Miszka82 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Prawda jest taka, że nie zaakceptujesz mniejszej mocy w samochodzie niż miałeś.. mocy czy odczuwalnych efektów ? bo np mój Golf był 115ps w klekocie a B6 ma 150ps więc jest mocniejsze, a nie idzie wcale , za to komfort niebo a ziemia, trzymanie w zakrętach również tak się zastanawiam czy Wy wszyscy ZAPIERDALACIE po 300km/h ? dziś po raz kolejny miałem "przyjemność" lecieć ST - W-wa tam inazot i uwierzcie mi, że 200km/h to można lecieć momentami -z resztą też jeździcie to wiecie, Chyba zdziadziałem bo wg mnie 1.8 ADR za***rdalał bo wszędzie było na pełnej kurwi, a teraz człowiek już nie ten, bardziej patrzy na bezpieczeństwo niż bycie kilka minut szybciej...bo ile się "zaoszczędzi" czasu na trasie 200km
stanley Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Prawda jest taka, że nie zaakceptujesz mniejszej mocy w samochodzie niż miałeś.. mocy czy odczuwalnych efektów ? bo np mój Golf był 115ps w klekocie a B6 ma 150ps więc jest mocniejsze, a nie idzie wcale , za to komfort niebo a ziemia, trzymanie w zakrętach również tak się zastanawiam czy Wy wszyscy ZAPIERDALACIE po 300km/h ? dziś po raz kolejny miałem "przyjemność" lecieć ST - W-wa tam inazot i uwierzcie mi, że 200km/h to można lecieć momentami -z resztą też jeździcie to wiecie, Chyba zdziadziałem bo wg mnie 1.8 ADR za***rdalał bo wszędzie było na pełnej kurwi, a teraz człowiek już nie ten, bardziej patrzy na bezpieczeństwo niż bycie kilka minut szybciej...bo ile się "zaoszczędzi" czasu na trasie 200km zdziadziałeś
Miszka82 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 no to c**j idę spać - jak na dziada przystało
stanley Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Miszka, chodzi o czas oczekiwania na osiągnięcie 200km/h minuta, a trzy minuty, to jest spora różnica... no to c**j idę spać - jak na dziada przystało masz okazję na śpiocha pokombinować
morsik26 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Auto od znajomego może akurat kogoś zainteresuje http://olx.pl/oferta/audi-a4-2-0tdi-atraykcyjny-wyglad-zadbane-CID5-IDh6T1x.html
Pucek Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Auto od znajomego może akurat kogoś zainteresuje http://olx.pl/oferta/audi-a4-2-0tdi-atraykcyjny-wyglad-zadbane-CID5-IDh6T1x.html Super golasek Brak napędu, ksenonu, fis czerwony [emoji33]
turzol Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Auto od znajomego może akurat kogoś zainteresuje http://olx.pl/oferta/audi-a4-2-0tdi-atraykcyjny-wyglad-zadbane-CID5-IDh6T1x.html Super golasekBrak napędu, ksenonu, fis czerwony [emoji33] Jak to? Przecież w ogłoszeniu napisał że dobrze wyposażone
morsik26 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Ja tylko wrzuciłem ogłoszenie bo mnie prosił i tyle
Ravu Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Pany potrzebuje lewego dolnego banana do a4 b6 bo mój się rozleciał. Ktoś coś?Może ode mnie ci podejdzie. Będę w domu to oblukam czy jeszcze jest z tego co mi wiadomo to nie podejdziejak chcesz jeden to kupuj MS i pośmigasz Bulczas dzwoniłeś ? udało się coś sensownego ? Ravu tyś jest sznupacz Miszka a tak po polsku jakbyś przetłumaczył bo nie za bardzo szprecham
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Pany potrzebuje lewego dolnego banana do a4 b6 bo mój się rozleciał. Ktoś coś?Może ode mnie ci podejdzie. Będę w domu to oblukam czy jeszcze jest z tego co mi wiadomo to nie podejdziejak chcesz jeden to kupuj MS i pośmigasz Bulczas dzwoniłeś ? udało się coś sensownego ?Ravu tyś jest sznupacz Miszka a tak po polsku jakbyś przetłumaczył bo nie za bardzo szprecham no chodzi o to, że zawsze wyszukasz coś ciekawego sznupacz - szukacz
Bulczas Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Co do mocy to mój AFN pomodzony z 340Nm jechał fajnie, potem AJL 180KM i Q jechał średnio i teraz Bmw jeździ fajnie ale i tak będzie program bo mocy nigdy za mało. Myślę że po sofcie jak będzie 190KM i moment koło 400Nm to będzie ok Tak jak napisał Stasiu do miasta takie dieselek jest za***isty. Przydałby się jeszcze tylko automat.
pajda Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Pajda ja myślałem że pakiet zima jest już na aucie chyba że Dorocie do wózka szukasz 17' Cześć no jest na aucie zgadza się na przyszłe lato coś szukam Pajda bier Omanyty w 19 calach i bedzie miód malina bez gwintu to będzie koza sam się oszukujesz... 1. Szukałeś auta co mało poli - i co d*pa wdupia tyle samo albo i więcej 2. Miało być duże - a jest ciutek większe 3. Miał być dupowóz a piszesz o programach, kołach, gwintach itp i tak by wymieniać bez liku sprzedaj to i kup jak Stan dobre b7 ciut starsze ps. widziałem, że wozisz młodą na przednim fotelu, podkładasz coś pod skórę jakiś koc itp ? czy nosidełko idealnie gładkie ? pytam bo ja raz wrzuciłem z tyłu fotelik bez niczego i się zrobił odcisk Ad1. Pali ok 7,5 litra na seta czyli miej niż AVF ( 7,5-8) a kultura pracy o wiele lepsza Ad2. Jest wieksze i to dużo jak bym chciał w ciul większe to bym kupił mini autobus typu sharana lub galaxy Ad3. I jest dupowóz bo chyba nie sadzisz ze bede wsadzał gwint, a pewne rzeczy to poprostu trzeba zrobić - masz wszystko opisane w temacie auta tak mam taką matę pod fotelik po co ta zmiana bo już z audi nie było radość z jazdy , po za tym miało swoje lata i swój przebieg! i nie było sensu w niego dalej inwestować chodź nie powiem było go żal sprzedawać , passatem jeździ sie super i te wyposażenie dużo lepsze niż w a4 Edytowane 2 Września 2016 przez pajda
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Pajda przeca nikt Ci nie mówi, że źle zrobiłeś - to chyba wiesz sam a tak poważnie to jest Twoja decyzja i nikomu do tego ale pożartować można no nie ?
Rekomendowane odpowiedzi