Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 zależy jak sie szuka tych felg i zawiasu to już następna sprawa :gwizdanie: albo trzeba było kupić furę z zawiasem i felami
Gość elvis80 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Elvis, dlatego też nie kupuje się auta za ostanie pieniądze jakie się ma, zawsze sobie zostawiam coś kasy na mody dasz 4 tysie i masz lansik, nie dasz 4 tysi i nie masz lansiku, prosta sprawa, Twój wybór kto powiedział że nie zostawilem - początkowo chciałem A6 z 2005r więc chyba jakieś złotówki zostały co nie??? ale www.allekuchnia.com.pl mnie czeka jeszcze...
keżor Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Elvis, dlatego też nie kupuje się auta za ostanie pieniądze jakie się ma, zawsze sobie zostawiam coś kasy na mody dasz 4 tysie i masz lansik, nie dasz 4 tysi i nie masz lansiku, prosta sprawa, Twój wybór kto powiedział że nie zostawilem - początkowo chciałem A6 z 2005r więc chyba jakieś złotówki zostały co nie??? ale www.allekuchnia.com.pl mnie czeka jeszcze... to o co w końcu chodzi z tymi felgami ? jak masz hajs to kupuj , jak nie masz to nie kupuj chyba , że mamy Ci wzór wybrać ?
Gość elvis80 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no właśnie piszę że mam interes rozkręcić i sam nie wiem co robić - chce koła 18" i wiem ze bez zawiasa będzie kupa a mam wyliczony chajs na kółka i sklep,...a zawias + robota to kolejny tyś
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no właśnie piszę że mam interes rozkręcić i sam nie wiem co robić - chce koła 18" i wiem ze bez zawiasa będzie kupa a mam wyliczony chajs na kółka i sklep,...a zawias + robota to kolejny tyś To pierw rozkręć interes a później będziesz kupował fele i zmieniał zawias co miesiąc!
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam ponownie wróciłem z piwka dobre było te nowe karmi?
Gość elvis80 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 no właśnie piszę że mam interes rozkręcić i sam nie wiem co robić - chce koła 18" i wiem ze bez zawiasa będzie kupa a mam wyliczony chajs na kółka i sklep,...a zawias + robota to kolejny tyś To pierw rozkręć interes a później będziesz kupował fele i zmieniał zawias co miesiąc! to jest myśl...
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam ponownie wróciłem z piwka i niedałeś mi znać ;( Jakiś mi się carlsberg został w lodówce... :kox: ja kończę drugie tyskie
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 bo kędzior mi pisze na gg że za***iste, pisze że tylko takie pije a chłopakom wciska kit że niby leszki/tyskie
Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja wam dam Karmi. Takiego syfu nie pijam. Ewentualnie reds malinowy jak jezdze potem autem :polew:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Ja wam dam Karmi. Takiego syfu nie pijam. Ewentualnie reds malinowy jak jezdze potem autem :polew: redd's malinowy jak dla mnie to smakuje jak piwo z sokiem :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 bo kędzior mi pisze na gg że za***iste, pisze że tylko takie pije a chłopakom wciska kit że niby leszki/tyskie jutro będzie chyba wojna :bicz3:
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja dzisiaj sobie zrobiłem dzień przerwy od piwka, więc o d*pach dziś z wami nie pogadam
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja dzisiaj sobie zrobiłem dzień przerwy od piwka, więc o d*pach dziś z wami nie pogadam A bez piwka nie potrafisz?
Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 To chyba na wojnę wezmę grubszy sprzęt
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja dzisiaj sobie zrobiłem dzień przerwy od piwka, więc o d*pach dziś z wami nie pogadam to ja ci mms posłałem a ty taki jesteś żartujesz co nie?
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja dzisiaj sobie zrobiłem dzień przerwy od piwka, więc o d*pach dziś z wami nie pogadam A bez piwka nie potrafisz? brak mi weny [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:23_________________________________________________ ja dzisiaj sobie zrobiłem dzień przerwy od piwka, więc o d*pach dziś z wami nie pogadam to ja ci mms posłałem a ty taki jesteś żartujesz co nie? jakoś tak pomyślałem, że jak będzie dzień przerwy, to w weekend będzie lepiej smakować
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja dzisiaj sobie zrobiłem dzień przerwy od piwka, więc o d*pach dziś z wami nie pogadam A bez piwka nie potrafisz? brak mi weny :wink4:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Stanley a co Basia cię wena nienatycha?
Rekomendowane odpowiedzi