stanley Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 jeśli szukasz stron dla zabicia czasu to : www.Funiaste.net www.joemonster.org www.bash.org.pl/latest www.kretyn.com/najnowsze to taki podstawowy zestaw na początek dnia Kanar wal się Miszka ma swoją strone: redtube.com
akjam Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 dobry! Co tam u Was słychować? Ja dziś wracam ze stolicy wreszcie... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 z rana Idę obniżyć to moje padło bo pogoda dopisuję i jutro chyba wrzucę letnie desperat dobry! Co tam u Was słychować? Ja dziś wracam ze stolicy wreszcie... :gwizdanie: jak furka po c*pie ?
keżor Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 siema kierwa , ide zaraz rozkopać fure i lamentować ;(
Bulczas Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 k**wa wracałem z garażu i jakiś dzieciak mi wyskoczył na jezdnie z za samachodu Wstał jak gdyby nigdy nic i poleciał dalej ehh co za ludzie :wallbash:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 13:04_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nieźle
krolu Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 ku***a wracałem z garażu i jakiś dzieciak mi wyskoczył na jezdnie z za samachodu Wstał jak gdyby nigdy nic i poleciał dalej ehh co za ludzie :wallbash:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 13:04_________________________________________________ Dobrze, że się nie nie stało
Bulczas Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 ku***a wracałem z garażu i jakiś dzieciak mi wyskoczył na jezdnie z za samachodu Wstał jak gdyby nigdy nic i poleciał dalej ehh co za ludzie :wallbash:[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 13:04_________________________________________________ Dobrze, że się nie nie stało Ale w ogóle co za bezmyślność No chyba mu się nie stało ale jak wstał i pobiegł dalej to raczej nie[br]Dopisany: 17 Marzec 2010, 13:20_________________________________________________Spadam do roboty narazie
Maxito Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 akjam się chwalił ile mu wyrezali w tej wa-wie
stanley Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu, jeżeli to moja prawa lampa, to wymień sobie żarówkę z kierunkowskazu, bo czasem nie miała styku :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 akjam się chwalił ile mu wyrezali w tej wa-wie
stanley Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 akjam się chwalił ile mu wyrezali w tej wa-wie pewnie zrobił sobie jakiś dziadkowy soft i wstydzi się przyznać
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 akjam się chwalił ile mu wyrezali w tej wa-wie pewnie zrobił sobie jakiś dziadkowy soft i wstydzi się przyznać ja myślę, że się zagapił i pocisną S1 do końca
keżor Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 a ja rozebrałem fure i pierwsza diagnoza i ostatnia , niestety turbo tak jak wczoraj myślałem ... odkręciła sie nakrętka co trzyma wirnik i chcąc nie chcąc przykurwiła w wirnik i zostały strzępy ;( no i spaliło prawie cały olej dobra wiadomość jest taka , że może nawet dziś wskoczy nowe turbo z AWXa i auto będzie chulać
Miszka82 Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 a ja rozebrałem fure i pierwsza diagnoza i ostatnia , niestety turbo tak jak wczoraj myślałem ... odkręciła sie nakrętka co trzyma wirnik i chcąc nie chcąc przykurwiła w wirnik i zostały strzępy ;( no i spaliło prawie cały olej dobra wiadomość jest taka , że może nawet dziś wskoczy nowe turbo z AWXa i auto będzie chulać masz zdrowie
keżor Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 a ja rozebrałem fure i pierwsza diagnoza i ostatnia , niestety turbo tak jak wczoraj myślałem ... odkręciła sie nakrętka co trzyma wirnik i chcąc nie chcąc przykurwiła w wirnik i zostały strzępy ;( no i spaliło prawie cały olej dobra wiadomość jest taka , że może nawet dziś wskoczy nowe turbo z AWXa i auto będzie chulać masz zdrowie zastanawiam sie czy w czasie jak mam tą fure , nie miałem jakieś awarii co może wystąpić w audi i co? ...miałem k**wa wszystkie z poważniejszych jeszcze mi zostało sprzęgło i skrzynia Kędzior , musisz mi jednak nagrać nową CD z tym wałkiem co wrzuciłeś bo jest k**wa FANTAKURWASTYCZNY :th:
Kanar Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 no gitarra że fura będzie hulać.. a nie chciałbyś tej nowej turbiny z AWX zmienić na turbine z BRD?? bo miałbym kupca na Twoją może
keżor Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Opublikowano 17 Marca 2010 no gitarra że fura będzie hulać.. a nie chciałbyś tej nowej turbiny z AWX zmienić na turbine z BRD?? bo miałbym kupca na Twoją może zamienić turbo z AWX na turbo z BRD no pewnie że bym chciał tylko że ona jest po jakichś 100 000km
Kanar Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 a to niee jakby była po 98 000 to może bym sie zastanawiał jeszcze a tak poważnie to musze najpierw poskładać do kupy to co mam, pod koniec tygodnia ma być cieplej już to może przynajmniej lampy z tyłu wsadze
Rekomendowane odpowiedzi