Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Sprzedam nówke.nawigacje Mio Spirit 685 i 680 z.mapami Europy plus ekran 5 cali i 2gb pamięci wbudowanej... Bliźniac z e modele w tej samej cenie Zestaw nówa cena 300 zł. Ostatnie sztuki Naciapane z Z2
morsik26 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć.
ucho.77 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć. Miron, ale to lepiej już na coś nowszego co się okazało z autem??? Edytowane 13 Listopada 2015 przez ucho.77
morsik26 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć.Miron co się okazało z autem??? Pompa,wtryski i wszystkie świece do wymiany. Do tego trzeba akumulator też nowy.Nie chce się zadłużać bardzo bo już mam nieciekawie z kasą przez swoją głupotę. Edytowane 13 Listopada 2015 przez morsik26
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Sprzedam Blu Ray LG BP 325 nówka mega cena z 3D Naciapane z Z2
Multis Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Sprzedam Blu Ray LG BP 325 nówka mega cena z 3D Naciapane z Z2 Rozwodzisz się, czy jaki inny podział majątku?
Multis Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć.Miron co się okazało z autem??? Pompa,wtryski i wszystkie świece do wymiany. Do tego trzeba akumulator też nowy.Nie chce się zadłużać bardzo bo już mam nieciekawie z kasą przez swoją głupotę. To na czym to auto jeździło?
morsik26 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć.Miron co się okazało z autem??? Pompa,wtryski i wszystkie świece do wymiany. Do tego trzeba akumulator też nowy.Nie chce się zadłużać bardzo bo już mam nieciekawie z kasą przez swoją głupotę. To na czym to auto jeździło?Ja tankowałem zawsze praktycznie na jednej stacji,a poprzedni właściciel nie wiem co lał.
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Sprzedam kierownice pod PC i PS2... Idealna na prezent pos choinke... Nówka sztuka cena mega promocyjna 150 zł. W skład oryginalnie zapakowanego zestawu wchodzi kierownica pedały i ręczny... Bezprzewodowe... Link do producenta www.tracer.pl/product/kierownica-tracer-professional-carbonracer-usbps2-6 Naciapane z Z2
Multis Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć.Miron co się okazało z autem??? Pompa,wtryski i wszystkie świece do wymiany. Do tego trzeba akumulator też nowy.Nie chce się zadłużać bardzo bo już mam nieciekawie z kasą przez swoją głupotę. To na czym to auto jeździło?Ja tankowałem zawsze praktycznie na jednej stacji,a poprzedni właściciel nie wiem co lał.Nie no, h..jnia panie... Sprzedam kierownice pod PC i PS2... Idealna na prezent pos choinke... Nówka sztuka cena mega promocyjna 150 zł. W skład oryginalnie zapakowanego zestawu wchodzi kierownica pedały i ręczny... Bezprzewodowe... Link do producenta www.tracer.pl/product/kierownica-tracer-professional-carbonracer-usbps2-6 Naciapane z Z2 Ktoś tu ma chyba karę... Najlepiej na Olx się sprzedaje.
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Najpierw wstawiam.na forum po znajomych... Olx też przyjdzie czas Naciapane z Z2 Multis jesteś mi w stanie napisać różnice pomiędzy zestawem głośników na przód z gwizdkami a zestawem głośników na przód z gwizdkami i zwrotnicami... Na czym.polega różnica? Co dają te zwrotnice... Pytam bo mam komplet przód JBl ale bez zwrptnic i albo dołożyć o ile się da albo sprzedać i kupić zestaw na gotowo z zwrotnicami... Pytam bo powoli kompletuje montuje potem wygłuszam... A stroić chyba będzie skalik lub samemu ile.dam.rady... Naciapane z Z2 Edytowane 13 Listopada 2015 przez Mario22
stanley Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć. ile Cie to szarpnie ?
morsik26 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć.ile Cie to szarpnie ?Gość mi powiedział że z robotą jakieś 3tys zł.
Multis Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zwrotnice robią podział pasma. Czyli na tweetery dają górne pasmo częstotliwości a na niskotonowe odcinają górę. Przez co głośniki grają bardziej efektywnie i w swoim paśmie przenoszenia.
Arturoo Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć.Miron co się okazało z autem??? Pompa,wtryski i wszystkie świece do wymiany. Do tego trzeba akumulator też nowy.Nie chce się zadłużać bardzo bo już mam nieciekawie z kasą przez swoją głupotę. To na czym to auto jeździło?A co ma to wspólnego? :-P
Bieniek Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 I kuzwa przyszła fota ze Świętochłowic :/ Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi