Wojtek_A4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 a czemu zdjąłeś zderzak? Zderzak. listwy drzwiowe, kiera i rnse.... Auto mialo isc do sprzedania wiecpozbylem sie gratow. Pozniej plany sie zmienily no i teraz na nowo musze szukac giftow... Doszly tez fotele kubelkowe pelna skora. Fotki wkleje pozniej [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 08:37_________________________________________________ No jak dla mnie bomba! Interesuje mnie jeszcze zawieszenie? Możesz powidzieć coś więcej? Albo wyślij jakieś info na PW. Z góry dzięki! Zawieche kupilem na allegro prawie nowa za 450 zl NArazie moge powiedziec, ze jezdzi sie ok no i przede wszystkim moge sobie dowolnie regulowac wysokosc....wkoncu
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 No jak dla mnie bomba! Interesuje mnie jeszcze zawieszenie? Możesz powidzieć coś więcej? Albo wyślij jakieś info na PW. Z góry dzięki! Zawieche kupilem na allegro prawie nowa za 450 zl NArazie moge powiedziec, ze jezdzi sie ok no i przede wszystkim moge sobie dowolnie regulowac wysokosc....wkoncu Cena rzeczywiście śmieszna! Miałeś cholerne szczęście! Szukam właśnie czegoś do mnie i myślę o gwincie...
Wojtek_A4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 No jak dla mnie bomba! Interesuje mnie jeszcze zawieszenie? Możesz powidzieć coś więcej? Albo wyślij jakieś info na PW. Z góry dzięki! Zawieche kupilem na allegro prawie nowa za 450 zl NArazie moge powiedziec, ze jezdzi sie ok no i przede wszystkim moge sobie dowolnie regulowac wysokosc....wkoncu Cena rzeczywiście śmieszna! Miałeś cholerne szczęście! Szukam właśnie czegoś do mnie i myślę o gwincie... Trzeba szukac. Okazje sa. Ja allegro przegladam praktycznie caly czas i widzialem pare razy gwint w dobrych cenach Jeszcze dwie fotki:
carrera369 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 teraz jeszcze trzeba założyć dekielki Lorinser
Wojtek_A4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 teraz jeszcze trzeba założyć dekielki Lorinser Pytanie czy pasuja...???
miron78 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 fela miodzio nawet się nie spodziewałem
aju Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 powiem że fajnie wyszło choć widział bym bardziej jakieś mercedesowskie "talerze"
mystic.pl Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zderzak. listwy drzwiowe, kiera i rnse.... Auto mialo isc do sprzedania wiecpozbylem sie gratow. Pozniej plany sie zmienily no i teraz na nowo musze szukac giftow... No to sporo dołożysz do interesu
Maciek80 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jest nieźle Ale dekielki rzeczywiście trzeba wymienić, nie możesz jeździć z gwiazdą na feldze :>
Cineksik Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://www.allegro.pl/item993279768_dekielki_lorinser_okazja.html :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Moje dekielki maja ok 73 mm. Bede szukal cos w tym rozmiarze.[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 22:45_________________________________________________Trafily sie tanio skory kubelkowe. Niestety tylko jedna fotka bo aparat padl. Wnetrze bez RNS-e i kiery R8/TT Ale mysle, ze to poprawie niedlugo
Ambro Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 A było tak bogato :rolleyes:Fotele i fele Rezaj, rezaj do poprzedniego stanu
Nowak_zg Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wojtek_A4.... ty zawsze przed sprzedaza auta rezasz w tyl ;p hm co do felg to pasuja powiem szczerze wysmienicie aczkolwiek gwint by sie przydal a co do wnetrza to kozak ... brakuje tylko rns-e i kiery z r8
MAJKI Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Nowak o jaki Ci gwint chodzi Przeciez pisze jak byk " Dodatkowo autko dostalo zawieszenie gwintowe firmy AP. "
Wojtek_A4 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Wojtek_A4.... ty zawsze przed sprzedaza auta rezasz w tyl ;p hm co do felg to pasuja powiem szczerze wysmienicie aczkolwiek gwint by sie przydal a co do wnetrza to kozak ... brakuje tylko rns-e i kiery z r8 Gwint jest Co Ty tam chcesz jeszcze obnizac...? :gwizdanie: Wydaje mi sie, ze juz niezle lezy...
wojtas-audi Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dzisiaj widzialem nową A3 na takich felach, do a3 srednio pasowaly :gwizdanie:
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Kupilem wlasnie na allegro lotke s line na klape oraz czarna podsufitke s line... Trzeba znowu parcha robic na S line
Rekomendowane odpowiedzi