Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BDG] Moja pierwsza Audi A4 2003 Avant 2,5 163KM S-line.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super wyszło :good: no i coś w kolorze mojego

Opublikowano

co tam siedzą za ledy w przestrzeni nóg? bo dają konkretnie :kox:

Opublikowano

Zdrowa furka :good:

Dobry kolor, dobra felga z dobrą oponą :good:

Ogólnie ładny avancik

Opublikowano

Marek A6 już w Planach? 3.0TDI ?

Opublikowano

No ja mam 2x SMD i tak świecą, nie kupowałem dokładnie na tej aukcji co ci wysłałem, ale coś podobnego :tongue4:

Z tego co pamiętam to kiera jakieś 350zł do tego poducha zależy za ile znajdziesz, ale coś koło 500zł w górę, taśma i moduł jeszcze :wink4: montaż u dominika w Wawie, a koszta zależy jak się dogadasz :polew:

Co do A6 to właśnie rozważam jaki silnik wybrać i jestem w kropce;// Nie wiem czy brać 2,7 w multi, czy właśnie 3,0 w tipie :gwizdanie:

Co polecasz? Sorki że ostatnio nie wpadłem, ale musiałem rok zaliczyć do końca. Będę w Kielcach 4,5,6 listopada to może ustawimy jakiegoś spota :gwizdanie: :naughty:

Na jaki kolor fele przemalować :gwizdanie: Ciemny grafit, czy czarne :gwizdanie:

Opublikowano

2,7 w tipie i Patrox podciągnie pod 230 PS i wtedy jest zabawa, mój kolega robił 2,7 u Patroxa i :kox:

Opublikowano

hhe to już nie lepiej 3,0 w tipie? czy ten silnik jest do d*py :gwizdanie: :confused4:[br]Dopisany: 24 Październik 2011, 21:17_________________________________________________Nowe dekory :decayed:

img0204nr.jpg

img0206b.jpg

img0205wz.jpg

img0207wk.jpg

Opublikowano

2,7 raczej taniej wyjdzie, chociaż mój kumpel ma Allroad więc tanio nie było

Opublikowano

2,7 przy 230 PSach i 500 Nm bardzo miło się zbiera na tipie, generalnie wtedy warto kupić wersję quattro a nie FWD

Opublikowano

zmieniałem ze zwykłego na BOSE i mam kurde mały problem, bo w głośnikach słyszę głos silnika ;(

Wiecie może jaka jest przyczyna tego zjawiska :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...