diman Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 He oby ino się zepsuł nie dalej niż 1000 km ☺ Ale z tymi dwoma boxa mi wygląda conaniej dziwnie
stanley Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 He oby ino się zepsuł nie dalej niż 1000 km ☺ damy rade opłacilem dzisiaj nasze polisy, także to macie z głowy jak tam przymiarka drugiego boxu ?
diman Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Jest na dachu jutro idę obczaić jak go założyli i czy damy rade to otworzyć bo dzisiaj już nie dałem rady bo dopiero do chaty wlazlem
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Stan chyba kumpel weźmie te A5 ponoć mają być u Was jutro ? kojarzysz takiego lansiarza z białego Scirroco ? jutro? jutro serwis nieczynny - jedynie salon a lansiarzy w scirocco nie brakuje no tak serwis w sobotę - nie wiem ale wychodzi na to, że jak z nim gadałem koło 15 musiałem być już wypity i coś pojebałem fakt lansiarzy w siroko jest sporo - tutaj się wygłupiłem nie ważne - myk i spać
Miszka82 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 aż dziwne, że Ravu jeszcze nie wysznupał https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=1quNqgmsFCs
stanley Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Jest na dachu jutro idę obczaić jak go założyli i czy damy rade to otworzyć bo dzisiaj już nie dałem rady bo dopiero do chaty wlazlem ok, rodzicom dałem lodówe i jedną torbę ( minus tego wszystkiego, że w tej torbie było 3l finki ) PS. W nowym oplu vivaro nie ma gniazda zapalniczki w bagażniku coż, dalej nie będę komentował
diman Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Ja musze dopiero zakupy jutro zrobić ile tej gorzoly kupić żeby dać radę to spic hehe
stanley Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Ja musze dopiero zakupy jutro zrobić ile tej gorzoly kupić żeby dać radę to spic hehe ekipa rodziców ma 36 butelek
stanley Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Świry ale tylko półlitrowych, to jak 18naście finek - leszcze
diman Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Dobra idę się zdrzemnac bo rano cza wstawać, ciężki dzionek się szykuje do jutra
ucho.77 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Miszka to już jest stare,jakiś czas temu było w strefie śmiechu
Ravu Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 aż dziwne, że Ravu jeszcze nie wysznupał https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=1quNqgmsFCs Hehehe Widziałem, ale stwierdziłem że później wstawię
pajda Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Jest na dachu jutro idę obczaić jak go założyli i czy damy rade to otworzyć bo dzisiaj już nie dałem rady bo dopiero do chaty wlazlemPyknij jakie foto jak to wygląda s tymi boksami
diman Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Oki jak podjadę na garaż to pykne Z jednym standard
pajda Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Zajmuje 3/4 dachu To jak ty tam drugiego upchasz?
diman Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 He i to jest właśnie nieźle wchodzi i jest jeszcze miejsce na otwieranie to jest fura dopiero hehe
Rekomendowane odpowiedzi