Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ee to jadłem taka i to sam sobie zrobiłem i nawet nie wiedziałem że to góralska
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 stoję dziś w aptece po pojemnik na mocz, 1zł w keszu i karta...na kasie naklejka, że płatność kartą od 10 zł i ten stres...starczy czy nie starczy żeby przypału nie było, robi się kolejka....proszę o pojemnik, babka przynosi i................i............i 49 groszy i emocje opadły :polew: w tej samej aptece równocześnie stoi chop przede mną i kupuje jakieś tabletki, babka go pyta o coś a on mówi, że te tabletki dla dziecka 12lat ale nie potrafi łykać.......walczyłem ze sobą dobre 20 sekund żeby nie zapytać czy to chłopiec czy dziewczynka :polew: :polew: no a u Was co tam ? ty zboku głodnenu chleb na myśli ...
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 stoję dziś w aptece po pojemnik na mocz, 1zł w keszu i karta...na kasie naklejka, że płatność kartą od 10 zł i ten stres...starczy czy nie starczy żeby przypału nie było, robi się kolejka....proszę o pojemnik, babka przynosi i................i............i 49 groszy i emocje opadły :polew: w tej samej aptece równocześnie stoi chop przede mną i kupuje jakieś tabletki, babka go pyta o coś a on mówi, że te tabletki dla dziecka 12lat ale nie potrafi łykać.......walczyłem ze sobą dobre 20 sekund żeby nie zapytać czy to chłopiec czy dziewczynka :polew: :polew: no a u Was co tam ? hehehe :polew: :polew:
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ee to jadłem taka i to sam sobie zrobiłem i nawet nie wiedziałem że to góralska bronek mi się skończył kedziorek nie zamówił byś mi na necie z dostawą może być to samo
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kurcze... widziałem dziś na średnicówce ładną a4 b5 avant 1,8T z naklejką klubową z Chorzowa... poszukuję kolegi, żeby go na spota zaprosić... wpisałem Chorzów a tam 2 strony ludu :szukaj: :szukaj: :polew: odszukałem, 1,8 t w avancie były tylko 2 :gwizdanie: PW poszły krolu może zrobimy zakład jakiś....kto pierwszy przyprowadzi na spota nowego ziomka kolejną A4, ale musi być z jego miasta i conajmniej 3 razy pojawić się na spocie, a najlepiej żeby przyjeżdżał co tydzień :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Miszka a jaka będzie nagroda bo tak to niewiem czy się kalkuluję :polew:
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kurcze... widziałem dziś na średnicówce ładną a4 b5 avant 1,8T z naklejką klubową z Chorzowa... poszukuję kolegi, żeby go na spota zaprosić... wpisałem Chorzów a tam 2 strony ludu :szukaj: :szukaj: :polew: odszukałem, 1,8 t w avancie były tylko 2 :gwizdanie: PW poszły krolu może zrobimy zakład jakiś....kto pierwszy przyprowadzi na spota nowego ziomka kolejną A4, ale musi być z jego miasta i conajmniej 3 razy pojawić się na spocie, a najlepiej żeby przyjeżdżał co tydzień :gwizdanie: o co zakład?
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 może zrobimy zakład jakiś....kto pierwszy przyprowadzi na spota nowego ziomka kolejną A4, ale musi być z jego miasta i conajmniej 3 razy pojawić się na spocie, a najlepiej żeby przyjeżdżał co tydzień :gwizdanie: Ja już się od dawna staram, od czasu do czasu pw na newbie wysyłam i 0 odzewu... [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 20:18_________________________________________________może jak bym miał klubowicza :mysli: :mysli:
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 może zrobimy zakład jakiś....kto pierwszy przyprowadzi na spota nowego ziomka kolejną A4, ale musi być z jego miasta i conajmniej 3 razy pojawić się na spocie, a najlepiej żeby przyjeżdżał co tydzień :gwizdanie: Ja już się od dawna staram, od czasu do czasu pw na newbie wysyłam i 0 odzewu... i znow to samo....po co komu ramki jak ani na spoty nie przyjeżdża ani na forum sięnie udziela....też miałem takiego jeszcze w Kato na osiedlu b6 ;( i nic
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ramki to raczej dla reklamy klubu a nie że ktoś należy
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ale sobie pojadłem jak bąk hehe przydały by się te małe kalendarzyki
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 kto im w ogóle sprzadał ramki klubowe?
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 kędzior tyś jest nadupcony ? do jakiej reklamy ? po co takiemu ramki A4 KLUB POLSKA ? do jakiej reklamy ?
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 kto im w ogóle sprzadał ramki klubowe? keżor jeszcze 40 stron i jesteśmy na drugi miejscu za gliwicami a ścigamy bb
wicio150 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kurde u mnie duzo A4 jedzi ale nikt sie prawie z Jaworzna sie nie loguje na forum Moze kogos zmotywuje do przyjazdu na spot do Katowic bo w kupie sila :>
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 kędzior tyś jest nadupcony ? do jakiej reklamy ? po co takiemu ramki A4 KLUB POLSKA ? do jakiej reklamy ? :doh1: :laghing2:
Maxito Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 kędzior tyś jest nadupcony ? do jakiej reklamy ? po co takiemu ramki A4 KLUB POLSKA ? do jakiej reklamy ? nie obrażaj mi tu kędziorka on chciał zagadać :polew: Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? sie zaczyna
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kurde u mnie duzo A4 jedzi ale nikt sie prawie z Jaworzna sie nie loguje na forum Moze kogos zmotywuje do przyjazdu na spot do Katowic bo w kupie sila :> wicio, w sobote widziałem chyba twoje auto w Jeleniu, odbierałem swoje od tego mechaniora, Tadeusz Dylus mu jest ?
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 kędzior tyś jest nadupcony ? do jakiej reklamy ? po co takiemu ramki A4 KLUB POLSKA ? do jakiej reklamy ? chodziło mi że to jest autoreklama dla forum a nie że ktoś to wykorzystuję
Rekomendowane odpowiedzi