Bart-S Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 I to pokrętło w środkowej konsoli jest od webasto? Myślałem że to do małej navi? Sterowanie w FIS OK Grzesiek w kieszeni drzwi kierowcy (jeśli o tym pisałeś) masz sterowanie funkcjami alarmu i memo lusterek/foteli. BTW Jerzyk - fotki z webasto to Twoje autko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Bart-S tak, to pokretlo sluzy do nastawu webasto Nie ma on nic wspolnego z navi midzy zegarami obsluga navi miedzy zegarami jest tam gdzie u mnie zaslepka [br]Dopisany: 10 Listopad 2009, 19:46_________________________________________________Bart-S tak, z mojego wozidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Świetnie - no to już jeden mod z głowy Żegnaj START/STOP, witaj webasto Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 a ja wczesniej mialem w tym miejscu sterowanie mala Navi :> (calkiem podobne) pierwszy raz widze takie sterowniewebasto ykk niezly bayer masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Dzis dostalem graty do webasto ...najbardziej bylem ciekaw wlasnie tego ( patrz foto ) pewnie to jest sterowanie manual ykk luknij na to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ale to nie ori To jest WEBASTO - WEBASTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ale to nie ori To jest WEBASTO - WEBASTO webasto .... numery na przelaczniku to ( nie wiem czy dobrze odczytalem ) 8EU 007696-01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Myslalem, ze ori chcecie strugac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 no ma być ori ten panel sterujący jest nie ori pewno ktoś podłączył na krótko żeby działało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Panel sterowania z ciężarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 znalazlem juz ... :gwizdanie: Eberspaecher znana firma http://moto.allegro.pl/item815924613_eberspaecher_webasto_programator_sterownik_zegar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 no i ładnie teraz szukaj kostek i podłączaj..ale pierwszy raz widzę taki panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 no i ładnie teraz szukaj kostek i podłączaj..ale pierwszy raz widzę taki panel Obejrzyj w środku Actrosa/Axora i stanie się jasność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 teraz musisz szukać przewodów, pompy wody i paliwa i do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 pompa paliwa mam ... zakupiona troche szukania z przewodami bedzie ,czasem na szrotach nie wiedza co sprzedaja. Ciekawi mnie jeszcze jedno, do czego sluzy zawor magnetyczny ? i jeszcze jedna sprawa....znalazlem sterownik do pilota 8E0 909509 nie wiem czy moge zastapic ( zaprogramowac ) od czegos takiego ... http://www.allegro.pl/item812882725.html albo tu http://www.allegro.pl/item808740060.html nie wiem czy beda mogl wykorzystac sterowanie od malej Navi (jest tam to samo pokretlo co u ykk ) a tak wyglada sterowanie manualne wchodzi idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxim Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 No i o takim marze. Tylko bez tych wszystkich chromów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 do webasta wszystko skompletowane brakuje tylko czasu ... moze jak troche przymrozi to szybciej zaczniemy brac sie za rezanko. Ostatnio dolozylem do RNS-a bluetooth i kamerke cofania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Jak się kamerka sprawuje? Jakie koszta? Byłbyś w stanie wrzucić zdjęcie z obrazu z kamerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 fotki zrobie oczywiscie wstawie ... troszke tydzien napiety i ten MIKOLAJ chyba bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi