Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy jak sie szuka tych felg i zawiasu :naughty:

to już następna sprawa :gwizdanie:

albo trzeba było kupić furę z zawiasem i felami :cool1:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Elvis, dlatego też nie kupuje się auta za ostanie pieniądze jakie się ma, zawsze sobie zostawiam coś kasy na mody :naughty:

dasz 4 tysie i masz lansik, nie dasz 4 tysi i nie masz lansiku, prosta sprawa, Twój wybór :)

kto powiedział że nie zostawilem - początkowo chciałem A6 z 2005r więc chyba jakieś złotówki zostały co nie??? :cool1: ale www.allekuchnia.com.pl mnie czeka jeszcze...

Opublikowano

Elvis, dlatego też nie kupuje się auta za ostanie pieniądze jakie się ma, zawsze sobie zostawiam coś kasy na mody :naughty:

dasz 4 tysie i masz lansik, nie dasz 4 tysi i nie masz lansiku, prosta sprawa, Twój wybór :)

kto powiedział że nie zostawilem - początkowo chciałem A6 z 2005r więc chyba jakieś złotówki zostały co nie??? :cool1: ale www.allekuchnia.com.pl mnie czeka jeszcze...

to o co w końcu chodzi z tymi felgami ? jak masz hajs to kupuj , jak nie masz to nie kupuj :hi: chyba , że mamy Ci wzór wybrać ? :mysli:
Opublikowano

no właśnie piszę że mam interes rozkręcić i sam nie wiem co robić - chce koła 18" i wiem ze bez zawiasa będzie kupa a mam wyliczony chajs na kółka i sklep,...a zawias + robota to kolejny tyś :confused4:

Opublikowano

no właśnie piszę że mam interes rozkręcić i sam nie wiem co robić - chce koła 18" i wiem ze bez zawiasa będzie kupa a mam wyliczony chajs na kółka i sklep,...a zawias + robota to kolejny tyś :confused4:

To pierw rozkręć interes a później będziesz kupował fele i zmieniał zawias co miesiąc! :naughty::wink4:
Opublikowano

Witam ponownie wróciłem z piwka :naughty:

Opublikowano

dobre było te nowe karmi? :polew:

Opublikowano

To pierw rozkręć interes a później będziesz kupował fele i zmieniał zawias co miesiąc! :naughty::wink4:

to jest myśl... :naughty:

Opublikowano

i niedałeś mi znać ;(

Jakiś mi się carlsberg został w lodówce... :kox: :kox:

ja kończę drugie tyskie :wink4:

Opublikowano

bo kędzior mi pisze na gg że za***iste, pisze że tylko takie pije a chłopakom wciska kit że niby leszki/tyskie

Opublikowano

Ja wam dam Karmi. Takiego syfu nie pijam. Ewentualnie reds malinowy jak jezdze potem autem :polew: :polew:

Opublikowano

Ja wam dam Karmi. Takiego syfu nie pijam. Ewentualnie reds malinowy jak jezdze potem autem :polew: :polew:

redd's malinowy jak dla mnie to smakuje jak piwo z sokiem :gwizdanie:

Opublikowano

bo kędzior mi pisze na gg że za***iste, pisze że tylko takie pije a chłopakom wciska kit że niby leszki/tyskie

jutro będzie chyba wojna :bicz3: :polew:

Opublikowano

ja dzisiaj sobie zrobiłem dzień przerwy od piwka,

więc o d*pach dziś z wami nie pogadam :wink4:

Opublikowano

A bez piwka nie potrafisz? :naughty::wink4:
Opublikowano

To chyba na wojnę wezmę grubszy sprzęt :naughty:

Opublikowano

:thumbdown: to ja ci mms posłałem a ty taki jesteś :wallbash: żartujesz co nie? :naughty:

Opublikowano

brak mi weny :kwasny:[br]Dopisany: 11 Luty 2010, 22:23_________________________________________________

:thumbdown: to ja ci mms posłałem a ty taki jesteś :wallbash: żartujesz co nie? :naughty:

jakoś tak pomyślałem, że jak będzie dzień przerwy, to w weekend będzie lepiej smakować :naughty:

Opublikowano

brak mi weny :kwasny:

:wink4: :wink4: :wink4:
Opublikowano

Stanley a co Basia cię wena nienatycha? :decayed: