Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 no ale niemów że ja nie byłbym lepszym szwagrem niż ten teraz?? może i lepszym , ten teraz ma volvo :gwizdanie: :polew: XC90
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 no ale niemów że ja nie byłbym lepszym szwagrem niż ten teraz?? może i lepszym , ten teraz ma volvo :gwizdanie: :polew: hehe Keżor no to działaj coś :gwizdanie: albo nie bo jeszcze jej będziesz opowiadał co ja wyprawiam :gwizdanie:
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 no ale niemów że ja nie byłbym lepszym szwagrem niż ten teraz?? może i lepszym , ten teraz ma volvo :gwizdanie: :polew: hehe Keżor no to działaj coś :gwizdanie: albo nie bo jeszcze jej będziesz opowiadał co ja wyprawiam :gwizdanie: najbezpieczniej będzie jak ją na picie wezme wtedy moge być spokojny o wasz romans :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 najbezpieczniej będzie jak ją na picie wezme wtedy moge być spokojny o wasz romans :polew: bardzo ku*wa śmieszne :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior , bo niby blondi , a mądra wc**j :polew: no na bank by mu nie spasiła ;( heheh Kędzior dlaczego oni cie nie doceniają bądź pewien siebie :polew: i mierz wysoko
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 heheh Kędzior dlaczego oni cie nie doceniają bądź pewien siebie :polew: i mierz wysoko stary ja mierzę tak wysoko że nawet do jenifer lopez bym zarywał po pijaku oczywiście :polew:
OKO Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ary ja mierzę tak wysoko że nawet do jenifer lopez bym zarywał po pijaku oczywi hehehe QUE IRONIA to jak ja :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ary ja mierzę tak wysoko że nawet do jenifer lopez bym zarywał po pijaku oczywi hehehe QUE IRONIA to jak ja :polew: hehe no w sumie sam zobaczysz co ja wyprawiam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Keżor i Rafał mnie już pare razy w "akcji" widzieli :polew:
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 ary ja mierzę tak wysoko że nawet do jenifer lopez bym zarywał po pijaku oczywi hehehe QUE IRONIA to jak ja :polew: hehe no w sumie sam zobaczysz co ja wyprawiam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Keżor i Rafał mnie już pare razy w "akcji" widzieli :polew: dokładnie raz , bo za pierwszym razem jak piliśmy odpadłem wcześniej a za drugim niestey nie piłem :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 12:15_________________________________________________uciekam panowie , będe pewnie wieczorkiem po spocie
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 dokładnie raz , bo za pierwszym razem jak piliśmy odpadłem wcześniej a za drugim niestey nie piłem :gwizdanie: nieodpadłeś tylko byłeś śpiący :gwizdanie: fajny kawałeczek
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior , narazie jest tam jakiś szwagier , ale ona by Ci nie pasowała , bo niby blondi , a mądra wc**j :polew: :mysli: to może dla mnie, ja lubię mądre - ja już Ciekiedys swatałem -mozesz się odwdzięczyć :kox:
WOLF A4 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior lepiej byc znanym pijakiem niz anonimowym alkoholikiem
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ary ja mierzę tak wysoko że nawet do jenifer lopez bym zarywał po pijaku oczywi hehehe QUE IRONIA to jak ja :polew: hehe no w sumie sam zobaczysz co ja wyprawiam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Keżor i Rafał mnie już pare razy w "akcji" widzieli :polew: Potwierdzam widziałem i wiem co potrafi :polew:
OKO Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior , narazie jest tam jakiś szwagier , ale ona by Ci nie pasowała , bo niby blondi , a mądra wc**j :polew: :mysli: to może dla mnie, ja lubię mądre - ja już Ciekiedys swatałem -mozesz się odwdzięczyć :kox: heheh no to ja wykorzystam i wskocze na Pposition dzieńdobrek dawno Cię nie było[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 12:55_________________________________________________ ary ja mierzę tak wysoko że nawet do jenifer lopez bym zarywał po pijaku oczywi hehehe QUE IRONIA to jak ja :polew: hehe no w sumie sam zobaczysz co ja wyprawiam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Keżor i Rafał mnie już pare razy w "akcji" widzieli :polew: Potwierdzam widziałem i wiem co potrafi :polew: hahah to ja go z tej strony znam tylko z opowieści, co ja mówie LEGEND :polew:
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 jak to dawno?? ja jestem nawet wtedy gdy mnie ma
OKO Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 jak to dawno?? ja jestem nawet wtedy gdy mnie ma hheeheh ty anonimowa podglądaczko to dlatego stan czesami pisze nie w temacie :polew:
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ja tam w jego wypowiedzi ingerować nie będę... ale wrzucili byście czasem coś for women co też bym mogła się uwywnętrznić :>
OKO Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ja tam w jego wypowiedzi ingerować nie będę... ale wrzucili byście czasem coś for women co też bym mogła się uwywnętrznić :> Kędzior to wrzucaj swoje foto z moherem na klacie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi