David Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 ja Cie podziwiam ze mimo ze masz b8 to jeszcze chce Ci sie w starym b6 grzebac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ja Cie podziwiam ze mimo ze masz b8 to jeszcze chce Ci sie w starym b6 grzebac pewnie w porównaniu do b8 to b6 małe piwo jest ale fakt fajnie że jeszcze jej nie odpuściłeś :brawo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Miałem spalone diody w właczniku swiateł i trzeba było cos pogrzebać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 To włącznik z B8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 To włącznik z B8? Włacznik zkitrałem z AUDI TT koszt 56 PLN plus wysył 3 godziny składania i bawienia było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Fajny bajer . Grzesiu przewidujesz masową produkcję? :kox:X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Fajny bajer . Grzesiu przewidujesz masową produkcję? :kox:X Tak bede rezał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 mój ojciec ma taki włącznik w touranie z chromem auto, szkoda ze do b6 nie podejdzie bo jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 To nie to samo co w Polo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 To nie to samo co w Polo? tak, prawie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Grześ co Ty masz za podziurawiony łokieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Grześ co Ty masz za podziurawiony łokieć? Z wersji S LINE special-edyszyn ---------- Post dopisany 27-10-2012 at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany 14-10-2012 at 09:21 ---------- Tak wygląda włacznik świateł juz załozony po SWAPIE z chromikiem dla tych co pisali mi na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Grzesiu kiera z A8 ma taką samą zasadę działania jak b7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Grzesiu kiera z A8 ma taką samą zasadę działania jak b7? Tak oczywiście jezeli chodzi o MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 satynowy wlacznik swiatel pasuje tez P&P *z golfa VI -dalem* 50 zl za caly przelacznik wiec cena ok* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Grzesiu kiera z A8 ma taką samą zasadę działania jak b7? Tak oczywiście jezeli chodzi o MF źle zadałem pytanie- chodzi o działanie poduchy czy raczej jej niedziałanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Marcinku poprostu nie wiem Fotki włacznika by night dla urozmaicenia wstawiłem biała diode Juz drugi raz mi sie przytrafiło nie odpalić B6 i to przez zasniadziłe przekazniki w obudowie ECU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Marcinku poprostu nie wiem Fotki włacznika by night dla urozmaicenia wstawiłem biała diode http://s19.postimage.org/gilovx1nn/IMG_7876.jpg za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 http://s19.postimage.org/gilovx1nn/IMG_7876.jpg jak zawsze ciekawe mody... Grzesiu mozna od Ciebie smialo brac przyklad:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Fotki włacznika by night dla urozmaicenia wstawiłem biała diode http://s19.postimage.org/gilovx1nn/IMG_7876.jpg Fajny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi