Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ukradli mi dekielki!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w nocy koło godziny 22.30 w centrum Wawy ukradli mi 4 dekielki od alufelg.

Jeżeli ktoś był świadkiem, albo kojaży tych gości proszę o kontakt.

lora1.jpg

lora2.jpg

lora3.jpg

lora4.jpg

lora5.jpg

typ1.jpg

typ2z.jpg

typ1b.jpg

typ2b.jpg

mamtakiefelgiimialemdek.jpg

mamtakiefelgiimialemdeky.jpg

Opublikowano

No mi ukradli dokładnie takie same jakieś 2 tygodnie temu :thumbdown: Tylko że w centrum Lublina :decayed: Słaba ta kamera... Kurcze nic nie widać :confused4: Takim to tylko ręce kwasem polać :disgust::rant: A ten drugi co tam go widać to z nim to robił czy przechodził tylko :blink:

Opublikowano

A ten drugi co tam go widać to z nim to robił czy przechodził tylko

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

on mi wyglada na jakiegos ochroniarza z biedronki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ten w czarnym zrobił drugą stronę.

Był ubrany na czarno, jak ochroniarz, miał na rękach opaski odblaskowe, był łysy, ale z tyłu głowy miał mały warkocz i na gębie pedalską brodę.

Drugi wygląda jak talib, długa broda, bujny włosy, do tego niebieskie spodnie i jasna bluzka.

Opublikowano

mają chłopaki wyobraźnię, że w miejscu gdzie kamera jest takie akcje robią oraz współczucia z powodu utraty dekielków.

Opublikowano

mają chłopaki wyobraźnię, że w miejscu gdzie kamera jest takie akcje robią oraz współczucia z powodu utraty dekielków.

U mnie też kamera była ale samochodu nie obejmowała ;( Znacie jakis sposób na zamocowanie tego tak żeby im łatwo nie było? :evil: Bez dekielków lipa trochę ;( No ale bez też da się jeździć. Oby tylko zaraz po felgi nie przyszli... :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Też o tym myślałem, rozłożą mi sk***ysyny ten samochód niedłogo.

Kilka miechów temu za***ali mi kratkę zderzaka, niestety ciężko je dostać (zderzak s4) a ceny na allegro są :kox:

Chyba się nie da zabezpieczyć dekielków, myślałem nad linką metalową kórą bym wtopił w dekielek i przymocował do tej "rury" na którą wkłada się felgę...

Pomysł z góry nie udany, bo wystarczy szarpnąć i dekielka nie ma.

Opublikowano

Co za chooje :blink::evil: :evil:

Niedługo człowiekowi na legalu wnętrze z auta podpierdolą :angry:

Opublikowano

obserwować allegro i kupić sobie patyk

Dobre :)

Mi nawet zabrali nakrętki na wentyle - były bordowe z Tesco za 3 zł.

Opublikowano

Ten w czarnym zrobił drugą stronę.

Był ubrany na czarno, jak ochroniarz, miał na rękach opaski odblaskowe, był łysy, ale z tyłu głowy miał mały warkocz i na gębie pedalską brodę.

Drugi wygląda jak talib, długa broda, bujny włosy, do tego niebieskie spodnie i jasna bluzka.

zrobiłem mega zoom. ten ubrany na czarno to - jak widzę - ma pedalski brak zarostu...

Opublikowano

I mi zaj***bali 4szt od felg S4we Wrocławiu ul. B. Prusa i zacholerę nie moge teraz dostać takich jak miałem.

Złodzowi wypalił bym mu na ryju znaczek OOOO.

Opublikowano

i oczywiście policja rozkłada ręce - goście nadaja się do jednego :ssij: - przykro mi kolego, bo to nie fer

Opublikowano

Łapy ch..om upier... :angry:

Policja jest tylko do wystawiania mandatów.

Ostatnio czytałem, że w Polsce bardzo spadła kradzież samochodów. Autor artykułu zapomniał jednak dodać, że jak już auto zginie, to zazwyczaj już się nie odnajdzie.

