David Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 fajne heble taki tyl bym chcial szczegolnie w takiej kasie co Ty dales ciekawe czy doczekam sie w tym watku tytulu "projekt zakonczony"
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 fajne heble taki tyl bym chcial szczegolnie w takiej kasie co Ty dales ciekawe czy doczekam sie w tym watku tytulu "projekt zakonczony" Robie to bo to lubie zostalo jeszcze pare rzeczy do zrobienia Wiem ze fotele z B8 pasuja do B6 B7 :gwizdanie: teraz tylko oszukac jakis fajny komplecik
Thom4s Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wiem ze fotele z B8 pasuja do B6 B7 :gwizdanie: teraz tylko oszukac jakis fajny komplecik A to dobre. :gwizdanie:
wrclaguna Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2011 minimalne przerobki i wszystko pasuje http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197815.0
wojoo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wiem ze fotele z B8 pasuja do B6 B7 :gwizdanie: teraz tylko oszukac jakis fajny komplecik http://allegro.pl/s4-a4-8k0-s-line-fotele-skora-tapicerka-skorzana-i1557396252.html
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wiem ze fotele z B8 pasuja do B6 B7 :gwizdanie: teraz tylko oszukac jakis fajny komplecik http://allegro.pl/s4-a4-8k0-s-line-fotele-skora-tapicerka-skorzana-i1557396252.html No dojebane są! :kox: I cena też.
wrclaguna Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Wiem ze fotele z B8 pasuja do B6 B7 :gwizdanie: teraz tylko oszukac jakis fajny komplecik http://allegro.pl/s4-a4-8k0-s-line-fotele-skora-tapicerka-skorzana-i1557396252.html ladne foteliki mysle o B8 S LINE o samych fotelach i kanapie bez tapicerek wrc, a od czego ta chlodniczka? przelezala u mnie 3 lata i nie pamietram od czego , chyba uniwersalna cena 100 PLN
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jak tam heble wyrezane Nie masz spania czy co Montaz w poniedzialek popoludniu . Jest jeszcze do wymiany jeden gorny wahacz lewy przod
virus Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jak tam heble wyrezane Nie masz spania czy co Montaz w poniedzialek popoludniu . Jest jeszcze do wymiany jeden gorny wahacz lewy przod Nie mam, przed pracą lubię sobie oglądnąć jakiś film . To coś zaczęło stukać
mystic.pl Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jest jeszcze do wymiany jeden gorny wahacz lewy przod Demontaż masakra radzę zaopatrzyć się w śrubę łączącą oba górne ze zwrotnicą. U mnie niestety bez opalania się nie obyło, ale można było tak zrobić bo wymieniałem wszystkie na raz, podejdź do tego bez pośpiechu lepiej psikać przez kilka dni jakimś środkiem do odrdzewiania śrub i pomalutku próbować odkręcać niż wymieniać zwrotnicę. Śruba lubi pęknąć więc bez nerwów Grzesiu
wrclaguna Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Spoko ...spoko wiem o tym bo juz zmienialem kiedys i kupowalem ta dluga srube ori Zaciski bede zmienial i to przy okazji sie zrobi Dzis chcialem wykosic trawnik u siebie, kosiarka odmowila posluszenstwa po przerwie zimowej . Dwie godziny sprawdzania swiece ,olej , paliwo , odpalania i nic Dopiero po wlaniu swiezego paliwa wreszcie odpalila .....ale za to urwalem sznurek co sie odpala kosiarke
virus Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Jest jeszcze do wymiany jeden gorny wahacz lewy przod Demontaż masakra radzę zaopatrzyć się w śrubę łączącą oba górne ze zwrotnicą. U mnie niestety bez opalania się nie obyło, ale można było tak zrobić bo wymieniałem wszystkie na raz, podejdź do tego bez pośpiechu lepiej psikać przez kilka dni jakimś środkiem do odrdzewiania śrub i pomalutku próbować odkręcać niż wymieniać zwrotnicę. Śruba lubi pęknąć więc bez nerwów Grzesiu Ja tam u siebie odkręciłem bez problemu nawet śruby zostały stare [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2011, 22:40_________________________________________________kiedy rezamy nowe fotele
Łukasz 23 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 taki fotel fajna sprawa aż się nie chce wstawać z niego ale cena zabójcza bo ponad 20 tyś
wrclaguna Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Laduje do bagaznika te kupe zelaza i dziś popołudniu montaż zacisków , osłon , plynow i takich tam pier**l ....kurna ale tych gratów sie nazbierało
mystic.pl Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ładnie ładnie ... sugeruję oddać te ładne tylne zaciski od esy koledze z forum za jego tylne 288 z 3.0 tdi
szachu71 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 ladna furka powiedz mi masz amory tez wymienione czy tylko same sprezynki obnizajace ?? ja chce dac swoje -40 i nie wiem czy amory tez trzeba
Rekomendowane odpowiedzi