Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN++]Silver limousine by Bulczas 167KM & 340Nm...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BTW

niezła fela, chcesz się gdzieś sciagać, że tak na wadze Ci zależy ? :wink4:

Ścigać to się nie ma czym i na pewno wtedy bym nie kupował 18-stek. Koło mi się od zawsze podobało a to że jest mocne i lekkie to tylko duże plusy :wink4:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:00_________________________________________________Dobra nie będę robił z siebie takiego co od razu nie mierzy czegoś do auta :decayed: Foty jakieś kalkulatorem. Na następny tydzień malowanie zderzaka itp to się cyknie jakąś sesje :gwizdanie:

IMAG0063.jpgIMAG0062.jpgIMAG0069.jpgIMAG0066.jpg

na foto mnie sie nie podoba trzeba zerknac na spocie na zywo :wink4:
Opublikowano

JA bym widział te fele u siebie :P a u ciebie wyglądają średnio :rolleyes:

Tobie to takie 15-stki wtedy byś mógł poszaleć :decayed:

h*j, że by nie jechał, ale jak by wyglądał..

updated_A4.jpg?t=1274685228

:kox: :kox:

Opublikowano

h***, że by nie jechał, ale jak by wyglądał..

Zdejmij w pierszej kolejności tą kozę na ziemię to już będzie się lepiej patrzeć na auto :tongue4:
Opublikowano

Zdejmij w pierszej kolejności tą kozę na ziemię to już będzie się lepiej patrzeć na auto :tongue4:

ano fakty :decayed:
Opublikowano

takiego jak na foto nigdy nie osiągniesz, jedynie co to złom to jedyne słuszne rozwiązanie

Opublikowano

Powoli to auto zaczyna wyglądać :decayed:

Kratki podświetlane oczywiście nie podłączone bo po co :polew: :polew:

IMAG0078.jpg

Koncówki wydechu Hamann :gwizdanie:

IMAG0081.jpgIMAG0080.jpg

A teraz pytanie do szpeców co mają zderzaki poliftowe ze spryskami. Zaślepki jednak okazały się poliftowe :decayed: Ale po przymiarce do zderzaka tak na sucho i tak mi coś nie pasi :mysli:

IMAG0057.jpgIMAG0058.jpgIMAG0059.jpgIMAG0060.jpg

Na przyszły tydzień montaż zderzaka, potem lakierowanie tyłu i odnowa lakieru. :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wiem one chyba minimalnie róznią sie od poliftowych jednak :blink: płaszczyna licuje sie ze zderzakiem czy gdzieś odstaje poprzez zagiecia :mysli:

Opublikowano

Nie wiem one chyba minimalnie róznią sie od poliftowych jednak :blink: płaszczyna licuje sie ze zderzakiem czy gdzieś odstaje poprzez zagiecia :mysli:

No zaślepki jednak okazały się poliftowe z numerami 275 AA i 276 AA ale tak jakby lekko tam na tym zagięciu odstają. Może jak to będzie wszystko na spryskiwaczu zamontowane jakoś się ułoży :mysli:
Opublikowano

No zaślepki jednak okazały się poliftowe z numerami 275 AA i 276 AA ale tak jakby lekko tam na tym zagięciu odstają. Może jak to będzie wszystko na spryskiwaczu zamontowane jakoś się ułoży :mysli:

to ja juz myślałem że masz zmontowane w całość na próbe, tak to sie raczej ułoży :wink4: zro bie fotke swojego jak nie zapomne :wink4:

Opublikowano

to ja juz myślałem że masz zmontowane w całość na próbe, tak to sie raczej ułoży :wink4: zro bie fotke swojego jak nie zapomne :wink4:

:good: Jak coś zapodaj fotkę. No się maluje i dopiero przy montażu wyjdzie ale raczej musi być dobrze
Opublikowano

cos tam wygrzebałem

sprysk.jpg

U nie idealnie zlicowana :naughty:

Opublikowano

cos tam wygrzebałem

sprysk.jpg

U nie idealnie zlicowana :naughty:

Dzięki za fotkę. Pomaluje poskładam i zobaczymy jak to będzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 22:54_________________________________________________I jednak kupiłem cały komplet od RS4 :wallbash: Zaślepki nie pasują ni h*ja. Także jakby ktoś chciał mam belkę i zaślepki do zderzaka RS4 na sprzedaż :gwizdanie:

IMAG0086.jpg

Opublikowano

To zostaw sobie i kołuj zderzak :decayed:

Opublikowano

Zderzak na aucie. Nawet zaślepki tak bardzo nie rzucają się w oczy :decayed: Narazie takie kijowe zdjęcie ale nie było czasu na nic więcej. :gwizdanie:

DSCN2751.jpgDSCN2745.jpg

Opublikowano

I co z tymi zaślepkami, na fotkach nie wygląda źle :mysli:

Opublikowano

No ogólnie nie rzucają się tak bardzo w oczy ale jak ogarnę wszystko to idą do zmiany. W nocy praktycznie wcale nie widać. W dzień już bardziej szczególnie na dole bo góra pasuję jak w normalnych :cool1:

Opublikowano

zderzak ma taki sam kolor/odcień ? :mysli:

Opublikowano

Właśnie ściule w mieszalni chyba trochę źle dobrali. Ale jeszcze nie był polerowany i całe auto było nie myte a zderzak czyściutki i mam nadzieje że po polerce i czystym aucie nie będzie różnicy :gwizdanie:
Opublikowano

Właśnie ściule w mieszalni chyba trochę źle dobrali. Ale jeszcze nie był polerowany i całe auto było nie myte a zderzak czyściutki i mam nadzieje że po polerce i czystym aucie nie będzie różnicy :gwizdanie:

No różnica spora i nie wiem czy zabieg polerki i umycie auta coś da... :gwizdanie:
Opublikowano

Wpadły jakieś tam pierdółki, ori dywaniki welurowe i w końcu podłączyłem podświetlenie kratek :decayed:

20110915203943515.th.jpg 20110915204005101.th.jpg 20110915200637734.th.jpg