MARCIN607 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 ale nr etki :wallbash: na te osłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 numery oslon 8E0 103 928 B 8E0 103 927 C I jeszcze korek od R8 Czy ktos ma cos takiego .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Pięknie. Już wiem co chcę dostać na gwiazdkę Czy ktos ma cos takiego .... Właśnie szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 dzięki Grzesiu będą zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 numery oslon 8E0 103 928 B 8E0 103 927 C I jeszcze korek od R8 Czy ktos ma cos takiego .... "zdjecie niedostepne" x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Tez szukam tych kubkow do tylnego podlokietnika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 W ETCE wygląda to tak jakby środek można przełożyć - jednak po przyglądnięciu się podłokietnikowi nie bardzo widzę taką możliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 A sam podlokietnik przelozyc wrclaguna czy schowek w podlokietniku przez to jest jakis mniejszy..? Zrob jakas fotke srodka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 No właśnie Grzesiu - na klubowicza kiedy atakujesz? Już się uzbierało ponad 100 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 numery oslon 8E0 103 928 B 8E0 103 927 C I jeszcze korek od R8 Czy ktos ma cos takiego .... A ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 No właśnie Grzesiu - na klubowicza kiedy atakujesz? Już się uzbierało ponad 100 postów a jak to sie robi ? [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 16:48_________________________________________________ A sam podlokietnik przelozyc wrclaguna czy schowek w podlokietniku przez to jest jakis mniejszy..? Zrob jakas fotke srodka OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 No właśnie Grzesiu - na klubowicza kiedy atakujesz? Już się uzbierało ponad 100 postów a jak to sie robi ? [ Tak to się robi http://www.a4-klub.pl/smf/jak_zostac_klubowiczem-t28150.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Wysyłasz podanko do prezesa - następuje "weryfikacja" i... na następnym zlocie pijemy Należy Ci się przynajmniej za wyłapywanie okazji na allegro i przekazywanie ich forumowiczom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Trzeba cos wyrezac do Prezesa nawet nie pomyslalem o tym :> dzieki Bart-S Mlody za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 popieram kolega tylko mi 2 aukcje juz podsunal z allegro z czego z jednej skorzystalem - a i pewnie innym osobom tez pomaga no i dobrej muzy slucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Autko ogólnie mocno doinwestowane i fajne ale na żywo te zdeżaki i lotka nad tylną szybą nie wyglądają najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 ja jestem pod wrazeniem srodka ja zrobie u siebie podobnie - najlepsza jest kiera od audi TT. grzes1150 ja bym sie nie chwalil ze nastepne auto to bedzie BmW nie na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Po okolo roku czasu pojawily sie lusterka doRS4 na ktore kiedys chorowalem szkoda ze w komplecie... bo mam lewe ..ani nie moge sprzedac ani kupic :gwizdanie: http://moto.allegro.pl/item761225534_audi_a4_rs4_8e0_lusterko_lewe_i_prawe_komplet.html ale zato dorwalem wlacznik START ENGINE od RS4 :gwizdanie: bedzie rezanko[br]Dopisany: 06 Październik 2009, 19:59_________________________________________________zalozony ...START ENGINE RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 :oklaski: :oklaski: no ładnie Panie Kolego-no dobra kluczyk trzeba włożyć,ale czy trzeba przekręcać go do kontrolek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 :oklaski: :oklaski: no ładnie Panie Kolego-no dobra kluczyk trzeba włożyć,ale czy trzeba przekręcać go do kontrolek? na razie tylko wlozony czekam na odp. od forumowicza adamoo co i jak ?$%@ mam goscia z ASO co mi to zrobi :> tylko brak czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi