Kędzior Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 BTW niezła fela, chcesz się gdzieś sciagać, że tak na wadze Ci zależy ? Ścigać to się nie ma czym i na pewno wtedy bym nie kupował 18-stek. Koło mi się od zawsze podobało a to że jest mocne i lekkie to tylko duże plusy [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:00_________________________________________________Dobra nie będę robił z siebie takiego co od razu nie mierzy czegoś do auta Foty jakieś kalkulatorem. Na następny tydzień malowanie zderzaka itp to się cyknie jakąś sesje :gwizdanie: na foto mnie sie nie podoba trzeba zerknac na spocie na zywo
krolu Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 JA bym widział te fele u siebie a u ciebie wyglądają średnio Tobie to takie 15-stki wtedy byś mógł poszaleć h*j, że by nie jechał, ale jak by wyglądał.. :kox:
Bulczas Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Opublikowano 7 Lipca 2011 JA bym widział te fele u siebie a u ciebie wyglądają średnio Tobie to takie 15-stki wtedy byś mógł poszaleć h***, że by nie jechał, ale jak by wyglądał.. :kox: Zdejmij w pierszej kolejności tą kozę na ziemię to już będzie się lepiej patrzeć na auto
krolu Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 JA bym widział te fele u siebie a u ciebie wyglądają średnio Tobie to takie 15-stki wtedy byś mógł poszaleć h***, że by nie jechał, ale jak by wyglądał.. :kox: Zdejmij w pierszej kolejności tą kozę na ziemię to już będzie się lepiej patrzeć na auto ano fakty
Miszka82 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 JA bym widział te fele u siebie a u ciebie wyglądają średnio Tobie to takie 15-stki wtedy byś mógł poszaleć h***, że by nie jechał, ale jak by wyglądał.. :kox: takiego jak na foto nigdy nie osiągniesz, jedynie co to złom to jedyne słuszne rozwiązanie
Bulczas Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Opublikowano 15 Lipca 2011 Powoli to auto zaczyna wyglądać Kratki podświetlane oczywiście nie podłączone bo po co :polew: Koncówki wydechu Hamann :gwizdanie: A teraz pytanie do szpeców co mają zderzaki poliftowe ze spryskami. Zaślepki jednak okazały się poliftowe Ale po przymiarce do zderzaka tak na sucho i tak mi coś nie pasi Na przyszły tydzień montaż zderzaka, potem lakierowanie tyłu i odnowa lakieru. :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie wiem one chyba minimalnie róznią sie od poliftowych jednak płaszczyna licuje sie ze zderzakiem czy gdzieś odstaje poprzez zagiecia
Bulczas Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie wiem one chyba minimalnie róznią sie od poliftowych jednak płaszczyna licuje sie ze zderzakiem czy gdzieś odstaje poprzez zagiecia No zaślepki jednak okazały się poliftowe z numerami 275 AA i 276 AA ale tak jakby lekko tam na tym zagięciu odstają. Może jak to będzie wszystko na spryskiwaczu zamontowane jakoś się ułoży
Kowi87 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie wiem one chyba minimalnie róznią sie od poliftowych jednak płaszczyna licuje sie ze zderzakiem czy gdzieś odstaje poprzez zagiecia No zaślepki jednak okazały się poliftowe z numerami 275 AA i 276 AA ale tak jakby lekko tam na tym zagięciu odstają. Może jak to będzie wszystko na spryskiwaczu zamontowane jakoś się ułoży to ja juz myślałem że masz zmontowane w całość na próbe, tak to sie raczej ułoży zro bie fotke swojego jak nie zapomne
Bulczas Opublikowano 15 Lipca 2011 Autor Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie wiem one chyba minimalnie róznią sie od poliftowych jednak płaszczyna licuje sie ze zderzakiem czy gdzieś odstaje poprzez zagiecia No zaślepki jednak okazały się poliftowe z numerami 275 AA i 276 AA ale tak jakby lekko tam na tym zagięciu odstają. Może jak to będzie wszystko na spryskiwaczu zamontowane jakoś się ułoży to ja juz myślałem że masz zmontowane w całość na próbe, tak to sie raczej ułoży zro bie fotke swojego jak nie zapomne Jak coś zapodaj fotkę. No się maluje i dopiero przy montażu wyjdzie ale raczej musi być dobrze
Kowi87 Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 cos tam wygrzebałem U nie idealnie zlicowana
Bulczas Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 cos tam wygrzebałem U nie idealnie zlicowana Dzięki za fotkę. Pomaluje poskładam i zobaczymy jak to będzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 22:54_________________________________________________I jednak kupiłem cały komplet od RS4 Zaślepki nie pasują ni h*ja. Także jakby ktoś chciał mam belkę i zaślepki do zderzaka RS4 na sprzedaż :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 Zderzak na aucie. Nawet zaślepki tak bardzo nie rzucają się w oczy Narazie takie kijowe zdjęcie ale nie było czasu na nic więcej. :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 I co z tymi zaślepkami, na fotkach nie wygląda źle
Bulczas Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 No ogólnie nie rzucają się tak bardzo w oczy ale jak ogarnę wszystko to idą do zmiany. W nocy praktycznie wcale nie widać. W dzień już bardziej szczególnie na dole bo góra pasuję jak w normalnych
Bulczas Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Opublikowano 23 Lipca 2011 zderzak ma taki sam kolor/odcień ? Właśnie ściule w mieszalni chyba trochę źle dobrali. Ale jeszcze nie był polerowany i całe auto było nie myte a zderzak czyściutki i mam nadzieje że po polerce i czystym aucie nie będzie różnicy :gwizdanie:
akjam Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 zderzak ma taki sam kolor/odcień ? Właśnie ściule w mieszalni chyba trochę źle dobrali. Ale jeszcze nie był polerowany i całe auto było nie myte a zderzak czyściutki i mam nadzieje że po polerce i czystym aucie nie będzie różnicy :gwizdanie: No różnica spora i nie wiem czy zabieg polerki i umycie auta coś da... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Wpadły jakieś tam pierdółki, ori dywaniki welurowe i w końcu podłączyłem podświetlenie kratek
Rekomendowane odpowiedzi