mech15 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 mi sie podobaja :> \ mi też się podoba :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 a tak laguna z tego co widzialem solar nie mial odsuwanej czesci podsufitki byla ona na stale z dachem! potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Dzisiaj zakonczylismy zakladac i podlaczac uklad cisnienia opon oraz sterownie pamieci foteli i lusterek mala sesyjna zdjeciowa tyle zdazylem zrobic bo bateria padla w aparacie . Instalacja wewnetrzna kiedys kupiona bardzo pomogla ( piny wtyczki) kazdy wie ile te pierdolki kosztuja co nie Bartek Jeszcze pozostaje zalozenie czujnikow na felgach Apropo solardachu czekam na czesci wszystko musi isc z Niemiec .Temat do rozgryzienia gdzies w maju . Wczesniej mysle nad zrobieniem calej tapicerki podsufitki w alcantarze . Mam tu takie probniki , ktore sa dostepne u nas . Jaki kolorek wybrac Szwagier zajmuje sie tapicerka meblowa i 1 mb. moze mi zalatwic za 22 Pln i obkleic . Co sadzicie o tym pomysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 obecnie masz ciemną podsufitkę czy jasną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 obecnie mam czarna :> ale stare jest jasna i o niej mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 to ja bym został przy czarnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 wrclaguna jesli mam juz ori szyberdach to co jeszcze musze zalozyc oprocz samego szkla zeby to banglalo? No i jaka funkcje pelni taki solar w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 wrclaguna jesli mam juz ori szyberdach to co jeszcze musze zalozyc oprocz samego szkla zeby to banglalo? No i jaka funkcje pelni taki solar w aucie? dzisiaj ogladnelismy schematy z tym nie bedzie problem tylko to ciecie jutro jak mi sie uda podjade do znajomego kolegi ...znajomego i pewnie cos podpowie . Miron78 opisal zasade dzialania solardachu ( zwlaszcza jak ktos ma czarny wzglednie ciemny kolor auta ) idelne rozwiazanie na gorace i upalne dni. http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_szyberadach_solar_czy_ktos_robil-t126932.0.html to ja bym został przy czarnej tzn . alcantarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 gdzieś na A3-clubie widziałem jak ktoś obszył podsufitkę alcantarą i źle naciągnęli... generalnie nie wyglądało fajnie... postaram się poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 gdzieś na A3-clubie widziałem jak ktoś obszył podsufitkę alcantarą i źle naciągnęli... generalnie nie wyglądało fajnie... postaram się poszukać u nas ma chyba Somes i fajnie wygląda moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 niestety nie udało mi się znaleźć :/ zawsze możesz spróbować, przecież to Twoje auto i Tobie ma się podobać - ja i tak zostałbym przy czarnej bo moim zdaniem jest świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 wiem ze czarna to kox ale moge miec w zapasie druga mi sie podoba czerwona alcantara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 wiem ze czarna to kox ale moge miec w zapasie druga mi sie podoba czerwona alcantara "...I-gdy-bym-u-padł-na-ko-la-na...". Ja już wymiękam przy Twoich pomysłach... Jeszcześ solara nie zapiął a tu już się alcantara kroi... Instalacja wewnetrzna kiedys kupiona bardzo pomogla ( piny wtyczki) kazdy wie ile te pierdolki kosztuja co nie Bartek Ja vohl Wracając do podsufity - OK, ale musi być naprawdę porządnie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ja pier**le..... Grzesiek... ta fura jest mega!!! Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 wiem ze czarna to kox ale moge miec w zapasie druga mi sie podoba czerwona alcantara "...I-gdy-bym-u-padł-na-ko-la-na...". Ja już wymiękam przy Twoich pomysłach... Jeszcześ solara nie zapiął a tu już się alcantara kroi... Instalacja wewnetrzna kiedys kupiona bardzo pomogla ( piny wtyczki) kazdy wie ile te pierdolki kosztuja co nie Bartek Ja vohl Wracając do podsufity - OK, ale musi być naprawdę porządnie zrobione. Sam Batrek wiesz ile to czasu schodzi pomysl ,zakup czesci , rezanie do poznych godzin wieczornych Mysle ze jak zostanie zrobione profi to bedzie kox trzeba eksperymentowac ostatnio na spocie Rezszowskim mielismy grilla Nasz VIP Slaweq pstryknal mi mini sesyjke swoim za***istym sprzetem oto probka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 j**ana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KENOiX Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 wiem ze czarna to kox ale moge miec w zapasie druga mi sie podoba czerwona alcantara "...I-gdy-bym-u-padł-na-ko-la-na...". Ja już wymiękam przy Twoich pomysłach... Jeszcześ solara nie zapiął a tu już się alcantara kroi... Instalacja wewnetrzna kiedys kupiona bardzo pomogla ( piny wtyczki) kazdy wie ile te pierdolki kosztuja co nie Bartek Ja vohl Wracając do podsufity - OK, ale musi być naprawdę porządnie zrobione. Sam Batrek wiesz ile to czasu schodzi pomysl ,zakup czesci , rezanie do poznych godzin wieczornych Mysle ze jak zostanie zrobione profi to bedzie kox trzeba eksperymentowac ostatnio na spocie Rezszowskim mielismy grilla Nasz VIP Slaweq pstryknal mi mini sesyjke swoim za***istym sprzetem oto probka wrzucaj całą sesję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 ja tu chyba przestanę wchodzić szkoda zdrowia :kox: zaje....... całkiem seryjne A4(PIĘKNE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 B6 tak powinny wyjeżdżać z fabryki - piękna robota Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 powinno-tylko co wtedy robiliby Bartek i Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi