kls Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Jak mnie do końca nie rozłoży to będę ;-)
yaboo Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 okaże się ze spot będzie grypowy bo mnie tez lamie w kościach
Maniek Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Opublikowano 18 Listopada 2009 to moze przelozymy na next week jak sie wykurujecie? szczerze mowiac to nawet bardziej by mi pasilo, bo dzisiaj mam gosci i zalezy jak dlugo beda siedzieli :gwizdanie: jak za dlugo to nie przyjade
kls Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jest dziś spot? Co tam na ostatnim ustaliliście?
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY <<
Maniek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Siema, zapisywać się na Zlot Ogólnopolski (zimowy) kto chętny, bo niedługo wolnych miejsc nie będzie: http://www.a4-klub.pl/smf/iv_urodziny_audi_a4_klub_polska_bukowina_tatrzanska-t108423.0.html
andegrand Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 juz brak miejsc zapisalem sie na liste rezerwowa
Maniek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 spokojnie, jak przyjdzie czas wpłacania zaliczek (koniec stycznia) to sie lista troche przefiltruje i wskoczysz tak bylo poprzednim razem, mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie
FAZY Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam ,z reguły tak jest ,że zapisuje się wielu ,a jak przychodzi do wjazdu to nikomu nie pasuje ,średnio ze czterdziestu z l isty rezerwowej jedzie
Maniek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam ,z reguły tak jest ,że zapisuje się wielu ,a jak przychodzi do wjazdu to nikomu nie pasuje ,średnio ze czterdziestu z l isty rezerwowej jedzie Dobrze gada, polać mu FAZY w BT musimy wypić :gwizdanie:
FAZY Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam ,z reguły tak jest ,że zapisuje się wielu ,a jak przychodzi do wjazdu to nikomu nie pasuje ,średnio ze czterdziestu z l isty rezerwowej jedzie Dobrze gada, polać mu FAZY w BT musimy wypić :gwizdanie: to pewene a co myślicie o wspólnym wyjeżdzie do Bukowiny,bo pomorze i 3m jadą razem
Maniek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja jestem za Ale poczekajmy do konca stycznia to sie troche wyjasni na liscie i bedziemy sie umawiac
FAZY Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja jestem za Ale poczekajmy do konca stycznia to sie troche wyjasni na liscie i bedziemy sie umawiac Ja jestem za Ale poczekajmy do konca stycznia to sie troche wyjasni na liscie i bedziemy sie umawiac dobrze będę miał to na uwadze
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam
Patrykbor Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Że spotów nie ma to chociaż odzywajcie sie
Maniek Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 No właśnie, dobrze mówisz Co tam u Was słychać? Ile osób wybiera się do BT? Pozdro
andegrand Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Lista rezerwowa zobaczymy jak to bedzie
Maniek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2010 Nic sie nie martw, koncowka stycznia - poczatek lutego bedzie niezla roszada na liscie to mam nadzieje ze wskoczysz Jak Tobie sie uda i ŁukaszOsa to od Nas bedzie w sumie 5 aut jechało:) W końcu jakas ekipe udalo sie zmontowac bo juz myslalem ze na Ogolnopolskie bede jezdzil sam do konca zycia... :gwizdanie: A tak w ogóle Panowie to kalendarze pozamawiane ??? W lipcu bedzie fajna furka :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2010, 11:03_________________________________________________Poumieraliscie? Co tu taka cisza?
Rekomendowane odpowiedzi