Mitshi Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Super auto i super mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Taka mała popiżdziółka a jak cieszy Dzieki wszystkim, ze MOD sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_ua4 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 jak zawsze super mod gratulacje:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Też tak zrobiłem jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Gratuluje samochodzik cudoooooo.:thumbup1: Mody rewelacja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zmotywowało mnie rozbicie jajek które wpadły pod fotel pasazera Zostało jeszcze pare niedociągnieć wiec autko poszło do rozbiórki wnetrza Graty leża chwile A więc ... - montaz tylnych AIR BAG (czekam na wtyki do poduszek bo złe sobie kiedyś zamowiłem ) ....... u mnie w ASO INWENTARYZACJA do poniedziałku - montaz włacznika AIR BAG ON/OFF w schwoku pasazera oraz w panelu oswietleniowym - montaz ORI zmieniarki ( lezy 3 lata ) - dywaniki pójda do obszycia w biała nić Po tym wszystkim pranie tapicerki (dywanu ) oraz porządne odkurzanie wszystkiego , zapachy i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 maniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 ewentualnie wielbiciel piękna i perfekcjonista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Oczywiście nie obyło się bez niespodzianek Niby fabryka przygotowała instalke pod włacznik AIR BAG ON/OFF ale brakło jednego PINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Grzesiek to kiedy odstawić do Ciebie A5 na takie rezanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Grzesiek to kiedy odstawić do Ciebie A5 na takie rezanko? A lampy kiedy zakładasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 nic mi nie mów w środę prawdopodobnie bo dopiero kumpel będzie miał czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitshi Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jak ci się te kable nie mylą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Przyjda brakujące wtyczki i się w pare godzin uwinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Szacun za ogarnianie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Włącznik świateł był używany czy kupowałeś w ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Przeciez ,ze uzywka dałem niecałe 70 PLN z przesyłem. Jutro pewnie przyjdą drobiazgi typu : (wtyki , piny) z ASO to poskładamy staruszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariokruczek Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Przeciez ,ze uzywka dałem niecałe 70 PLN z przesyłem. Kolego a z jakiego samochodu masz ten przełącznik?? Pasował P&P czy wymagał dłubania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Przeciez ,ze uzywka dałem niecałe 70 PLN z przesyłem. Kolego a z jakiego samochodu masz ten przełącznik?? Pasował P&P czy wymagał dłubania?? poczytaj mi mamo zerknij wstecz na stronach i będziesz wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariokruczek Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Przeciez ,ze uzywka dałem niecałe 70 PLN z przesyłem. Kolego a z jakiego samochodu masz ten przełącznik?? Pasował P&P czy wymagał dłubania?? poczytaj mi mamo zerknij wstecz na stronach i będziesz wiedział Sorry, moje niedopatrzenie. Szkoda, ze na alledrogo w tej chwili nie ma takich przecznikow w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi