krolu Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 zaraz pojawi się Kędzior ja bym na miejscu kedziora - zrobił ci na złość i się nie pojawił
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 zaraz pojawi się Kędzior ja bym na miejscu kedziora - zrobił ci na złość i się nie pojawił :polew: [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 15:45_________________________________________________jak się nie pojawi (o już Go widzę) to napiszę coś że na pewno się pojawi
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 co jest lamusy odebrałem furacza i powiem wam że ładnie nawet gra ten ori sprzęcik h*j że kaseciak ale narazie sięnim będę lansował :polew: Keżor jak ty domyjesz ten garaż?? Miszka co kędziorowy co kędziorowy hyy??
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Miszka co kędziorowy co kędziorowy hyy?? jak co ? Siema :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Albo Kędziorowy [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 14:04_________________________________________________Stanley poddasz się poddasz ano to kędziorowy ano to?? hehe Stanley ty niepier**l tylko wrzucaj 18" albo 19" ładuj glebe i będzie wypas
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Albo Kędziorowy [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 14:04_________________________________________________Stanley poddasz się poddasz ano to kędziorowy ano to?? hehe Stanley ty niepier**l tylko wrzucaj 18" albo 19" ładuj glebe i będzie wypas chodziło o gryllll Twój :polew: :polew: Siatex
krolu Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 chodziło o gryllll Twój :polew: :polew: Siatex :sick3:
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 chodziło o gryllll Twój :polew: :polew: Siatex :sick3: jest lansiarski na maxa hehe :polew: pozatym dodaje z jakieś 15 kuni :polew: będę go zmieniał ale spokojnie najpierw inne rzeczy
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 chodziło o gryllll Twój :polew: :polew: Siatex :sick3: jest lansiarski na maxa hehe :polew: pozatym dodaje z jakieś 15 kuni :polew: będę go zmieniał ale spokojnie najpierw inne rzeczy sprzedasz mi go :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 sprzedasz mi go :polew: :polew: nie jak go zmienie ;( to powiesze sobie nad łóżkiem :polew:
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 sprzedasz mi go :polew: :polew: nie jak go zmienie ;( to powiesze sobie nad łóżkiem :polew: zostaw na letnie spoty :gwizdanie: akurat na kiełbaski będzie
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 sprzedasz mi go :polew: :polew: nie jak go zmienie ;( to powiesze sobie nad łóżkiem :polew: zostaw na letnie spoty :gwizdanie: akurat na kiełbaski będzie nom o tym już dawno mówiłem że na wiosne jak znalazł
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 sprzedasz mi go :polew: :polew: nie jak go zmienie ;( to powiesze sobie nad łóżkiem :polew: zostaw na letnie spoty :gwizdanie: akurat na kiełbaski będzie nom o tym już dawno mówiłem że na wiosne jak znalazł nogi się zrobi z FMIC'a keżorowego i będzie Barbecue
stanley Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 co tam lachony? jeszcze jutro i tydzień "wolnego"
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 sprzedasz mi go :polew: :polew: nie jak go zmienie ;( to powiesze sobie nad łóżkiem :polew: zostaw na letnie spoty :gwizdanie: akurat na kiełbaski będzie nom o tym już dawno mówiłem że na wiosne jak znalazł nogi się zrobi z FMIC'a keżorowego i będzie Barbecue browary się wyciągnie z twojego bagażnika i będzie luzzz weź sobie tak wolne jak ci mówiłem na spocie
stanley Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 sprzedasz mi go :polew: :polew: nie jak go zmienie ;( to powiesze sobie nad łóżkiem :polew: zostaw na letnie spoty :gwizdanie: akurat na kiełbaski będzie nom o tym już dawno mówiłem że na wiosne jak znalazł nogi się zrobi z FMIC'a keżorowego i będzie Barbecue browary się wyciągnie z twojego bagażnika i będzie luzzz weź sobie tak wolne jak ci mówiłem na spocie już się nastawiłem psychicznie ze mam od poniedziałku wolne ( choc jeszcze jutro może się wiele zmienić) PS. Jutro pogonie swój letni felunek
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 co tam lachony? a dziękuję, wszystko okey !
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 sprzedasz mi go :polew: :polew: nie jak go zmienie ;( to powiesze sobie nad łóżkiem :polew: zostaw na letnie spoty :gwizdanie: akurat na kiełbaski będzie nom o tym już dawno mówiłem że na wiosne jak znalazł nogi się zrobi z FMIC'a keżorowego i będzie Barbecue browary się wyciągnie z twojego bagażnika i będzie luzzz weź sobie tak wolne jak ci mówiłem na spocie już się nastawiłem psychicznie ze mam od poniedziałku wolne ( choc jeszcze jutro może się wiele zmienić) PS. Jutro pogonie swój letni felunek i ciekawe na czym będziesz jeździł :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi