stanley Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 psyt Fajnie masz.... Ja do 6 o suchym pysku...
akjam Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Ja nic niewiem. Co tam z wieczora? Edytowane 14 Listopada 2014 przez akjam
franciszek Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Franc. To lekko wygrzane... i no i braki... Zaraz szarpnemy. WTF Czyli kupiłem szajs Multis dosz tymu rada?? Czy szykować kasa na nowy knyfel ? Dzięki. Edytowane 14 Listopada 2014 przez franciszek
Multis Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Franc. To lekko wygrzane... i no i braki... Zaraz szarpnemy. WTF Czyli kupiłem szajs Multis dosz tymu rada?? Czy szykować kasa na nowy knyfel ? Dzięki. Pikuś... 98% tak ma... Te chińskie są lepiej wykonane. Myślisz że ktoś sprzedał sprawne bo mu wadziło....
franciszek Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Multis da rade! Akjam wiem wiem .Jak podjechałem z knyflem już sie kolejka ustawiała z gratami do Multisa . Franc. To lekko wygrzane... i no i braki... Zaraz szarpnemy. WTF Czyli kupiłem szajs Multis dosz tymu rada?? Czy szykować kasa na nowy knyfel ? Dzięki. Pikuś... 98% tak ma... Te chińskie są lepiej wykonane. Myślisz że ktoś sprzedał sprawne bo mu wadziło.... Myslę,że ktoś sprzedawał bo wiedział,że ma lekko wybrakowany knyfel Poważnie chińskie są lepiej wykonane
Multis Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Kumpel kupił chiński za 50pln dedykowany do golfa , przerabiałem podświetlenie pod octavie... Tylko był bez auto...
abw Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Ravu, dzięki, ale jednak szukam kogoś ze śląska/małopolski Mam znajomego w Chorzowie. Ma swój komis, sam z nim kilka razy jechałem jako kierowca... Mogę Cie z nim skontaktować.
franciszek Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Kumpel kupił chiński za 50pln dedykowany do golfa , przerabiałem podświetlenie pod octavie... Tylko był bez auto... 50 pln . Jeszcze pytanie gdzie kupię kable jednożyłowe ? Takie chyba potrzebuję do rezania .Czy znowu piszę bzdury Nowy Elektronik koło Ciebie ?
Multis Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Tak , ale to co mają to d*py nie urywa, lepiej jakaś hurtownia ele, no chyba że coś sie zmieniło w NE. Chociaż na twoje potrzeby NE powinien wystarczyć. Jeszcze SOLO na przeciwko poczty na dąbrowskiego, w wieżowcu.
franciszek Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Tak , ale to co mają to d*py nie urywa, lepiej jakaś hurtownia ele, no chyba że coś sie zmieniło w NE. Chociaż na twoje potrzeby NE powinien wystarczyć. Jeszcze SOLO na przeciwko poczty na dąbrowskiego, w wieżowcu. Podjadę do Solo i NE.Nawet jak d*py nie urywają to i tak mi mogą wcisnąć shit,bo nie wiem czym się rózni lepszy od gorszego . Bardziej giętkie,grubszy oplot,żyła grubsza .Jak pisze bzdury to..... Produkuje się a tak jak mówisz pojadę kupię co będzie i z bani .
oprych Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Multis da rade! Akjam wiem wiem .Jak podjechałem z knyflem już sie kolejka ustawiała z gratami do Multisa . Dlatego ja się nie odzywam i czekam aż Multis kiedyś napisze ze ma spokój i w tedy i ja go poproszę o fuche
Multis Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Multis da rade! Akjam wiem wiem .Jak podjechałem z knyflem już sie kolejka ustawiała z gratami do Multisa . Dlatego ja się nie odzywam i czekam aż Multis kiedyś napisze ze ma spokój i w tedy i ja go poproszę o fuche Spokój to może po śmierci Co chcesz patrzyć na te lustra? działa Ci to teraz? Tak , ale to co mają to d*py nie urywa, lepiej jakaś hurtownia ele, no chyba że coś sie zmieniło w NE. Chociaż na twoje potrzeby NE powinien wystarczyć. Jeszcze SOLO na przeciwko poczty na dąbrowskiego, w wieżowcu. Podjadę do Solo i NE.Nawet jak d*py nie urywają to i tak mi mogą wcisnąć shit,bo nie wiem czym się rózni lepszy od gorszego . Bardziej giętkie,grubszy oplot,żyła grubsza .Jak pisze bzdury to..... Produkuje się a tak jak mówisz pojadę kupię co będzie i z bani . Knyfel gotowy, trza sprawdzić,
ucho.77 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) rezacze Jeszcze pytanie gdzie kupię kable jednożyłowe ? Takie chyba potrzebuję do rezania .Czy znowu piszę bzdury Nowy Elektronik koło Ciebie ? elmaks czy jakoś tak no orzeszkowej tam jedź po kable, bo w NE i liczą jak za zboże Edytowane 15 Listopada 2014 przez ucho.77
ucho.77 Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Akijam głosik poleciał Pany, opłaca się coś takiego kupywać ? http://allegro.pl/nakladki-na-lusterka-chromowe-in-pro-audi-a4-a6a8-i4752118666.html ja mam już je ponad dwa lata i są ok Oczywiście to tylko moje zdanie. a ten tylko ori i ori Edytowane 15 Listopada 2014 przez ucho.77
franciszek Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Witam Multis da rade! Akjam wiem wiem .Jak podjechałem z knyflem już sie kolejka ustawiała z gratami do Multisa . Dlatego ja się nie odzywam i czekam aż Multis kiedyś napisze ze ma spokój i w tedy i ja go poproszę o fuche Spokój to może po śmierci Co chcesz patrzyć na te lustra? działa Ci to teraz? Tak , ale to co mają to d*py nie urywa, lepiej jakaś hurtownia ele, no chyba że coś sie zmieniło w NE. Chociaż na twoje potrzeby NE powinien wystarczyć. Jeszcze SOLO na przeciwko poczty na dąbrowskiego, w wieżowcu. Podjadę do Solo i NE.Nawet jak d*py nie urywają to i tak mi mogą wcisnąć shit,bo nie wiem czym się rózni lepszy od gorszego . Bardziej giętkie,grubszy oplot,żyła grubsza .Jak pisze bzdury to..... Produkuje się a tak jak mówisz pojadę kupię co będzie i z bani . Knyfel gotowy, trza sprawdzić, Wybornie dziękuje Jak będziesz miał chwile luzu to napisz podjada rezacze Jeszcze pytanie gdzie kupię kable jednożyłowe ? Takie chyba potrzebuję do rezania .Czy znowu piszę bzdury Nowy Elektronik koło Ciebie ?elmaks czy jakoś tak no orzeszkowej tam jedź po kable, bo w NE i liczą jak za zboże Grzegorz podjadę tam po 3 m z paru kolorów wystarczy Oprych co z pinami podrzucić Ci ? Edytowane 15 Listopada 2014 przez franciszek
Rekomendowane odpowiedzi