Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Teraz wróciłem do domu bo się wkurwiłem i poszedłem na pizzę hehe grubasss :polew: Generalnie to mnie to jebie :polew:
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Teraz wróciłem do domu bo się wkurwiłem i poszedłem na pizzę hehe grubasss :polew: Generalnie to mnie to jebie :polew: ja bym zerzarł co z maka :decayed:
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Zadzwoń może Ci przywiozą raczej wątpie :polew: chociaż zadzwonić niezaszkodzi muehehe
Adrenalina Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Zadzwoń może Ci przywiozą raczej wątpie :polew: chociaż zadzwonić niezaszkodzi muehehe nie ma szans, nie dodzwonisz sie.... max pewnie wisi na lini
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Zadzwoń może Ci przywiozą raczej wątpie :polew: chociaż zadzwonić niezaszkodzi muehehe nie ma szans, nie dodzwonisz sie.... max pewnie wisi na lini Hehe już nie róbcie z Maxa takiego żarłoka :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Zadzwoń może Ci przywiozą raczej wątpie :polew: chociaż zadzwonić niezaszkodzi muehehe nie ma szans, nie dodzwonisz sie.... max pewnie wisi na lini Hehe już nie róbcie z Maxa takiego żarłoka :gwizdanie: nie trzeba z niego robić żarłoka :gwizdanie: hehe
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 nie trzeba z niego robić żarłoka :gwizdanie Każdy ma jakieś hobby
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 nie trzeba z niego robić żarłoka :gwizdanie Każdy ma jakieś hobby nie no żartuję ja też lubię sobię dobrze wpier*olić hehe
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 nie trzeba z niego robić żarłoka :gwizdanie Każdy ma jakieś hobby nie no żartuję ja też lubię sobię dobrze wpier*olić hehe Ja też jak wiadomo :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Ja też jak wiadomo :gwizdanie: powiem ci że zimne czisy mi bardzo smakowały co byliśmy w maku po imprezie to niezjadłem ich bo zasnąłem później w domu i je zjadłem rano i były git zastanawiałem się czy sobie tak niekupować i do pracy niebrać :polew:
Pucek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 wy o żarciu a ja mam pusto w moim bojlerku od kiedy w maku dowożą żarcie?
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Ja też jak wiadomo :gwizdanie: powiem ci że zimne czisy mi bardzo smakowały co byliśmy w maku po imprezie to niezjadłem ich bo zasnąłem później w domu i je zjadłem rano i były git zastanawiałem się czy sobie tak niekupować i do pracy niebrać :polew: Nie głupi pomysł bo mi nigdy nie chcę się szykować do pracy [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 03:06_________________________________________________Jak tam na 18-stce było :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Jak tam na 18-stce było :gwizdanie: wrócił trzeźwy więc jak mogło być?? :polew: hehe nom chyba będę musiał odwiedzić lodówkę
Pucek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 jak to na 18 stce...młodzież sobie wypiła, emeryci też, a ja tylko 6 kielonków, jakoś nie było towarzystwa do picia :gwizdanie: żrać też za dużo nie mogłem bo nie chciałem wyjść na wpierdalacza
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Ja chyba otworzę sobie piwko To drętwa ta impreza. Ten weekend jakoś nikomu dobrze nie wypadł :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Ja chyba otworzę sobie piwko To drętwa ta impreza. Ten weekend jakoś nikomu dobrze nie wypadł :gwizdanie: taa można powiedzieć że oszczędny wekend
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 taa można powiedzieć że oszczędny wekend :decayed Dla mnie nie był oszczędny :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 taa można powiedzieć że oszczędny wekend :decayed Dla mnie nie był oszczędny :gwizdanie: ale masz fele
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 taa można powiedzieć że oszczędny wekend :decayed Dla mnie nie był oszczędny :gwizdanie: nom bo zapodałeś fele dobrzę że ci doradziłem jak wytrzasnąć kasiorę
Rekomendowane odpowiedzi