bajk Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam, Na dniach chciałbym wymienić przedni zderzak non-sline na s-line. Nie mając warunków do tego potrzebuję jakiegoś warsztatu, gdzie mi zdemontują aktualny oraz założą nowy. W grę może wejść również malowanie (w zależności od stanu "nowego" zderzaka). Najchętniej po zakupie zderzaka bym go wysłał od razu do warsztatu Jakieś pomysły?
filip1001 Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zadaj te pytanie w dziale spoty Warszawskie , ktoś z Wawy na pewno Ci pomoże. Powodzenia
Dibo Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zamiast szukać warsztatu to pogadaj z chłopakami z Wawy i napewno któryś udostępni Ci garaż z kanałem na kilka godzin i wtedy zrobisz sobie wszystko sam.
soolek Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Jak bez malowania, to weź zderzak i dobrą flaszeczke na Spota i ... gadaj z Tosikiem
bajk Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 Jednak chyba będzie z malowaniem - złożyłem właśnie zamówienie na zderzak firmy Deval w stylu rs4 http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=186786 a czarny grill rs4 już czeka w domu:)
soolek Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Zderzak zarąbisty, ale progi i tył też zmieniasz? Inaczej nie będzie się to kupy trzymało...moim zdaniem.
bajk Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 póki co nie - o progach to nawet nie myślę - przy aktualnej wysokości samochodu ledwo co daję radę na progach zwalniających :gwizdanie: co do tyłu to myślę tylko nad carbonowym spojlerem DTM + carbonowe obudowy lusterek
Dibo Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zderzaczek fajny Przed malowaniem spasuj go do samochodu.
bajk Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Jednak zmiana planów - nie ściągam zza oceanu zderzaka, tylko zza zachodniej granicy z czarnym grillem powinno być ok
ba$ior Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Jednak zmiana planów - nie ściągam zza oceanu zderzaka, tylko zza zachodniej granicy z czarnym grillem powinno być ok pO CO TEN WZOROWANY NA rs4 ? Zapodaj ORI S-line i będzie GIT
bajk Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 pO CO TEN WZOROWANY NA rs4 ? Zapodaj ORI S-line i będzie GIT za późno
ba$ior Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 pO CO TEN WZOROWANY NA rs4 ? Zapodaj ORI S-line i będzie GIT za późno Też jest fajnie ale drogo wyszło Super wygląda. Zapodaj więcej fotek całego auta.
miron78 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 piękniutki przodzik - powiedziałbym ładniejszy od s-line
bajk Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 Też jest fajnie ale drogo wyszło Super wygląda. Zapodaj więcej fotek całego auta. Ciągle próbuję wybrać się na sesję i się nie udaje - może w ten weekend w końcu dam radę jak trochę słońca się pojawi..
Wąski Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 piękniutki przodzik - powiedziałbym ładniejszy od s-line zdecydowanie TAK
zieluch Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Ładnie wygląda tylko teraz ciekawe jak sie komponuje z seryjnymi progami
bajk Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 Ładnie wygląda tylko teraz ciekawe jak sie komponuje z seryjnymi progami już niedługo może pokażę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi