wrclaguna Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Lusterka na audi. trzeba przyznać, że sie lekko nawqr... przy wymianie. Lekka przesada Dzięki wrclaguna za pomoc. Pomogło wyjęcie pinów z kostki. Innym sposobem pewnie bym pourywał przewody. Miałem obawy jak to będzie wyglądać ale naprawde wg mnie jest Ok Zdjęcia robione fonem na szybko przez ten mróz ale coś tam widać. Grill dalej mega oldschool....szukam zderzaka S4 :> Trytytki na tablicy rejestracyjnej rzadza Ladnie pasuja lusterka do felg
adamooo Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wojtek dobrze że nie sprzedałeś tych lusterek bo są koxy
Brysio Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Lusterka na audi. trzeba przyznać, że sie lekko nawqr... przy wymianie. Lekka przesada Dzięki wrclaguna za pomoc. Pomogło wyjęcie pinów z kostki. Innym sposobem pewnie bym pourywał przewody. Miałem obawy jak to będzie wyglądać ale naprawde wg mnie jest Ok Zdjęcia robione fonem na szybko przez ten mróz ale coś tam widać. Grill dalej mega oldschool....szukam zderzaka S4 :> Trytytki na tablicy rejestracyjnej rzadza ciales przewody czy rozbierales boczki bo ja cialem szlag mnie trafil zeby tyle rozbierac poszedlem na latwizne ))
antonio Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wojtek jaki masz numer lakieru w swoim aucie??
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Lusterka na audi. trzeba przyznać, że sie lekko nawqr... przy wymianie. Lekka przesada Dzięki wrclaguna za pomoc. Pomogło wyjęcie pinów z kostki. Innym sposobem pewnie bym pourywał przewody. Miałem obawy jak to będzie wyglądać ale naprawde wg mnie jest Ok Zdjęcia robione fonem na szybko przez ten mróz ale coś tam widać. Grill dalej mega oldschool....szukam zderzaka S4 :> Trytytki na tablicy rejestracyjnej rzadza ciales przewody czy rozbierales boczki bo ja cialem szlag mnie trafil zeby tyle rozbierac poszedlem na latwizne )) Męczyłem się i rozbierałem tapicerkę. O ile zdjęcie boczka to pikuś to wypięcie tej wiązki w gląb drzwi plus wyciągnięcie tej kostki koło adaptera lusterka to masakra jakaś masakra ;( [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 20:15_________________________________________________ Wojtek jaki masz numer lakieru w swoim aucie?? czemu pytasz?
antonio Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wojtek jaki masz numer lakieru w swoim aucie?? czemu pytasz? bo potrzebuje cosik pod kolor masz może zwykły seryjny zderzak od swojej B7?
adamooo Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wojtek wszystko co seryjne ma w garażu Wojtek qźwa jeszcze nic nie wysłał ;(
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 No w tym momencie jest własnie na aucie tylko , ze bez grilla bo był pociety do DTMa ---> rs4.
antonio Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 a jaki masz numerr lakieru??? ja mam Y9B
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wojtek wszystko co seryjne ma w garażu Wojtek qźwa jeszcze nic nie wysłał ;( Tak jak adamooo pisze. Wszystko seryjne leży na strychu Mam nadzieję, że dośle... [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 20:26_________________________________________________ a jaki masz numerr lakieru??? ja mam LY9B Nie wiem. Musiałbym iść do garażu ale ja nic nie sprzedaje z serii. Prędzej czy później i tak wszystko trafi z powrotem
mgtan Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 lusterka wyglądają fajnie ... jak felunke? masz 19x9 i 255 opony? zmieniałeś geometrię czy wyginałes nadokla czy trze guma? ładnie te felgi wyglądają.
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 lusterka wyglądają fajnie ... jak felunke? masz 19x9 i 255 opony? zmieniałeś geometrię czy wyginałes nadokla czy trze guma? ładnie te felgi wyglądają. Opona 235/35. trze guma ale auto teraz juz nie jezdzi i czeka na zimowki. Na wiosne w wawie podobno ktos mi ogarnia nadkola bez malowania
adamooo Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 dzwoniłem powiedział że jutro popołudniu wyśle
Brysio Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Lusterka na audi. trzeba przyznać, że sie lekko nawqr... przy wymianie. Lekka przesada Dzięki wrclaguna za pomoc. Pomogło wyjęcie pinów z kostki. Innym sposobem pewnie bym pourywał przewody. Miałem obawy jak to będzie wyglądać ale naprawde wg mnie jest Ok Zdjęcia robione fonem na szybko przez ten mróz ale coś tam widać. Grill dalej mega oldschool....szukam zderzaka S4 :> Trytytki na tablicy rejestracyjnej rzadza ciales przewody czy rozbierales boczki bo ja cialem szlag mnie trafil zeby tyle rozbierac poszedlem na latwizne )) Męczyłem się i rozbierałem tapicerkę. O ile zdjęcie boczka to pikuś to wypięcie tej wiązki w gląb drzwi plus wyciągnięcie tej kostki koło adaptera lusterka to masakra jakaś masakra ;( [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 20:15_________________________________________________ Wojtek jaki masz numer lakieru w swoim aucie?? czemu pytasz? dlatego ja w osone lusterka od wewnatrz wladowalem kostki oszczedzajac sobie 35godzin ciezkiej pracy i 3 godzin przeklinania )
Wojtek_A4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 dzwoniłem powiedział że jutro popołudniu wyśle się zaczyna przekładanie.... [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 20:48_________________________________________________ Lusterka na audi. trzeba przyznać, że sie lekko nawqr... przy wymianie. Lekka przesada Dzięki wrclaguna za pomoc. Pomogło wyjęcie pinów z kostki. Innym sposobem pewnie bym pourywał przewody. Miałem obawy jak to będzie wyglądać ale naprawde wg mnie jest Ok Zdjęcia robione fonem na szybko przez ten mróz ale coś tam widać. Grill dalej mega oldschool....szukam zderzaka S4 :> Trytytki na tablicy rejestracyjnej rzadza ciales przewody czy rozbierales boczki bo ja cialem szlag mnie trafil zeby tyle rozbierac poszedlem na latwizne )) Męczyłem się i rozbierałem tapicerkę. O ile zdjęcie boczka to pikuś to wypięcie tej wiązki w gląb drzwi plus wyciągnięcie tej kostki koło adaptera lusterka to masakra jakaś masakra ;( [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 20:15_________________________________________________ Wojtek jaki masz numer lakieru w swoim aucie?? czemu pytasz? dlatego ja w osone lusterka od wewnatrz wladowalem kostki oszczedzajac sobie 35godzin ciezkiej pracy i 3 godzin przeklinania ) Dobry pomysł ale nie chciałem ciąć instalacji lusterka RS4 co by później przy sprzedaży nikt nie płakał
KERCZI Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 lusterka super, ale z wymiana to nie wiem skad Wam tyle czasu zeszlo, ja wymienialem u siebie tylko ze zwykle to max 1,5h mi zeszlo, (chyba ze RSy maja cos inaczej ale watpie)
Wojtek_A4 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 lusterka super, ale z wymiana to nie wiem skad Wam tyle czasu zeszlo, ja wymienialem u siebie tylko ze zwykle to max 1,5h mi zeszlo, (chyba ze RSy maja cos inaczej ale watpie) No ja wymieniałem podobnie. No moze 2 godziny tylko, ze robilem to przy -15 stopniach - zadna przyjemnosc
Brysio Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 mnie zajelo ze wszystkim jakies 35 min )
Rekomendowane odpowiedzi