Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Passat wujaszka 1.9 TDI 90 PS, zrobił 790 tyś, dopiero się silnik zj***ł, auto jeździło głownie trasy po pełnym obciążeniem.

Opublikowano

Passat wujaszka 1.9 TDI 90 PS, zrobił 790 tyś, dopiero się silnik zj***ł, auto jeździło głownie trasy po pełnym obciążeniem.

To jest piękny przebieg, dlatego zawsze powtarzam jak ktoś dba o auto i wymienia napotrzebniejsze rzeczy na bieżąco to auto musi chodzić :naughty:
Opublikowano

Ja mam 230tys :cool1: Ale pewnie o drugich tyle to nie wiem.

Opublikowano

ostatnio byłem na giełdzie i stał golf II diesel przebieg 380 tyś i sprzedający mówił: ee to dopiero silnik sie przy nim dobrze dotarł :polew:

Opublikowano

Nie wiem czy było:

Rozmawia dwóch fanów Mercedesa Beczki i jeden pyta drugiego:

- Ja mam przebieg ponad 3 mln km a Ty?

- Niecały milion

- Łee, to jeszcze nie dotarty :kox:

Opublikowano

ojciec w pasku b6 1,9 ma 260 tys i narazie bez awarii.... (odpukać)

Opublikowano

B5 AJM 2000r 300 tys. jak kupowałem potwierdzone rożnymi dokumentami i z tego się cieszę, a środek zadbany także tego przebiegu nie widać nawet zbytnio po kierownicy. Teraz na budziku dochodzi 313 tyś. i czas na zmianę oliwy i filtrów :tongue4:

Opublikowano

u mnie w b5 z 1998 juz 313 tys

Opublikowano

U mnie w b5 z 1996 341tyś, jestem świeżo po wymianie uszczelki pod głowicą i po wymianie rozrządu i jeździ dalej :kox:

Opublikowano

mam a6 avx 131 km 282 tysie zero wkladu w ten silnik wszytko gra jak nalezy. oprocz rozrzad olej itp;] takie podsatwowe wymiany

Opublikowano

U mnie b5 2000 265tyś - oryginał przy 260 tyś 3 wymiana rozrządu i wszystko z silniczkiem ok. Jeśli systematycznie wymieniasz płyny i lejesz dobre paliwo to nawet 0,5 mln wykręci :>

Opublikowano

ja mam 268 tysiaków i dalej śmiga :audi::a4fan:

Opublikowano

u mnie w B6 dziś stuknęło 292500 :) super przebieg, ostatnio na rolkach wyszło 145ps w serii ;)

chodzi jak malina, każdemu życzę takiej zdrowizny :)

Opublikowano

Ja mam obecnie 320 000, autko z 96r, przytargane z macierzystego kraju miało 185 000 jako 12 latek ale ja bym ten przebieg pomnożył razy dwa oceniając zużycie elementów wnętrza i biorąc pod uwagę że zaraz po zakupie z salonu było to firmowe auto, ale mimo tego śmiga nieźle...

Opublikowano

wczoraj widzialem w golfie 2 oczywiscie dieselek 360 tys i wlasciciel namawial mnie zebym odpalil jego "lalunie" i zobaczyl jak chodzi. Moja audiczka ma 327tys i tez moge powiedziec lalunia :)

Opublikowano

u mnie w B6 dziś stuknęło 292500 :) super przebieg, ostatnio na rolkach wyszło 145ps w serii ;)

Zmień hamownie :hi:

Opublikowano

Zmień hamownie :hi:

ohoho złośliwiec się znalazł,

a ja sprawdziłem na Wikipedii że ty masz kolego 109 koni :read:

Pozdro i :drunk:

Opublikowano

Nabyłem ostatnio w Niemczech A4 97r... Na zegarze ma 340 tysięcy, a środek jak nowy. Wymieniłem olej, zrobiłem 2000 kilometrów po mieście w trasie i w górach z prędkościami do 190km/h. Jestem w szoku... oleju nie ubyło ani grama...

Opublikowano

2001AWX 262000....jest zemna od 3 lat przejechalem nim ja ponad 70 i niczego powaznego nie naprawialem:) raz jakis czujnik padl i paliwo sie gotowalo :decayed: :decayed: