truckmaniac Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 z mojej strony to nie żart - za 92 tyś zł jest do sprzedania :gwizdanie: tuż to promocja...pewnie telefony sie urywają Jak wszyscy sprzedaja to i może ja za 100tys bym sprzedał))) to ja też 101tysi. ...NETTO Co Wyście poszaleli? Furki za pół darmo oddajecie :slina: :polew: :polew:
Tomeks Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 z domem sprzedajesz ? tak,z twoim,tak jak uzgodniliśmy ...kupiłem nową lodówkę i karton jest zarezerwowany dla ciebie więc zmienisz chatę na większą,bo aktualnie użytkujesz karton po kuchence,tak
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jeszcze 70 min spamu macie - od 02.04 lecą kropki
Korzeń Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jeszcze 70 min spamu macie - od 02.04 lecą kropki :polew: :polew:
filip1001 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 z mojej strony to nie żart - za 92 tyś zł jest do sprzedania :gwizdanie: I co dalej jak sprzedasz?
PABLO Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 jeszcze 70 min spamu macie - od 02.04 lecą kropki Ja mam dość dzisiejszych kropek
poziek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 z mojej strony to nie żart - za 92 tyś zł jest do sprzedania :gwizdanie: I co dalej jak sprzedasz? skoda superb
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 chyba nie sprzedał, wczoraj był 1 kwietnia
diman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 chyba nie sprzedał, wczoraj był 1 kwietnia kto by chciał takie truchło :gwizdanie:
filip1001 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Chyba już sprzedana jednak. Oby ktoś umiał o nią zadbać. Bo wyłożyć te osiemdziesiąt kilka tysięcy to nie aż taki wyczyn tylko potem się czyta posty w stylu: "które wahacze będą najtańsze" :wallbash:
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dla sprostowania i wyjaśnienia ( dla tych co nie wiedzą ) fura jest i jeszcze długo będzie w moim posiadaniu Chyba, że ktoś już wybrał z banku i jedzie do mnie z tymi 92 tysiącami
filip1001 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dla sprostowania i wyjaśnienia ( dla tych co nie wiedzą ) fura jest i jeszcze długo będzie w moim posiadaniu Chyba, że ktoś już wybrał z banku i jedzie do mnie z tymi 92 tysiącami To całe szczęście. Faktycznie można uwierzyć, ze firma potrzebuje szybko kasy i auto trzeba sprzedać bardzo szybko. W dziale sprzedam pojawiło się ogłoszenie. Dodatkowo Hugo stwierdził, ze sprzedana.
miron78 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jak się uda to zrobię dziś foto tych wieśniackich sprężynek przednich zacisków ( z logo S4 ) Żeby wszyscy widzieli, że to wieś na maxa i już nikt tego nie zamawiał - jak nie ma S4 :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miron, a Ty odebrałeś już auto od lakiernika po ostatnim dzwonie ? Silnik chyba nie był uszkodzony ?
truckmaniac Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jak się uda to zrobię dziś foto tych wieśniackich sprężynek przednich zacisków ( z logo S4 ) Żeby wszyscy widzieli, że to wieś na maxa i już nikt tego nie zamawiał - jak nie ma S4 :gwizdanie: :oklaski: :oklaski:Bardzo mi się podoba Twoje podejście do tematu. Tak samo powinni zrobić wszyscy, co zakładają np. Listwy drzwiowe S4, a nie mają S4. Ale wiocha
Flyer Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Miron, a Ty odebrałeś już auto od lakiernika po ostatnim dzwonie ? Ehh... wiedzialem, ze nie ogarnie tego auta po sofcie Silnik chyba nie był uszkodzony ? Poza tym, ze urwało dół... to nie
jarko Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ale wiocha Wiocha to S4 TDI... I takie coś powinno być w regulaminie
Rekomendowane odpowiedzi