pajda Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 zaleta kombi psyt... Klepniete dzieki bardzo [emoji6] "Ty stara cholero............Ty stara Ty............Cię diabli nie bierą..........ni choooooja ni........." teraz cały mi czas to w łbie ma szanse na piosenkę zatoru
Polko_V Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 ...no ja jestem "za" a nawet "przeciw" ...co kombiak to kombiak
pajda Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pajda, jutro na 15 w ASO jedziesz ze mną ?
stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pajda, jutro na 15 w ASO jedziesz ze mną ? raczej tak, zdzwonimy się jeszcze
pajda Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pajda, jutro na 15 w ASO jedziesz ze mną ? raczej tak, zdzwonimy się jeszcze
stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pajda, jutro na 15 w ASO jedziesz ze mną ? raczej tak, zdzwonimy się jeszcze na olx i allegro nie ma uchwytów na rower trzeba będzie kupić nówkę
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pajda, jutro na 15 w ASO jedziesz ze mną ? raczej tak, zdzwonimy się jeszcze to się widzimy psyt
stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 sprawdzam .....psyt jutro wolne psyt, Krombacher Ja mam wolne cały tydzień, ale mój dzień wygląda jak poniżej: 1. 6:30 budzi się wesoła ferajna 2. na 8 odprowadzam Alę do przedszkola 3. wracam i do godz 11 Młody robi ze mną co chce 4. kiedy wydaje mi się, że pośpi jak zawsze 2-3 godz, jakiś uprzejmy sąsiad naparza od tego poniedziałku w tych godzinach z wiertarką 5. Młody po godzinie budzi się pełny energii, dobrze, że udalo mi się w tym czasie coś upierd*olić na szybko bo by mnie zjadł 6. po obiedzie znowu zabawa i ok 13 wychodzimy na spacer 7. ok 14:30 odbieramy z przedszkola Alę, krótki spacer i do domu 8. przed 16 w domu pojawia się Mama 9 w tzw międzyczasie 20telefonów z roboty 10 po 16 podjeżdżam na chwilę do robo odpoczynek od Dzieci ( żarcik, fajnie jest )
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 sorki....2 kostki lodu ...płyn i szklanka....szkoda mi czasu
stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) sorki....2 kostki lodu ...płyn i szklanka....szkoda mi czasu jak szkoda czasu to można też chociażby skarpetki nasączyć alko Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez stanley
Arturoo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) sprawdzam .....psyt jutro wolne psyt, Krombacher Ja mam wolne cały tydzień, ale mój dzień wygląda jak poniżej: 1. 6:30 budzi się wesoła ferajna 2. na 8 odprowadzam Alę do przedszkola 3. wracam i do godz 11 Młody robi ze mną co chce 4. kiedy wydaje mi się, że pośpi jak zawsze 2-3 godz, jakiś uprzejmy sąsiad naparza od tego poniedziałku w tych godzinach z wiertarką 5. Młody po godzinie budzi się pełny energii, dobrze, że udalo mi się w tym czasie coś upierd*olić na szybko bo by mnie zjadł 6. po obiedzie znowu zabawa i ok 13 wychodzimy na spacer 7. ok 14:30 odbieramy z przedszkola Alę, krótki spacer i do domu 8. przed 16 w domu pojawia się Mama 9 w tzw międzyczasie 20telefonów z roboty 10 po 16 podjeżdżam na chwilę do robo odpoczynek od Dzieci ( żarcik, fajnie jest ) bez jutra 6 budzik. 6:30 wstają moje Panie,wspólne śniadanko 7:10 wychodzę do pracy wracam do domu : a)18:30-19 kapielisko i powódź w łazience z Emi ...Mama się gotuje jak to widzi b ) 22:30 nikt nie czeka ad.a mam dyżur popijam herbatkę i czytam zaległości z forum b)nie mam dyżuru i popijam % czytując zaległości 2 odpuszczam allegro i idę spać sorki....2 kostki lodu ...płyn i szklanka....szkoda mi czasu jak szkoda czasu to można też chociażby skarpetki nasączyć alko alkohol przez skórę dobrze się wchłania ....ale......... długo Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez Arturoo
stanley Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jak przez skórę długo, to Majki mówił, że ma kumpli co strzykawką sobie zapodają bezpośrednio do pupy
pajda Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pajda, jutro na 15 w ASO jedziesz ze mną ? raczej tak, zdzwonimy się jeszcze to się widzimy
Arturoo Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jak przez skórę długo, to Majki mówił, że ma kumpli co strzykawką sobie zapodają bezpośrednio do pupy Fajnych ma kumpli
Rekomendowane odpowiedzi