Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:disgust: kurcze a ja właśnie myślałem że te wszystkie ori są matowe[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 14:21_________________________________________________ok Młody - sprawa oczywiście pilna nie jest - robił będę to zimą :wink4:
Opublikowano

miron, strzele Ci foty moich felg jak sa czyste, po umyciu... zobaczysz jaki jest efekt. Blyszcza sie delikatnie, super efekt :) Tylko niestety teraz nie ma pogody :disgust:

Opublikowano

miron, strzele Ci foty moich felg jak sa czyste, po umyciu... zobaczysz jaki jest efekt. Blyszcza sie delikatnie, super efekt :) Tylko niestety teraz nie ma pogody :disgust:

ok - strzel przy okazji kilka fot. a jedną z mega bliska :)[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 14:26_________________________________________________albo wyślij mi jedną - dam lakiernikowi na wzór ( jak 2 tygodnie pośmigasz na dojazdówce to chyba Cie szlag nie trafi :decayed: )

Opublikowano

a ja wam pokażę moje czarny mat :naughty:

Opublikowano

A masz takie ? :naughty:

Zimowe stalowe :polew::wink4:

Opublikowano

dawaj :naughty:

Opublikowano

Właśnie Miron co założysz na zimę ??? :mysli:

Opublikowano

pakiet "czarna stal" 16 cali :)

Opublikowano

stalówke założysz na zime czy sobie jaja robisz?

zreszta stalówka raczej nie wejdzie na hamulce...

Opublikowano

pakiet "czarna stal" 16 cali :)

:polew: :polew: :polew: zawiodłem się, chcesz kupić kołpaki co wyglądają jak 17 ? :decayed:

Opublikowano

nawet nie rób sobie jaj - z felą 16 chyba nie będzie problemu, mam jeszcze z B6 stalówki 205/55/16 i taki właśnie rozmiar mam podany w papierach i na słupku przednich drzwi

Opublikowano

nawet nie rób sobie jaj - z felą 16 chyba nie będzie problemu, mam jeszcze z B6 stalówki 205/55/16 i taki właśnie rozmiar mam podany w papierach i na słupku przednich drzwi

tylko ktoś coś kiedyś pisał, że alu wchodzi a ze stalówką jest problem... :mysli: ale przymierz :decayed:

Opublikowano

lepiej żeby było OK - oddałem fele do regeneracji i maloania - są już do odebrania gdzie oczywiście trzeba zapłącić :) nie chciałbym żeby się teraz okazało że mi nie wejdą :wallbash:

Opublikowano

tylko ktoś coś kiedyś pisał, że alu wchodzi a ze stalówką jest problem... :mysli: ale przymierz :decayed:

guardin http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_upgrade_hamulcow_przednich_w_oparciu_o_zacisk_s4_b6_i_tarcze_321mm-t29591.0.html

Opublikowano

guardin http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_upgrade_hamulcow_przednich_w_oparciu_o_zacisk_s4_b6_i_tarcze_321mm-t29591.0.html

tak na szybko to nie wyczytałem, że 16 stalówki nie wchodzą - no nic, nie ma co gdybać do soboty napewno zrobię przymiarke przedniego kółka - mam nadzieje, że obejdzie się bez kupowania alu na zimę :kwasny:

Opublikowano

Ale alu wejdzie :)

Opublikowano

A jakie ET maja te stalowki? Moga byc problemy z nimi :gwizdanie:

Opublikowano

dowiadywałem się jak montowałem hamulce z 3.0 tdi i na 95% stalówki nie wejdą.

Wynika to z innej budowy felgi...

Opublikowano

dowiadywałem się jak montowałem hamulce z 3.0 tdi i na 95% stalówki nie wejdą.

Wynika to z innej budowy felgi...

Uooo to zonnnk

Opublikowano

;(

mam jeszcze 2% nadziei, że cudem będą pasowały ;(