stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Stanley a co Basia cię wena nienatycha? to juz inna sprawa...
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Stanley a co Basia cię wena nienatycha? jak by Cie tak maltretowała jak Go to też byś miał dosyć coś mi się wydaje że długo na SK się nie pokaże :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Stanley a co Basia cię wena nienatycha? jak by Cie tak maltretowała jak Go to też byś miał dosyć coś mi się wydaje że długo na SK się nie pokaże :polew: widocznie go tak natchnęła że nie w głowie mu inne dupencje :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Stanley a co Basia cię wena nienatycha? jak by Cie tak maltretowała jak Go to też byś miał dosyć coś mi się wydaje że długo na SK się nie pokaże :polew: ja lubię byc poniżany... :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Stanley a co Basia cię wena nienatycha? jak by Cie tak maltretowała jak Go to też byś miał dosyć coś mi się wydaje że długo na SK się nie pokaże :polew: ja lubię byc poniżany... :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Stanley a co Basia cię wena nienatycha? jak by Cie tak maltretowała jak Go to też byś miał dosyć coś mi się wydaje że długo na SK się nie pokaże :polew: ja lubię byc poniżany... :polew: :polew: :polew: :polew: Stan, teraz to dałeś popis
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 poproszę chyba moderatora o skasowanie mojej wypowiedzi :doh1:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 poproszę chyba moderatora o skasowanie mojej wypowiedzi :doh1: nie panikuj, ja bym raczej się obawiał o Basię...
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 poproszę chyba moderatora o skasowanie mojej wypowiedzi :doh1: za późno hehe już to zapisałem hehe w razie czego będę cie tym straszył jeśli Stanley lubi być poniżany to w takim razie Basia lubi poniżać od początku wiedziałem że coś z nią nie tak do końca hehehe :polew: żart oczywiście Basiu niebądź zła na mnie
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 poproszę chyba moderatora o skasowanie mojej wypowiedzi :doh1: nie panikuj, ja bym raczej się obawiał o Basię... dam radę
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 poproszę chyba moderatora o skasowanie mojej wypowiedzi :doh1: nie panikuj, ja bym raczej się obawiał o Basię... dam radę przecież on lubi jak go Basia molestuję
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 poproszę chyba moderatora o skasowanie mojej wypowiedzi :doh1: za późno hehe już to zapisałem hehe w razie czego będę cie tym straszył jeśli Stanley lubi być poniżany to w takim razie Basia lubi poniżać od początku wiedziałem że coś z nią nie tak do końca hehehe :polew: żart oczywiście Basiu niebądź zła na mnie pędzel :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 poproszę chyba moderatora o skasowanie mojej wypowiedzi :doh1: za późno hehe już to zapisałem hehe w razie czego będę cie tym straszył jeśli Stanley lubi być poniżany to w takim razie Basia lubi poniżać od początku wiedziałem że coś z nią nie tak do końca hehehe :polew: żart oczywiście Basiu niebądź zła na mnie pędzel :polew: ja tam wolę z nią nie zadzierać :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 poproszę chyba moderatora o skasowanie mojej wypowiedzi :doh1: za późno hehe już to zapisałem hehe w razie czego będę cie tym straszył jeśli Stanley lubi być poniżany to w takim razie Basia lubi poniżać od początku wiedziałem że coś z nią nie tak do końca hehehe :polew: żart oczywiście Basiu niebądź zła na mnie pędzel :polew: ja tam wolę z nią nie zadzierać :gwizdanie: ja się zezłości to wtedy jest kochana
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: przynajmniej chłopak się nie nudzi :gwizdanie: PUCEK DLACZEGO USUNĄŁEŚ POSTA
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 niedość że mnie Pucek ściga to jeszcze Basia by zaczeła nie nie niepotrzebne mi to
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 poproszę chyba moderatora o skasowanie mojej wypowiedzi :doh1: za późno hehe już to zapisałem hehe w razie czego będę cie tym straszył jeśli Stanley lubi być poniżany to w takim razie Basia lubi poniżać od początku wiedziałem że coś z nią nie tak do końca hehehe :polew: żart oczywiście Basiu niebądź zła na mnie pędzel :polew: ja tam wolę z nią nie zadzierać :gwizdanie: ja się zezłości to wtedy jest kochana I wtedy Cię poniża... No musi coś w tym być... :kox: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: przynajmniej chłopak się nie nudzi :gwizdanie: PUCEK DLACZEGO USUNĄŁEŚ POSTA dla bezpieczeństwa :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 poproszę chyba moderatora o skasowanie mojej wypowiedzi :doh1: za późno hehe już to zapisałem hehe w razie czego będę cie tym straszył jeśli Stanley lubi być poniżany to w takim razie Basia lubi poniżać od początku wiedziałem że coś z nią nie tak do końca hehehe :polew: żart oczywiście Basiu niebądź zła na mnie pędzel :polew: ja tam wolę z nią nie zadzierać :gwizdanie: ja się zezłości to wtedy jest kochana I wtedy Cię poniża... No musi coś w tym być... :kox: :polew: :polew: ta uczucie jest
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 :polew: :polew: :polew: przynajmniej chłopak się nie nudzi :gwizdanie: PUCEK DLACZEGO USUNĄŁEŚ POSTA dla bezpieczeństwa :polew: a chciałem zacytować i byś był udupiony
Rekomendowane odpowiedzi