Najwięcej aut ginie we Włoszech i Francji. Tu jednak też autor nie dodał, że we Włoszech, pomimo wielu kradzieży ponad 80 % wraca do właściciela.

Niestety nasza policja potrafi tylko płakać, jak to im źle i niedobrze. Szkoda tylko, że do roboty nie ma chętnych :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

nie wiem czy jest ses zabezpieczyc to zeby im latwo nie bylo 2 miesiace temu ukradli kumplowi radio z golfa wiec jak kupil 2 to poprzykrecal jej jakos to teraz musi kupic nowa tapicerke radia nie ukradli ale tapicera do wyrzucenia,lapac sku..... i lapy lamac

Opublikowano

nie wiem czy jest ses zabezpieczyc to zeby im latwo nie bylo 2 miesiace temu ukradli kumplowi radio z golfa wiec jak kupil 2 to poprzykrecal jej jakos to teraz musi kupic nowa tapicerke radia nie ukradli ale tapicera do wyrzucenia,lapac sku..... i lapy lamac

dlatego wielokrotnie pisałem

nic nie montować na siłę żadnych elementów bo ze złości poniszczą wszystko a koszta do ukradzionej rzeczy będą nie miłosiernie wielkie

Opublikowano

nic nie montować na siłę żadnych elementów bo ze złości poniszczą wszystko a koszta do ukradzionej rzeczy będą nie miłosiernie wielkie

taaa, najlepiej to nie zakładać alumek, jeździć bez radia, ogólnie nie dbać o auto, żeby im w oko nie wpadało :thumbdown:

A nasza policja... byłem na komisariacie, to obsłużyli mnie z wielkimi pretensjami że przyszedłem :thumbdown: Kobita która wklepywała na kompa moje dane itd. robiła to tak jakby komputer widziała pierwszy raz na oczy, 20 razy powtórzyła mi że: "składanie fałszywych zeznań jest karalne"!!! A na koniec zapytała: "Czy żąda Pan ścigania?" - rozwaliła mnie tym pytaniem :sick3: Oni nie chcą sobie psuć statystyk, bo i tak wiedzą że tego nie znajdą... A no i 15 minut tłumaczyłem jej, że dekielki od felg aluminiowych to nie są kołpaki :polew: A i jak już jej wytłumaczyłem to wartość jaką jej podałem była dla niej zdecydowanie zbyt duża :polew: 4 dekielki powiedziałem 200 zeta, ale nowe w ASO to pewnie coś koło 400? :decayed:

Ogólnie żal... dowód za coś to mogą człowiekowi zabrać, wlepić mandat za pierdółkę też, zatrzymać na 48 bez powodu też mogą, ale żeby przejechać przez osiedle ze 2 razy w nocy, to już nie bo nie mają ludzi :wallbash: Jak zapytałem czy mogą zwiększyć liczbę patroli w tym miejscu, to powiedziała, że przysługuje 1 na dobę :polew: Dzięki, jak oni przyjadą o 13 w dzień :polew: A całą noc nic zero :thumbdown: Cała policja jest tyle samo warta co Ci złodzieje!!!

Jeśli uraziłem kogoś kto jest z policji to sorry, ale niestety policjanci pracują tak jak większość Polaków, aby odwalić te kilka/kilkanaście godzin w pracy, zarobić i do domu. Czyli nie przykładają się do swojej pracy, ale to tak jak napisałem wcześniej - większość Polaków tak pracuje :thumbdown: Lenistwo. Jak widać tylko złodzieje wykonują swoją "pracę" ambitnie :sick3:

Opublikowano

taaa, najlepiej to nie zakładać alumek, jeździć bez radia, ogólnie nie dbać o auto, żeby im w oko nie wpadało :thumbdown:

Najlepiej to w ogóle nie mieć auta i butami łazić :wink4: Roweru tez bym nie kupował bo kradną :kox:

Opublikowano

Najlepiej to w ogóle nie mieć auta i butami łazić :wink4: Roweru tez bym nie kupował bo kradną :kox:

Buty też kradną :polew: Jak będą jakieś fajne to z nóg zdejmą :polew: