turzol Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 siema, ja w sobotę ogarniam olej, filtry, płyny przed zimą więc szykuje się grube rezanie temacik zakupiony [emoji14]ali: więc robota to będzie czysta przyjemność - jak co wpadać na garaż Wyobraź sobie że mam takie same plany na tą sobotę jeszcze tylko dziś po tyrytytki muszę podjechać Stasiu u mnie wymiana oleju wygląda tak, że zlewam z miski i zalewam od góry ten sam Przez Sitko mam nadzieję go zalewasz? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 siema, ja w sobotę ogarniam olej, filtry, płyny przed zimą więc szykuje się grube rezanie temacik zakupiony [emoji14]ali: więc robota to będzie czysta przyjemność - jak co wpadać na garaż Wyobraź sobie że mam takie same plany na tą sobotę jeszcze tylko dziś po tyrytytki muszę podjechać Stasiu u mnie wymiana oleju wygląda tak, że zlewam z miski i zalewam od góry ten sam Przez Sitko mam nadzieję go zalewasz? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka taaa, żeby paprochy nie wleciały
Horneth Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Chyba żeby świeżych trocin dosypać
Ravu Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Widzieliście nowy taryfikator ?
akjam Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 No bogato... Ja Dziś odebrałem list z US właśnie w sprawie mandatu i telefonicznie się nie Da nic ogarnąć tylko trzeba osobiście się wstawić! Conajlepsze to Nie wiem o jaki mandat chodzi!
Arturoo Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 siema, ja w sobotę ogarniam olej, filtry, płyny przed zimą więc szykuje się grube rezanie temacik zakupiony [emoji14]ali: więc robota to będzie czysta przyjemność - jak co wpadać na garaż Wyobraź sobie że mam takie same plany na tą sobotę jeszcze tylko dziś po tyrytytki muszę podjechać Stasiu u mnie wymiana oleju wygląda tak, że zlewam z miski i zalewam od góry ten sam Przez Sitko mam nadzieję go zalewasz?Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Ja tak robię...Ale mam 2,5 i często coś można w misce znaleźć Widzieliście nowy taryfikator ? W czym problem? ...koło przejścia uważać i tyle
Arturoo Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Fajna sesja https://www.flickr.com/photos/104624826@N05/21943073724/ za***iste foty akjam :kox:
pajda Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 [emoji481]Tychy?Pewnie przyczajony gdzies na trasie w PL
Multis Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 [emoji481]Tychy?Pewnie przyczajony gdzies na trasie w PL Ten typ tak ma... Psyyyyt....
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Pany żeby zdemontować słupek kierowcy ten co leci od podszybia, do słupka pomiędzy drzwiami przód tył to co będę musiał odkręcać ? słonecznik. rączkę kierowcy , zaślepkę Airbag (kurtyna ) i tyle ? czy coś jeszcze ?
akjam Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Fajna sesja https://www.flickr.com/photos/104624826@N05/21943073724/ za***iste foty akjam :kox: Mnie też się podoba! Pany żeby zdemontować słupek kierowcy ten co leci od podszybia, do słupka pomiędzy drzwiami przód tył to co będę musiał odkręcać ? słonecznik. rączkę kierowcy , zaślepkę Airbag (kurtyna ) i tyle ? czy coś jeszcze ? Oooo szykuje się grube rezanie! BTW Psssyt grzane z sokiem bo coś mnie...
pajda Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 rezanie to się szykuje u mnie niestety czarny scenariusz , odgłosy traktora dochodzą z silnika i trzeba sciągać głowice a co dalej to jutro bedzie wiadomo co w trawi piszczy, chyba czas poszukać jakiegoś silnika na allegro
ucho.77 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 Jeszcze w Polsce jutro będę
Rekomendowane odpowiedzi