Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[INNE] TT ( 19" 8.5j /10j / Gwint KW V3 INOX / Audio ) fotki str 46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

felgi fajne,a kiedy reszta auta? :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

i ten co mówił że szeroki kapeć to do bmw dobry :naughty::decayed:

kiedy?? :blink: :blink:

ja mam u siebie 255 z tylu i chetnie bym zmienil na 235, bo to tylko strata mocy :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

chodzilo o auto sms`a ;)

jak chcial zakladac papcie 255 na tyl ( 1 ze by nie weszly ) a 2 to ze nie bylo sensu bo to dopiero strata mocy przy fwd ... wiec mu wybijalem to z glowy ze szeroki papec to raczej do bmw a nie do audi ;)

Opublikowano

Fajnie wyglada taki naciąg :kox: Moja matka jak zobaczyla taka felge to powiedziala ze niestac go bylo na opone to zalozyl za mala :decayed:

:good::polew: :polew:

Opublikowano

chodzilo o auto sms`a ;)

jak chcial zakladac papcie 255 na tyl ( 1 ze by nie weszly ) a 2 to ze nie bylo sensu bo to dopiero strata mocy przy fwd ... wiec mu wybijalem to z glowy ze szeroki papec to raczej do bmw a nie do audi ;)

a ja myslalem,ze ja cos powiedzialem :tongue4:

no jak powiedzial patrox, do auta ponizej 300 PS nie oplaca sie zakladac nic szerszego niz 235 :decayed:

Opublikowano

chodzilo o auto sms`a ;)

255/35 na felgę 8J18 przy ET35 wchodzi :wink4:, a jak pzry 19 , niewiem :(

Opublikowano

20100414274.th.jpg 20100414271.th.jpg

felgi zalozone :)

i odrazu dziekuje topor`owi za pomoc ;):notworthy:

Opublikowano

grubasek :good:

ja bym tam glebę widział porządną ... :kox:

Opublikowano

gleba i dystans? :wink4:

Opublikowano

dystans niekoniecznie ..ale gleba przynajmniej -30 i będzie git :decayed:

Opublikowano

dystans jest, i gleba tez, chyba -40 od serii;)

tak btw... NOwak za dzisiejsza robote stawiasz mi jakis dobty gwint:d... a tego golfa na fotce to mogels wy***ac:p

Opublikowano

20100414274.th.jpg 20100414271.th.jpg

felgi zalozone :)

i odrazu dziekuje topor`owi za pomoc ;):notworthy:

:)

:good:

Teraz trzeba rzucic na glebe...

Opublikowano

No Paweł i gitara :kox:

Ja bym tu widział jeszcze słupki i lusterka w czerni :gwizdanie:

Opublikowano

Najpierw to coś trzeba zrobić z malowaniem dachu z przodu. Dla mnie wygląda masakrycznie. Za wąsko, nijak ma się do linii (szerokości) przedniej szyby. Rozumiem, że całość jest dostosowana do tyłu, ale dla mnie to :thumbdown:

Opublikowano

Najpierw to coś trzeba zrobić z malowaniem dachu z przodu. Dla mnie wygląda masakrycznie. Za wąsko, nijak ma się do linii (szerokości) przedniej szyby. Rozumiem, że całość jest dostosowana do tyłu, ale dla mnie to :thumbdown:

no faktycznie teraz zauważyłem :mysli:

Nowak kto Ci to tak spaprał? :decayed:

Opublikowano

lusterka i znaczek OOOO na grillu na czarno :decayed:

Opublikowano

no faktycznie teraz zauważyłem :mysli:

Nowak kto Ci to tak spaprał? :decayed:

nikt nie spapral tak ma byc

albo sie laczy z tylem albo z przodem... jakbym chcial leciec zeby sie laczylo z przodem to bym musial leciec do tylu i uciac krzywo przy tylnej szybie lub zrobic slupki... a tego ne zrobie bo mi sie to nie podoba[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 02:18_________________________________________________

nie ma szans[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 02:19_________________________________________________

grubasek :good:

ja bym tam glebę widział porządną ... :kox:

ja tez

codziennie przegladam allegro

caly czas szukam gwintu problem jest w tym ze nie ma zestawow do tt fwd

bo tt fwd przod ma jak leon cupra i s3 ( czyli koncowka drazka idzie do amortyzatora )

ale tyl ma juz jak zwykly leon i a3 oraz golf IV ...

zestawu od s3 nie moge kupic bo to jest 4x4 i musze kompletowac gwint w sumie od roznych aut ;)

gdybym mial 4x4 to bym nie mial problemu z tym ;) [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 02:20_________________________________________________

gleba i dystans? :wink4:

dystanse sa 20mm ( odrazu zmieniaja rozstaw srub z 5x130 na 5x100 )

gleba jest obecnie -40mm h&r[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 02:21_________________________________________________

przeciez nie pomaluje na ukos przez te srebrne listwy co ida na dachu... albo przod sie zgra albo tyl ;) nic innego sie z tym nie wykombinuje. ja wole miec zgrany tyl :cool1:[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 02:22_________________________________________________

lusterka i znaczek OOOO na grillu na czarno :decayed:

nie ma szans ...

grill jak bede mial chwile bedzie prysniety tak jak dach i tylna dokladka czyli w fortepianowa czern

tak samo jak dolne kratki w zderzaku tez beda prysniete ( ale to wtedy gdy bede miec chwile czasu )

Opublikowano

A xenio kiedy? :gwizdanie: Bo żółcią walisz po oczach :decayed: Felga ok :good:

Opublikowano

Paweł zapytaj o amory Kolegę Silver_leon on w temacie leonów siedzi głęboko i coś może pomoże.

Opublikowano

A xenio kiedy? :gwizdanie: Bo żółcią walisz po oczach :decayed: Felga ok :good:

najpierw gwint ;p[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 09:55_________________________________________________

Paweł zapytaj o amory Kolegę Silver_leon on w temacie leonów siedzi głęboko i coś może pomoże.

ok zapytam

dzieki :good: