keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 siema z rana , Miszka dobry filmik :polew: ale na przyszłość wrzucaj takie , ale z laskami [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 11:44_________________________________________________Wolf , kedy wpadasz do mnie ?
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 siema z rana , Miszka dobry filmik :polew: ale na przyszłość wrzucaj takie , ale z laskami siemanko, nom dobrze powiedziane prezes
Miszka82 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 siema z rana , Miszka dobry filmik :polew: ale na przyszłość wrzucaj takie , ale z laskami [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 11:44_________________________________________________Wolf , kedy wpadasz do mnie ? z laskami to codzienność... no może nie dla Was
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 siema z rana , Miszka dobry filmik :polew: ale na przyszłość wrzucaj takie , ale z laskami [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 11:44_________________________________________________Wolf , kedy wpadasz do mnie ? z laskami to codzienność... no może nie dla Was Miszka pedziu im więcej lasek tym lepiej wiemy że wolisz chłopców no ale niewszyscy maja takie zapędy jak ty :gwizdanie:
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 widze ze podlapaliscie tematy z gliwickich :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 widze ze podlapaliscie tematy z gliwickich :gwizdanie: tak zastanawiamy się nad sprzedaniem Miszki do was niechcecie kupić? drogo niechcemy dacie nam karton wódy i jest wasz :polew:
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 widze ze podlapaliscie tematy z gliwickich :gwizdanie: tak zastanawiamy się nad sprzedaniem Miszki do was niechcecie kupić? drogo niechcemy dacie nam karton wódy i jest wasz :polew: stary jakie sprzedamy do was jak ja jestem tak samo u was na spotach jak i w gliwicach normalnie mnie obrazasz kolego [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 12:14_________________________________________________z ze do katowic mam ciutke dalej do juz moj problem :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 widze ze podlapaliscie tematy z gliwickich :gwizdanie: tak zastanawiamy się nad sprzedaniem Miszki do was niechcecie kupić? drogo niechcemy dacie nam karton wódy i jest wasz :polew: jak Cię jebnę w łeb gorolu to się nogami nakryjesz
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Diman sorki w sumie masz racje :good: więc ludziki z gliwic no dajcie chociaż jakieś dobre 0,7 za Miszke :polew: jak Cię jebnę w łeb gorolu to się nogami nakryjesz ja tu robie biznes a ty narzekasz przecież byś dostał coś z tego :gwizdanie: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Diman sorki w sumie masz racje :good: więc ludziki z gliwic no dajcie chociaż jakieś dobre 0,7 za Miszke :polew: jak Cię jebnę w łeb gorolu to się nogami nakryjesz ja tu robie biznes a ty narzekasz przecież byś dostał coś z tego :gwizdanie: :polew: :polew: taaaa ale na gliwickich to już ostro, ponoć na dwa baty najmniej lecą
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 taaaa ale na gliwickich to już ostro, ponoć na dwa baty najmniej lecą dasz sobie radę wierzę w ciebie nie takie rzeczy robiłeś :polew: :polew: jeszcze byś ich nauczył paru nowych trików :polew:
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Diman sorki w sumie masz racje :good: więc ludziki z gliwic no dajcie chociaż jakieś dobre 0,7 za Miszke :polew: jak Cię jebnę w łeb gorolu to się nogami nakryjesz ja tu robie biznes a ty narzekasz przecież byś dostał coś z tego :gwizdanie: :polew: :polew: Diman sorki w sumie masz racje :good: więc ludziki z gliwic no dajcie chociaż jakieś dobre 0,7 za Miszke :polew: jak Cię jebnę w łeb gorolu to się nogami nakryjesz ja tu robie biznes a ty narzekasz przecież byś dostał coś z tego :gwizdanie: :polew: :polew: taaaa ale na gliwickich to już ostro, ponoć na dwa baty najmniej lecą :polew: :>
Miszka82 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 taaaa ale na gliwickich to już ostro, ponoć na dwa baty najmniej lecą dasz sobie radę wierzę w ciebie nie takie rzeczy robiłeś :polew: :polew: jeszcze byś ich nauczył paru nowych trików :polew: co za giej :wallbash: :wallbash:
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 kedzior wklej jakies fotki lasek bo sie drentwo robi
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 taaaa ale na gliwickich to już ostro, ponoć na dwa baty najmniej lecą dasz sobie radę wierzę w ciebie nie takie rzeczy robiłeś :polew: :polew: jeszcze byś ich nauczył paru nowych trików :polew: co za giej :wallbash: :wallbash: hehe no z ciebie :polew: fajna emotka kedzior wklej jakies fotki lasek bo sie drentwo robi mówisz i masz :slina: :slina:
Rekomendowane odpowiedzi