Miszka82 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 trzeba zamykać ten temat albo zmienić w pierwszym poście na wirtualne spoty katowickie
pajda Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 trzeba zamykać ten temat albo zmienić w pierwszym poście na wirtualne spoty katowickie byś przyjechał a nie się czaisz
stanley Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 trzeba zamykać ten temat albo zmienić w pierwszym poście na wirtualne spoty katowickie byś przyjechał a nie się czaisz Miszka już pewnie wyczekuje strzalika w CR
turzol Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Siemanko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Pajda ledwo cię dziś rozpoznałem zza tych zaparkowanych szyb Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pajda Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 Pajda ledwo cię dziś rozpoznałem zza tych zaparkowanych szyb Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak ma być panie, ciemna szybką to podstawa [emoji6] Teraz już będziesz wiedział
Miszka82 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 trzeba zamykać ten temat albo zmienić w pierwszym poście na wirtualne spoty katowickie byś przyjechał a nie się czaisz Miszka już pewnie wyczekuje strzalika w CR w CR 7 strzalik... zaś do odcinki... i nic nowego Pajda ledwo cię dziś rozpoznałem zza tych zaparkowanych szyb Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk zwracasz uwagę na Passaty ? trzeba zamykać ten temat albo zmienić w pierwszym poście na wirtualne spoty katowickie byś przyjechał a nie się czaisz za dużo na głowie ja nie mam chaty p&p ino wszystko sam
turzol Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 trzeba zamykać ten temat albo zmienić w pierwszym poście na wirtualne spoty katowickie byś przyjechał a nie się czaisz Miszka już pewnie wyczekuje strzalika w CR w CR 7 strzalik... zaś do odcinki... i nic nowego Pajda ledwo cię dziś rozpoznałem zza tych zaparkowanych szyb Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk zwracasz uwagę na Passaty ? Gdyby nie wlepa i zaparowane szyby do pewnie bym go olał sikiem prostym No to myk ruda na lodzie. Żona mnie wyciągnęła dziś na Pitbulla i musze zapić żeby zapomnieć co właśnie się odyebało w kinie
Miszka82 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 trzeba zamykać ten temat albo zmienić w pierwszym poście na wirtualne spoty katowickie byś przyjechał a nie się czaisz Miszka już pewnie wyczekuje strzalika w CR w CR 7 strzalik... zaś do odcinki... i nic nowego Pajda ledwo cię dziś rozpoznałem zza tych zaparkowanych szyb Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk zwracasz uwagę na Passaty ? Gdyby nie wlepa i zaparowane szyby do pewnie bym go olał sikiem prostym No to myk ruda na lodzie. Żona mnie wyciągnęła dziś na Pitbulla i musze zapić żeby zapomnieć co właśnie się odyebało w kinie PittBull nie ma nic wspólnego z serialem ale to już wiadomo od dawna- średni film choć nie powiem, że kicha - no powiedzmy 6/10
Rekomendowane odpowiedzi