Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kezor myslalem ze ja nie musze pisac :gwizdanie:

Nie martw się Arek, mi też nic nie posłał :foch:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kezor myslalem ze ja nie musze pisac :gwizdanie:

Nie martw się Arek, mi też nic nie posłał :foch:

czekajta pany juz wam wysylam :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 13:38_________________________________________________pany poszlo mozecie odlukac :naughty:

Opublikowano

No, ale pierwszej młodości to ona już nie jest :gwizdanie:

Opublikowano

No, ale pierwszej młodości to ona już nie jest :gwizdanie:

nie było mnie chwile , nie będe wysyłał ludzią co nie chcą :tongue4:

ta laska jest rocznik 83 , jak przyjdzie pewna dziołcha dziś i to zobaczy to masz zdrowo wyebane :decayed:

Opublikowano

dajcie tez :cool1:

Opublikowano
:hi: z rana :decayed: Ale pospałem. Miszka jesteś niesmaczny bardzo :sick3: Dobrze że potem było dużo fajnych cipek od razu się lepiej czytalo :kox:
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale koleś w aukcji nie napisał ile calowe są te fele. Wystawić aukcję i nie napisać najważniejszego, to tak jakbyś sprzedawał auto i nie napisał jaki silnik jest pod maską :thumbdown:

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś zauważył, ale koleś w aukcji nie napisał ile calowe są te fele. Wystawić aukcję i nie napisać najważniejszego, to tak jakbyś sprzedawał auto i nie napisał jaki silnik jest pod maską :thumbdown:

ale wystawił je w dziale 18" a na ostatnim zdjęciu widać na oponie napis 235/40 18 :wink4:
Opublikowano

ale się kimłem masakra :decayed:

Opublikowano

k**wa chciałem sobie zrobić logi ale nie umie. Coś tam sie zapisało ale nie umię tego przerobić tak jak piszą :wallbash:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 17:46_________________________________________________A Keżor, Krolu ten błąd to coś poważnego 00519 P0108 Czujnik MAP – wysokie napięcie – G71 :gwizdanie:

Opublikowano

jutro zaś do pracy :kwasny:

Opublikowano

Idź na l4 :tongue4:

Opublikowano

Rafał , nie wiem , nie znam sie , zarobiony jestem :tongue4: poszukaj w dziale vagowania :wink4:

Opublikowano

Idź na l4 :tongue4:

niemogę trzeba haratać :decayed:

kurr niewiem jakie radyjko zakupić :confused4:

Opublikowano

Szukam właśnie bo to coś z map sensorem ;(

Opublikowano

ku***a chciałem sobie zrobić logi ale nie umie. Coś tam sie zapisało ale nie umię tego przerobić tak jak piszą :wallbash:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 17:46_________________________________________________A Keżor, Krolu ten błąd to coś poważnego 00519 P0108 Czujnik MAP – wysokie napięcie – G71 :gwizdanie:

tak jak mówi, keżor - najlepiej poszukać na forum
Opublikowano

kurr niewiem jakie radyjko zakupić :confused4

Sprzedam Ci moje :tongue4: żarcik. Pioneer, Alpine, Kenwood, JVC inne to d*pa :wink4:
Opublikowano

Sprzedam Ci moje :tongue4: żarcik. Pioneer, Alpine, Kenwood, JVC inne to pupa :wink4:

nom tak ale znajść który najlepsiejszy ehehe

Opublikowano

Sprzedam Ci moje :tongue4: żarcik. Pioneer, Alpine, Kenwood, JVC inne to pupa :wink4:

nom tak ale znajść który najlepsiejszy ehehe

Chyba Alpine jest najlepszy :gwizdanie: Ja mam Pioneera i jestem zadowolony :wink4: