GILI Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jak by ktoś był w okolicy,to zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173627.0
adadur Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Nie wiem czy dobrze kojarze ale czy u was jakieś czarne B7 avant nie śmigało na czarnych felgach S-line?
yaboo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 na czarnych felgach nie kojarze czarna B7 avant to moja, kolor felg jak widać mam zamiar przelakierować na czarno...
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam
wrclaguna Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Hallo Maniek jak sie miewasz ty i rodzinka bedzie w Bukowinie
Maniek Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Hallo Maniek jak sie miewasz ty i rodzinka bedzie w Bukowinie Siema, dziekujemy, wszystko w porzadku:) Bedziemy w BT wiec pogadamy i nie tylko na miejscu;) Pozdro
Kimi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Dobry wieczór Kwidzyń :hi: :hi: Jak tam wrażenia po zlocie? :naughty:
yaboo Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Witamy bandę LDZ my jesteśmy pod wrażeniem jak zwykle warto przejechać całą polskę żeby się poznawać i integrować szkoda że za krótko trwał zlot myślę, że dzień dłużej byłby w sam raz
yaboo Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 właśnie antonio udało się z partyzanta zrobić małego spocika A4 klubu pojazdami marki VW T4 i cytryną jak jesteś w okolicy śmiało dzwoń frekwencja nam sie powiększy
Maniek Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 Witamy bandę LDZ my jesteśmy pod wrażeniem jak zwykle warto przejechać całą polskę żeby się poznawać i integrować szkoda że za krótko trwał zlot myślę, że dzień dłużej byłby w sam raz gdyby trwal tydzien tez by bylo krotko, zawsze jak jest dobra impreza to czas szybko leci Pozdro dla LDZ
Kimi Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Witamy bandę LDZ my jesteśmy pod wrażeniem jak zwykle warto przejechać całą polskę żeby się poznawać i integrować szkoda że za krótko trwał zlot myślę, że dzień dłużej byłby w sam raz gdyby trwal tydzien tez by bylo krotko, zawsze jak jest dobra impreza to czas szybko leci Pozdro dla LDZ Dokładnie, mam takie same odczucia, zleciało nie wiadomo kiedy, nie było cienia szansy, by z każdym zamienić choćby kilka słów Ale wrażenia niezapomniane :good: :good:
wrclaguna Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 Maniek zdruuuffka juz trojeczka z przodu
Maniek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Maniek zdruuuffka juz trojeczka z przodu Podziekował No niestety juz 3...
andegrand Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam gdzie w Kwidzynie lub okolicach jest jakiś dobry mechanik od pomp wtryskowych bo cieknie bardzo mocno gdzieś z dołu pompy
Maniek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2012 Siemka po baaaardzo długiej przerwie Trzeba odgrzać wątek bo nam jeszcze zamkną... Co tam ekipa u Was słychać, kiedy jakiś zimowy spęd robimy?
Maniek Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Masz rację Z A M Y K A M Siema Lukasz, daj im jeszcze szanse, nie zamykaj, moze sie obudza bo w koncu swieta ida Co tam u Ciebie?
Rekomendowane odpowiedzi