fotograf87 Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 pewnie ze nie mam... mogę sobie wykorzystac ???? Zrobiles z nudów czy potrzebne było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 będzie u góry, w banerze forum http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178747.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Super.... niech sobie tam "miga" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly88 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Siemka co w temacie słychać??dawno nic nie pisałeś o Audiku pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 hmmm 19-stki od GOLF'a R'ki wczoraj sprzedałem... Przesiadam się z powrotem na 18stki w dość nietypowym rozmiarze 215/45/18 ... w niedługim czasie zawita komplet hamulców od S4 poza tym jestem bardzo zadowolony z kompleciku stabilizatorów RS4 [br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 13:15_________________________________________________ zaopatrzyłem się już w nowe kółeczka na lato... przez sezon 2011r. jeździłem na 19stkach a teraz jest przesiadka na 18-stki ... nr. katalogowy 8E0071495 szerokość 8 cali ET 40 kółeczka kupione jako nowe na nie zawędrują nietypowe gumki w rozmiarze 215/45/18 oto kilka fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 może być ciekawie czemu tylko 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 podlasie jest mocno "dziurawe" a poza tym coraz częściej autem jeździ moja przyszła żoneczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 No felunek ale te gumy 215 wspomaganie ci siadło fajne masz autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 co kobieta potrafi zrobić z faceta... jeździła na kole 235/35/19 twierdziła ze kierownica jej ucieka i strasznie mocno musi trzymać więc na węższym laczku będzie mniej "ciągać" kierownicą, powiedzmy ze mniej palić i będzie troszkę wyżej na profilu 45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 ciekawe koło, jak do codziennej jazdy 18 to max, do lansu można iść w górę , jestem ciekawy tej opony jak będzie wyglądać na feldze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 fotograf87 piękny i rzadki wzór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schwartz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 śliczny samochodzik a kolorek ehhhh zawsze mi się podobał powodzenia w modach i jeździe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 felga już jestem ciekaw jak wygląda na b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 tez jestem ciekaw jak to się bedzie komponowało z taką oponką http://www.tanie.opony.com/szczegoly-opony/kumho-ku31-215-45r18-89-y czekamy... pewnie minimum do kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominbr Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jeździłem na tej oponie zeszły sezon, naprawdę dobra guma Felgi też konkret, sam miałem na nie ochote. BTW od kolesia z Lublina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 tak.. od kolesia z Lublina... w całkiem dobrej cenie chyba wyrwałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 te felgi to ORI wyposażenie, kiedyś się na nie czaiłem ale cena zabijała, na aucie wyglądają ale widziałem tylko na białym sedanie z pakietem S-line, moim zdaniem za wąska ta oponka będzie, 225 była by optymalna ale to wyłącznie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotograf87 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 vario: za wąska dla oka? czy są jakieś inne aspekty dla których byś założył szerszą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 tak.. od kolesia z Lublina... w cał iem dobrej cenie chyba wyrwałem to za ile je przygarnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi