turzol Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 WRC gdzie takie dostanę? View image: przełaczniki 2012 Chyba sobie zmienię jak pasują bo moje lekko wytarte są. W ASO kupisz. Ja takowe juz dawno kupiłem z zamiarem włożenia do B6, tylko jakoś czasu brak... Ale mod na + jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 czyli te przyciski otwierania szyb z chromem podejdą do b6?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 czyli te przyciski otwierania szyb z chromem podejdą do b6?? Si, wystarczy troche poszperać na zagranicznych forach i jest sporo fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 No i spoko przełaczniki są pewnie są z A8 lub A6 Wpadła jeszcze wymianka wszystkich silowników klap (maska , tylna klapa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 otwiera się teraz tak jak powinno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 gdzie kupowałeś ten komplecik, ASO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Uzywka oczywiście to jest Z Chromem do B6 B7 takie podejdą PANEL PRZELACZNIKI SZYB AUDI A4 B6 S LINE NOWE (2454466312) - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 no te widziałem ale nie są aż tak ładne jak te co Ty masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ......f*ck mój samochód Audi A4 Avant S-line Bodykit for sale in Donegal - DoneDeal.ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Foto konkret to i po www krąży. Dzialaj coś z B6 jeszcze Grzesiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Foto konkret to i po www krąży.Dzialaj coś z B6 jeszcze Grzesiu? Jak wiadomo w przyszłym roku analog TV wyłączą Będę zakładał cyfrowy tuner TV do auta ....będziem oglądać w HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 tego auta chyba nigdy nie sprzedasz, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Minęlo 7 lat jak je mam B6 daje radę Z lodowki mozna chłodny browar wypić i oglądnąć coś w TV czy DVD ........a w B8 tego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 I to w Irlandii... Najgorsze to jest to, że ten baran nie sprzedaje pełnego s line tylko k**wa replike S line która wygląda ochydnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 a ja mam małe pytanko, kierownica RS4 pasowała P&P ? multifunkcja chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 a ja mam małe pytanko, kierownica RS4 pasowała P&P ? multifunkcja chodzi ? Kierownica z RS4 B7 była na Module T oraz tasmie z literką B wszystko pod MF a jezeli chodzi o Multifuncje to nie bedzie nic chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 a ja mam małe pytanko, kierownica RS4 pasowała P&P ? multifunkcja chodzi ? Kierownica z RS4 B7 była na Module T oraz tasmie z literką B wszystko pod MF a jezeli chodzi o Multifuncje to nie bedzie nic chodzić powiem Ci ze jest rewelacyjna , szkoda ze nie będzie działać MF ogólnie to ładny masz ten środek, zastanawia mnie tylko przycisk rolety ? masz avanta to do czego on służy ? i przycisk "S" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Jak kupowałem kiere z 3 lata temu to dodatkowo kupiłem przycisk START/STOP oraz tunel srodkowy z wszystkimi przycisakami ......i tak zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Jak kupowałem kiere z 3 lata temu to dodatkowo kupiłem przycisk START/STOP oraz tunel srodkowy z wszystkimi przycisakami ......i tak zostało dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi