poziek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ale grodzisk czy piaseczno?? Nadarzyn
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 ale grodzisk czy piaseczno?? Grodzisk , nie bedziemy księgowemu takimi pierdolami głowy zawracać
poziek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 ale grodzisk czy piaseczno?? Grodzisk , nie bedziemy księgowemu takimi pierdolami głowy zawracać :cwaniak1:
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 ale grodzisk czy piaseczno?? Grodzisk , nie bedziemy księgowemu takimi pierdolami głowy zawracać :cwaniak1: chcesz zebyśmy przyjechali do ciebie ??? żaden problem , dla mnie to nawet lepiej , odpier**lisz czarną robote
Reggi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 odpier**lisz czarną robote :decayed ...a wy bierzcie browar i gorące przekąski :naughty: Powiedzcie kiedy to i ja może bym zaleciał :decayed: :decayed:
moskal Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 odpier**lisz czarną robote :decayed ...a wy bierzcie browar i gorące przekąski :naughty: Powiedzcie kiedy to i ja może bym zaleciał :decayed: :decayed: w niedziele za tydzień
Buba Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 do nadarzyna moge przyjechac, do grodziska to mi sie troche nie chce. a nie moze byc sobota?? w niedziele mam dyzur
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Moskalito pokaż ten stożek bo ciekaw jestem
Buba Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Moskalito pokaż ten stożek bo ciekaw jestem wyjmij lampe u siebie i na trytytkach powies przy halogenie stozek. rure pcv pomaluj sprajem srebrnym i wsadz pod maske. tak troche obrazowo jak zalozyl :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Moskalito pokaż ten stożek bo ciekaw jestem wyjmij lampe u siebie i na trytytkach powies przy halogenie stozek. rure pcv wsadz pod maske. tak troche obrazowo jak zalozyl :gwizdanie:
moskal Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 karwa tak pomyślałem że troche za zimno żeby rzeźbić u Poziomki pod garażem , zrobimy to u mnie w sobote popołudniu , możesz przyjechać około 16 , jak ksiegowy chce to tez moze przyjechać a co do stozka to sytucaja wygląda następująco : Jako ze jestem tępa strzała kupiłem na allegro stożek ITG z wyjściem 63mm , była okazja , nie zastanowiłem sie. jak wszyscy wiemy przpływka w AEB ma 70mm , wiec byłoby przkłamanie 7mm , po konsultacjach z "BAT klub member#2" w gre wchodziły dwie opcje , zmiana stożka na taki z wyjsciem 70mm lub rzeźba (za czym obstawiałem ja ze względów finansowych). No to do roboty . Mialem na stanie rure 70mm , wiec zostało tylko tak obciąć wejście do stożka zeby trafić idealnie w miejsce gdzie przy styku z rurą 70mm bedzie idealnie wszystko pasowało jak juz ładnie wszystko przypasowalo , obszlifowałem wszystkie nierówności od środka , tam gdzie przepływa powietrze zeby nie było zadnych zawirowań i potraktowałem to klejem do metalu który wytrzymuje temperature ponad 120 stopni. Tak to wyglądało po 24 godzinach , klej który wypłynał "od środka" zeszlifowalem na gładko , jest troche ciężki w obróbce , ale cóż za błedy trzeba płacić :gwizdanie: A tak wygląda po szlifowaniu i malowaniu , nie mogłem zeszlifować na gładko , chcialem żeby klej został delikatnie nalany na spoine , napewno bedzie mocniej trzymał , chociaz i tak rękoma przy użyciu troszke większej siły nie mogłem tego rozerwać , nie wiedziałem że bedzie to takie mocne , po pomalowaniu wsadziłem to do piekarnika na 45 minut w 100 stopni i klej nie zmienił konsystencji , był bardzo twardy więc pod maska powinien wytrzymać , zwłaszcza ze bedzie bariera termiczna która troche przytrzyma ciepło z komory silnika Jakby ktoś nie wiedział to tak stożek ITG wygląda w środku [br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 08:31_________________________________________________zaspokoiłem waszą ciekawość ???? :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 pod blokiem jest parking , ciepło jest
Buba Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 pod blokiem jest parking , ciepło jest spoko, jak sie uda to wpadne myslalem ze trytytka garage ma jakies zadaszenie i klime :gwizdanie:
moskal Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 myslalem ze trytytka garage ma jakies zadaszenie i klime :gwizdanie: chyba nie ma , choć któż to wie :gwizdanie:
musti Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Parówa już chyba w drodze albo i nie
Buba Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Parówa już chyba w drodze albo i nie dzisiaj mial odebrac??[br]Dopisany: 16 Styczeń 2010, 14:40_________________________________________________dawaj foty wreszcie
Pucek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 no Moskal, myślałem że gorzej będzie wyglądał ten stożek :gwizdanie: nie jest źle
SoMeS Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Moskalito parówo pokaż jeszcze jak to na aucie siedzi
Rekomendowane odpowiedzi