Multis Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Panowie potrzebuje pomocy w diagnostyce mojego silnika,a dokładniej chodzi mi o sprawdzenie kąta wtrysku,sprawdzeniu czy ogólnie wtryski nie są rozjechane. Ogarnia ktoś z Was ten temat? A pytam o to,bo wymieniłem wszystkie poduchy silnika i skrzyni i autem dalej trzęsie i chce sprawdzić czy to parametry nie mają z tym nic wspólnego,bo już pomysły mi się kończą. Wojtaśny rozjechaną to możesz mieć zbieżność ...resztę możemy sprawdzić ......hamulce masz sprawne ?? Tak hamulce mam sprawne. Wiesz dużo opini jest o tych silnikach,a zawsze chciałem taki mieć bo ma fajne brzmienie i dlatego uczę się go i nie mam jeszcze pojęcia co i jak nazwać...Wojtaśny Jak uczysz sie tego silnika, to arturoo będzie swietnym mentorem, także dla nas wszystkich.. A podstawowe pojecia przy 2.5 : Assistance. Laweta. Mechanik. Swap. Vag. Gedore... ... Wysłane z taboreta G3 Wydatki dzięki technice... Wysłane z taboreta G3
morsik26 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 pochwalony Wysłane z taboreta G3 Panowie potrzebuje pomocy w diagnostyce mojego silnika,a dokładniej chodzi mi o sprawdzenie kąta wtrysku,sprawdzeniu czy ogólnie wtryski nie są rozjechane. Ogarnia ktoś z Was ten temat? A pytam o to,bo wymieniłem wszystkie poduchy silnika i skrzyni i autem dalej trzęsie i chce sprawdzić czy to parametry nie mają z tym nic wspólnego,bo już pomysły mi się kończą. Wojtaśny rozjechaną to możesz mieć zbieżność ...resztę możemy sprawdzić ......hamulce masz sprawne ?? Tak hamulce mam sprawne. Wiesz dużo opini jest o tych silnikach,a zawsze chciałem taki mieć bo ma fajne brzmienie i dlatego uczę się go i nie mam jeszcze pojęcia co i jak nazwać...Wojtaśny Jak uczysz sie tego silnika, to arturoo będzie swietnym mentorem, także dla nas wszystkich.. A podstawowe pojecia przy 2.5 : Assistance. Laweta. Mechanik. Swap. Vag. Gedore... ... Wysłane z taboreta G3 Wydatki dzięki technice... Wysłane z taboreta G3 Mam nadzieje,że z aż tak drastycznych środków jak laweta i assistance nie będę musiał korzystać. Póki co nie mam na co narzekać prócz tych wibracji auta,które trochę są uciążliwe. Zresztą za dużo i tak nie mam co mówić jak jeżdżę nią dopiero od stycznia. Wojtaśny
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 pochwalonyWysłane z taboreta G3 Panowie potrzebuje pomocy w diagnostyce mojego silnika,a dokładniej chodzi mi o sprawdzenie kąta wtrysku,sprawdzeniu czy ogólnie wtryski nie są rozjechane. Ogarnia ktoś z Was ten temat?A pytam o to,bo wymieniłem wszystkie poduchy silnika i skrzyni i autem dalej trzęsie i chce sprawdzić czy to parametry nie mają z tym nic wspólnego,bo już pomysły mi się kończą.Wojtaśny rozjechaną to możesz mieć zbieżność ...resztę możemy sprawdzić ......hamulce masz sprawne ?? Tak hamulce mam sprawne. Wiesz dużo opini jest o tych silnikach,a zawsze chciałem taki mieć bo ma fajne brzmienie i dlatego uczę się go i nie mam jeszcze pojęcia co i jak nazwać...WojtaśnyJak uczysz sie tego silnika, to arturoo będzie swietnym mentorem, także dla nas wszystkich..A podstawowe pojecia przy 2.5 :Assistance.Laweta.Mechanik.Swap.Vag.Gedore......Wysłane z taboreta G3Wydatki dzięki technice...Wysłane z taboreta G3 Mam nadzieje,że z aż tak drastycznych środków jak laweta i assistance nie będę musiał korzystać. Póki co nie mam na co narzekać prócz tych wibracji auta,które trochę są uciążliwe. Zresztą za dużo i tak nie mam co mówić jak jeżdżę nią dopiero od stycznia.Wojtaśny pojeździmy , dotrzemy to i owo i zobaczymy ,czy trzęsienie ustanie .....,czy też się nasili
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 od kiedy plan na grilowanie ? można by Rodzinnie wpadać
morsik26 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 od kiedy plan na grilowanie ? można by Rodzinnie wpadać A gdzie to grillowanie ma być?Wojtaśny
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Grillowanie na dolince na Muchowcu. A kiedy zaczynamy? No myślę, że powoli już można o tym myśleć choć wieczorami jeszcze chłodno się robi...
morsik26 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Grillowanie na dolince na Muchowcu. A kiedy zaczynamy? No myślę, że powoli już można o tym myśleć choć wieczorami jeszcze chłodno się robi... Ale można by zacząć tak od 15 lub 16 bo w końcu jak z rodzinami to niektóre dzieci do późna nie wytrzymają. Nie wiem co Wy o tym sądzicie? Wojtaśny
Arturoo Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Grillowanie na dolince na Muchowcu. A kiedy zaczynamy? No myślę, że powoli już można o tym myśleć choć wieczorami jeszcze chłodno się robi... Ale można by zacząć tak od 15 lub 16 bo w końcu jak z rodzinami to niektóre dzieci do późna nie wytrzymają. Nie wiem co Wy o tym sądzicie? Wojtaśny Do 15 pracuje ....ja jak będzie pogoda to koło 18-19 z Córą mogę wpaść
akjam Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 20 stopni to już dobrze jest W ciągu dnia OK ale wieczorami jeszcze chłodno... Grillowanie na dolince na Muchowcu. A kiedy zaczynamy? No myślę, że powoli już można o tym myśleć choć wieczorami jeszcze chłodno się robi... Ale można by zacząć tak od 15 lub 16 bo w końcu jak z rodzinami to niektóre dzieci do późna nie wytrzymają. Nie wiem co Wy o tym sądzicie?Wojtaśny Wydaje mi się, że ciężko będzie się zebrać o tej porze... Czasem coś tam można zorganizować ale na pewno nie cyklicznie. BTW Kto dziś będzie? Ja do robo na noc i auta nie mam ale może wpadnę na chwilę jak wszystko się dobrze ułoży.
stanley Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Ja będę, z grila dzisiaj raczej nic nie wyjdzie - pada deszczyk
Rekomendowane odpowiedzi