Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] CZARNA PADLINA 1.9 TDI 216KM i 426Nm GT22- AL-2DIN itd.. + QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Fajny karbon ...

A kto mowil ze to karbon ?

Nie nabijaj sie :baseball::wink4:

Opublikowano

BTW : czemu nie psiknales sprayem na czarny mat ? Na 100% wygladaloby sporo lepiej :) Ja za jakis czas bede wpasowywal do siebie jakiegos dwa din zobacze co mi z tego wyjdzie :)

Opublikowano
  • Autor

Po zyjemy zobaczymy :cool1: przeciez jeszcze nic straconego :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

:kox:

Czy mody przewyższyły wartość samochodu? :shocked:

Opublikowano

Dwukrotnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dwukrotnie :decayed:

Zgadza sie :gwizdanie: ale to jeszcze nie koniec :polew:

Opublikowano

dudi75... a masz gdzieś filmik jak to ciągnie? bo nie dość że lżejsze od B6 to mocniejsze od 2,5 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

dudi75... a masz gdzieś filmik jak to ciągnie? bo nie dość że lżejsze od B6 to mocniejsze od 2,5 :naughty:

Raz sie ustawilem z toyota YARIS 1.4d i mnie objechala :polew: bo nie moglem sie zebrac 1 i 2 kompletny brak trakcji a ona nie miala sily obrucic kolami i poszla jak torpeda :polew:

Niestety niemam ale moze kiedys cos nagram to wrzuce :wink4: ale powiem szczerze niema sie czym exscytowac . Po przejazdzce ktora mi zasponsorowal Nosb w swoim 1.8 TQ to wypadam blado tyle ze on ma jak sam powiedzial ok 250-300KM :kox:

Opublikowano

Bardzo ladne autko :good:

Opublikowano

ZAJEBIASZCZA!!!Bardzo ci się nie oberwało jak myśłeś.....haha!Felgi kozak i fotele też!! :hi:

Opublikowano

Ładna, ładna.

Ale za pracę i pieniądze jakie włożyłeś w ten samochód pełen S.Z.A.C.U.K.E.N. :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

Dzieki koledzy :notworthy: ciesze sie ze sie podoba :good: W planach sa zdezaczki od S4 jakby ktos cos wiedzial w dobrych pieniadzach to walcie smialo :kox:

A na chwile obecna zmienilem sobie folie ala karbon na folie ala karbon :> bo nie mi sie chcialo malowac panelu od radia ale bylo bardzo pstrokato dekory inne panel inny teraz jast duzo lepiej ,przynajmniej mi sie tak wydaje

35e14ed19ef5608am.jpg

Opublikowano

:kox: tak jak emoikonka :kox:

autko pierwsza klasa drugi zad trzecie miejsce :hi:

Opublikowano

Dudi nie szalej tak po zabudowanym :decayed:

Dziś widziałem Cię na wiosce u Nas, jechałeś pewnie ze stolicy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dudi nie szalej tak po zabudowanym :decayed:

Dziś widziałem Cię na wiosce u Nas, jechałeś pewnie ze stolicy :wink4:

Tym samochodem sie ciezko, wolno jezdzi :naughty: i tak chamowal mnie jakis emeryt ktory nerwowo patrzyl w lusterko wsteczne jak siedzialem mu na zderzaku :polew:

Opublikowano

E tam ja tam swoim spokojnie jezdze :) Jak chcesz sprzedam Ci cos co pomoze zebys wolniej smigal... Bierzesz moej 19" ? :D hehe

Opublikowano
  • Autor

E tam ja tam swoim spokojnie jezdze :) Jak chcesz sprzedam Ci cos co pomoze zebys wolniej smigal... Bierzesz moej 19" ? :D hehe

Nie dzieki wiekszych felg juz nie zaloze

a zderzak juz sprzedales :cool1:

Opublikowano

zajebioza ... good project :good: :good:

Opublikowano

Cienias :naughty::no: zderzak zostaje :)

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj dla potrzeb filmu troszke przykatowalem swoja A4 :kox: :gwizdanie: Na codzien tak nie jezdze :gwizdanie: Niewiem jak to wyglada waszym zdaniem ale gdybym przejechal sie pare razy to byly by lepsze wyniki ale tak to mi szkoda autka :> No zeby nie bylo ze jezdze jak emeryt :polew: Mnie osobiscie nie ciagnie do szybkich startow z 0-100 troche mi go szkoda .Ale za to uwielbiam sciganki po zakretach :kox: A tu taki krotki filmik mojego klekota :wink4: