Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Parówa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

carbony !!

stary zapomnij :gwizdanie:

Opublikowano

carbony !!

stary zapomnij :gwizdanie:

Zębami bym Ci jej wyszarpał z dechy :naughty::kox: :kox:

Mao tego..na Twoich oczach..Kolkov by Cię przywiązał do supa w Arkadii :tongue4:

Opublikowano

Kolkov by Cię przywiązał do supa w Arkadii :tongue4:

Kolkov potrzebuje czegoś ode mnie , dzwonił dzisiaj ,więc na jego pomoc nie licz :gwizdanie:

a innych kozaków którzy dali by mi rade ww wtorkowy wieczór w Arkadii nie ma :kox: :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 23:14_________________________________________________

:decayed:

jutro nagram z zewnątrz :good:

Opublikowano

Kolkov potrzebuje czegoś ode mnie , dzwonił dzisiaj ,więc na jego pomoc nie licz :gwizdanie:

Choja..Gregor jest podwójnym agentem :lol1::kox: :kox:

a innych kozaków którzy dali by mi rade ww wtorkowy wieczór w Arkadii nie ma :kox: :gwizdanie:

Michaś przyjedzie :kox::naughty: :naughty: i masz Pan Panie zamiecione dekory :naughty::kox:

Opublikowano

Michaś przyjedzie :kox::naughty: :naughty: i masz Pan Panie zamiecione dekory :naughty::kox:

Michaś może wygrac ze mną w jednej jedynej konkurencji ,mianowicie na najlepszy 10-sekundowy układ choreograficzny salsy.

w reszcie konkurencji nie istnieje , no przepraszam , jeszcze w kreceniu śmigłem nie ma lepszych od niego :decayed:

Opublikowano

Michaś może wygrac ze mną w jednej jedynej konkurencji ,mianowicie na najlepszy 10-sekundowy układ choreograficzny salsy.

No i c**j..poległem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No i c**j..poległem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

suche fakty przyjacielu :gwizdanie:

Opublikowano

moskal trawe kosili u Ciebie wczoraj ? :polew: :polew:

wiem ze jestes przyzwyczajony do innego brzmienia , cos jak w traktorze :wink4:

mozesz posłuchać , na tym filmiku to brzmienie prawdziwego silnika :good:

Opublikowano

co tu taka cisza?? trytytki sie skonczyly??

Opublikowano

aaa, dzisiaj xenony załozyłem , ale czy to mod ??? 2 lata temu to ta , teraz to juz standard :gwizdanie:

nagrałem filmik jak psyczy , ale musti tak sie zajebał , ze nagrał 40 sekund z czego 35 nie ma auta :decayed:

Opublikowano

aaa, dzisiaj xenony załozyłem , ale czy to mod ??? 2 lata temu to ta , teraz to juz standard :gwizdanie:

nagrałem filmik jak psyczy , ale musti tak sie zajebał , ze nagrał 40 sekund z czego 35 nie ma auta :decayed:

oo cycu :decayed:

fajno furkocze :good:

podoba sie mnie to ałto :good::kox: :gwizdanie: :hi:

Opublikowano

ha ha ha dobre było ciesz się że chciałem drugi raz nagrywać :polew:

Opublikowano

nie miałeś wyjścia :polew: :polew: :polew: :polew:

znowu bym cie ochlapał :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:50_________________________________________________parwab.jpg

Opublikowano

nie miałeś wyjścia :polew: :polew: :polew: :polew:

znowu bym cie ochlapał :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:50_________________________________________________parwab.jpg

ULICZNY DRAG :kox:

Opublikowano

ULICZNY DRAG :kox:[/size][/b]

przyjdzie czarna fela i ściema szyb to bedzie dopiero wyglądać :kox:

Opublikowano

maluj te kółka w grillu na srebrno bo teraz wyglada jak 0f949275fee68636.gif

mam drugi kompletny grill , moge przełożyc ale mi sie tak widzi na razie

Opublikowano

btw zderzak od strony pasazera masz nie rowno spasowany..

pewnie to tymczasówa zanim nie wpadnie do S-ki :naughty:

Opublikowano

ULICZNY DRAG :kox:[/size][/b]

przyjdzie czarna fela i ściema szyb to bedzie dopiero wyglądać :kox:

Wiem wiem wtedy będzie miazga ale spokojnie na B6 też przyjdzie czas :naughty::evil:

Opublikowano

Daj ori chromowany znaczek na grillu, albo FMIC na czarno, bo gryzie sie :decayed: po prostu zrób coś :decayed:

Bardzo podcinałeś belke w zderzaku :mysli:

Bo moja troche dostała :naughty:

41113356.th.jpg

Opublikowano

najsssss :naughty: słyszałem furkot na żywo :cool1:

weź zrób jakieś VT i zobacz jakby wyglądał czarny fmicek, bo mi się wydaje, że by przypasił :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...