Dibo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 A mi się nie podobają. Za bardzo kojarzą mi się z M-Powerami. Zdecydowanie In-Pro ładniejsze Druga sprawa to czemu chcesz zamienić ten "rzadki" zderzak na S-Line ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 chyba nikt nie ma na forum dwoch przednich zderzakow do jednego auta (na lato i zime ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 chyba nikt nie ma na forum dwoch przednich zderzakow do jednego auta (na lato i zime ) Zgadza się od kąt jestem na forum nie słyszałem o takiej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 chyba nikt nie ma na forum dwoch przednich zderzakow do jednego auta (na lato i zime ) mialem tak w poprzednim samochodzie. a co w tym dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Mój kolega też ma w B7 2 zderzaki, na lato i na zimę, jak ktoś ma kasę i taką fanaberię to WHY NOT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koleś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 faktycznie jedno z najładniejszych b6 na forum, ale poczekaj niedługo będziesz miał jednego konkurenta więcej 3.0Q Avancik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 a kiere najtansza masz tu .... http://www.allegro.pl/item707334529.html masz multi czy nie ? Kuźwa. Coś w sam raz dla mnie.Szkoda, że się wypłukałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Sliczne to twoje autko Nic tylko pozazdroscic szukaj drugiego lusterka i zakladaj jest BOMBA!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 piekna B6 brawo za mody ta kiera to ale wiem ze duuzo kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX_D Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Witam kolege... Sprzet masz ladny.. ale.. JAK MOGLES ZALOZYC KIERE BEZ MULTI:((( porazajacy blad...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Srodek to masz konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 od jakiego jest korek od wlewu oleju ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 R8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 a od jakego modelu sa te plastiki zaslaniajce zbiorniczek sprzyskiwaczy ( po stronie kierowcy ) i graty polewej stronie ( pasazera ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Turdzi B7 ale na wypasie można kupić w ASO ew. USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a od jakego modelu sa te plastiki zaslaniajce zbiorniczek sprzyskiwaczy ( po stronie kierowcy ) i graty polewej stronie ( pasazera ) ? pochodzi od 3.0 V6 B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ooooo... musze to obczaic u Oskara, wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo1511 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Bardzo ładne b6, obok Młodego, jedno z najładniejszych na forum, środek z tą kierownicą jak dla mnie idealny, jeszcze jakiś wirusik na 170-180PS i będzie auto marzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Bardzo ładne b6, obok Młodego, jedno z najładniejszych na forum, środek z tą kierownicą jak dla mnie idealny, jeszcze jakiś wirusik na 170-180PS i będzie auto marzenie. wirusik jest... ale....... przymierzam sie do BRD I pompki AL :> Aha... . obiecany zderzak ....S LINE przy okazji kilka modow :> -zalozenie spryskow pod xenon i czujnikow parctronic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Wreszcie masz normalne ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi