Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Samochody z videoradarami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

między Siewierzem a Będzinem grafitowa Astra 2,numerów zapomniałem spisać

Opublikowano

W Kraśniku i okolicach od Lublina po Janów Lubelski jeździ bordowe, ceglaste Mondeo ST220, nr rej LKR J962. Silniczek podrasowany do bodajże 260 kucyków, ciężko im uciec :kwasny: Na dodatek mają CB radio i lubią podgadywać :) a ostatnio zakłócają sygnał bawiąc się gruchą :(

Podobno nasza policja zakupiła jeszcze takie samo Mondeo tylko, że srebrne i wyposażone dodatkowo w kamerę z tyłu ale osobiście jeszcze go nie spotkałem.

W Ostrowcu św. jeździ granatowy Opel Corsa C a w Lublinie uważajcie na srebrna Vectrę GTS 3.2, z ciemnymi szybkami oraz policjantem za sterami, który nawet motocyklistom nie przepuści, a tu jest dowód

Ten policjant wygrał ogólnopolski konkurs na najlepszego kierowcę wdrogówce

Opublikowano

Garwolin i okolice nowa Vectra prawdopodobnie bordowa-jeszcze jej osobiście nie widziałem tylko słyszałem o niej na CB. świeżo dostali i już są bardzo aktywni, w najbliższym czasie postaram się bardziej sprecyzowac namiary.

Mińsk Mazowiecki i okolice srebrna Vectra 3.2bt WM 32786

Opublikowano

Witam w Kielcach grasuje granatowa Octavia TK 57147 i w busku jest Vectra srebrna numer TBU... i Toyota Avensis tez srebrna numeru nie znam pzdr

Opublikowano
Witam w Kielcach grasuje granatowa Octavia TK 57147

Widziałem ją ostatnio na obwodnicy Jędrzejowa :) A na CB mówili, że to Vectra :D :D

[jeszcze raz proszę nie komentować w tym temacie] - schiller

Opublikowano

Ostrów Wielkopolski - srebrna skoda octavia - POS V880 - najczesciej "grasuja" na 11 ostrow pleszew!!

Opublikowano

Trasa Siedlce - Terespol i okolice granatowe Mondeo MKII z śmiesznymi 3-ma antenkami na dachu.

Opublikowano

na trasie Katowice-mikołów-żory latają dwie vectry nowiutkie , jedna srebrna druga czarna.

oraz dziś widziałem nową avensiske liftback 2003< (przed liftem) , granatową, w środku dwóch schabów w mundurkach , leciała trasą numer 44 z mikołowa na gliwice !!

Opublikowano

Oczywiście Czarną Vectrę z trasy Siewierz - Katowice pewnie wszyscy znają, ostatnio przyuważyłem że mają na tylnej szybie stworka z reklamy "metoda na głoda" (prowokacja czy sarkazm?). Oby nikt go nie zauważył dopiero w momencie kiedy obok pali się czerwony napis...

Opublikowano

trasa Radom - Lublin grasują czasami: Renault Megane jasny zielony i Opel Astra hatchback szary metalic

Opublikowano

Wejherowo - srebrna skoda octavia

Opublikowano

Tarnobrzeg-Sandomierz, srebrna renault laguna na rej. RZ ....

Opublikowano

Chodzież oprócz wymienionego nowego passata i octawi widziałem starego passata z lat 90 w koloru bordowe, lata aż do Obornik WLKP. Szczecinek ford focus srebrny nr ZS????.

Opublikowano

Autostrada A4 - bordowe (mocno czerwone) nowe (no nie ten kosmiczny najnowszy model) mondeo ST220 - sliczne, rzuca sie w oczy. Ostatnio sa bardzo aktywni

Muzina, chłopaki z QTK mi mówili kilka dni temu że albo to, albo bardzo podobne Mondeo zostało rozbite.

-1 Miśkowóz ;)

Opublikowano

poprawiam opis auta z Siedlec, mondeo MKII WS O5211, ciemnozielony metalik, dodatkowo Łuków nowa vectra z anteną CB na ciemnych szybach,

Opublikowano

Okolice Radomia- wspomniana wyżej zielona meganka oraz od niedawna granatowa Octawia, tablice zaczynające się na PO

Opublikowano

Okolice Radomska - błękitny Ford Focus nr. ERA R358

Opublikowano

Obwodnica 3- miasta. Nie widziałem jeszcze ale na CB ciągle trąbią że srebrne A6 Avant z relingami i na xenonach. Podobno posiada kamere z przodu i z tyłu. Się dorobiły fi..y ;)

Opublikowano

Obwodnica 3- miasta. Nie widziałem jeszcze ale na CB ciągle trąbią że srebrne A6 Avant z relingami i na xenonach. Podobno posiada kamere z przodu i z tyłu. Się dorobiły fi..y ;)

GD 2175F ,2.5 TDi[br]Dopisany: 29 Listopad 2007, 20:11 _________________________________________________Wejherowo - Boże Pole jasno "seledynowa" Skoda Octavia GWE 7A16 i Gdynia - Wejherowo srebrna Octawka ale nr nie zczaiłem.

Opublikowano

Skoda Octavia srebrna (miałem wrażenie, że z tyłu lexy miała ? :> ) numer GD46 ???

Gdańsk-Tczew (ostatnio miałem przyjemność na tej trasie)

Ale baaardzo w porządku ekipa ! :P