiada i umie podłączyć kompa pod Audiczkę w celu znalezienie potencjalnych błędów?Jestem nowy i szukam pomocy, mam kilka problemów z Audiczką i nie chce mi się zakładać kilkunastu tematów na forum. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. nie musisz zakładać nowych tematów, dobrze poszukasz, to na forum znajdziesz wszystko
oprych Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 No to sprawdź i daj znać bo uda mam kupować 2 banki---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- I zobacz jak tam terminarz czy jest napięty w sobotę ja jestem pod telefonem w sobotę....nie da rady ....sam chyba w nocy to bede robił bo nie mam kiedy..... wysłane z htc ty to zawsze cos robisz w nocy jak nie praca to grzebanie w aucie ja bez lampki kopalnianej w nocy jestes ślepy pajda i jak wchodzisz w to ?
oprych Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 to juz wole flache postawic i łapy ujeba....
akjam Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 No to kto chętny? Chyba nie chcesz wymieniać P&T w jednym czasie? No chyba, że chcesz być bez hamulca!
Pucek Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 No to kto chętny? Chyba nie chcesz wymieniać P&T w jednym czasie? No chyba, że chcesz być bez hamulca! Trafne spostrzeżenie:decayed:
oprych Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 No to kto chętny? Chyba nie chcesz wymieniać P&T w jednym czasie? No chyba, że chcesz być bez hamulca! a powiedz mi co to za róznica czy tylko przod czy P i T ???
Rekomendowane odpowiedzi