pajda Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 taka sytuacja : Silesia dziś popołudniu
diman Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) taka sytuacja : Silesia dziś popołudniu Ładne będziesz jutro - jak tak to weź ze sobą te springi będę po nie u was Edytowane 23 Lutego 2015 przez diman
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Golas z zielonym kołem kolor budy fajny nic poza tym
pajda Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) taka sytuacja : Silesia dziś popołudniu Ładnebędziesz jutro - jak tak to weź ze sobą te springi będę po nie u was myślę że tak , postaram sie nie zapomnieć http://starapanderosa.pl/index.html dziś zabrałem żonkę na urodzinową kolację POLECAM lokal jedzenie mega dobre , chodź ceny troszkę z wyższej półki ale smak za***isty wart tej ceny Edytowane 23 Lutego 2015 przez pajda
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 taka sytuacja : Silesia dziś popołudniu Ładnebędziesz jutro - jak tak to weź ze sobą te springi będę po nie u was myślę że tak , postaram sie nie zapomnieć http://starapanderosa.pl/index.html dziś zabrałem żonkę na urodzinową kolację POLECAM lokal jedzenie mega dobre , chodź ceny troszkę z wyższej półki ale smak za***isty wart tej ceny kumpel jest tam szefem kuchni ten ze zdjęcia - zawsze coś dobrego opierdoli na ciepło jak się widzimy no i ceny nie trochę z wyższej pułki tylko ceny z d*py
akjam Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Jak to mówią... Kto bogatemu zabroni... Kiedyś w tamtych rejonach się częściej bywało na jakimś żarciu.
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 i co w środę ma padać ale temp 7 st więc strzał w 10 z wymianą opon dziś jak wyjeżdżałem rano było 6st jak wracałem 10,5 więc letni setup jak najbardziej już musi być
Miszka82 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 nie piję i boję się alkoholu - wręcz gardzę
Arturoo Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 jakiś płochliwy taki ostatnio nie piję i boję się alkoholu - wręcz gardzę też go tylko w mordę leję
Rekomendowane odpowiedzi