moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 carbony !! stary zapomnij :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 carbony !! stary zapomnij :gwizdanie: Zębami bym Ci jej wyszarpał z dechy :kox: Mao tego..na Twoich oczach..Kolkov by Cię przywiązał do supa w Arkadii
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Kolkov by Cię przywiązał do supa w Arkadii Kolkov potrzebuje czegoś ode mnie , dzwonił dzisiaj ,więc na jego pomoc nie licz :gwizdanie: a innych kozaków którzy dali by mi rade ww wtorkowy wieczór w Arkadii nie ma :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Luty 2010, 23:14_________________________________________________ jutro nagram z zewnątrz
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Kolkov potrzebuje czegoś ode mnie , dzwonił dzisiaj ,więc na jego pomoc nie licz :gwizdanie: Choja..Gregor jest podwójnym agentem :kox: a innych kozaków którzy dali by mi rade ww wtorkowy wieczór w Arkadii nie ma :gwizdanie: Michaś przyjedzie :naughty: i masz Pan Panie zamiecione dekory
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 Michaś przyjedzie :naughty: i masz Pan Panie zamiecione dekory Michaś może wygrac ze mną w jednej jedynej konkurencji ,mianowicie na najlepszy 10-sekundowy układ choreograficzny salsy. w reszcie konkurencji nie istnieje , no przepraszam , jeszcze w kreceniu śmigłem nie ma lepszych od niego
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Michaś może wygrac ze mną w jednej jedynej konkurencji ,mianowicie na najlepszy 10-sekundowy układ choreograficzny salsy. No i c**j..poległem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 No i c**j..poległem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: suche fakty przyjacielu :gwizdanie:
moskal Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 moskal trawe kosili u Ciebie wczoraj ? :polew: wiem ze jestes przyzwyczajony do innego brzmienia , cos jak w traktorze mozesz posłuchać , na tym filmiku to brzmienie prawdziwego silnika
Buba Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 co tu taka cisza?? trytytki sie skonczyly??
moskal Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 aaa, dzisiaj xenony załozyłem , ale czy to mod ??? 2 lata temu to ta , teraz to juz standard :gwizdanie: nagrałem filmik jak psyczy , ale musti tak sie zajebał , ze nagrał 40 sekund z czego 35 nie ma auta
mrogal Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 aaa, dzisiaj xenony załozyłem , ale czy to mod ??? 2 lata temu to ta , teraz to juz standard :gwizdanie: nagrałem filmik jak psyczy , ale musti tak sie zajebał , ze nagrał 40 sekund z czego 35 nie ma auta oo cycu fajno furkocze podoba sie mnie to ałto :gwizdanie:
musti Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ha ha ha dobre było ciesz się że chciałem drugi raz nagrywać
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 ha ha ha dobre było ciesz się że chciałem drugi raz nagrywać nie miałeś wyjścia :polew: :polew: znowu bym cie ochlapał [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:50_________________________________________________
musti Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ha ha ha dobre było ciesz się że chciałem drugi raz nagrywać nie miałeś wyjścia :polew: :polew: znowu bym cie ochlapał [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:50_________________________________________________ ULICZNY DRAG
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 ULICZNY DRAG [/size][/b] przyjdzie czarna fela i ściema szyb to bedzie dopiero wyglądać
moskal Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 maluj te kółka w grillu na srebrno bo teraz wyglada jak mam drugi kompletny grill , moge przełożyc ale mi sie tak widzi na razie
mrogal Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 btw zderzak od strony pasazera masz nie rowno spasowany.. pewnie to tymczasówa zanim nie wpadnie do S-ki
musti Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ULICZNY DRAG [/size][/b] przyjdzie czarna fela i ściema szyb to bedzie dopiero wyglądać Wiem wiem wtedy będzie miazga ale spokojnie na B6 też przyjdzie czas
Kowi87 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Daj ori chromowany znaczek na grillu, albo FMIC na czarno, bo gryzie sie po prostu zrób coś Bardzo podcinałeś belke w zderzaku Bo moja troche dostała
Kolkov Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 najsssss słyszałem furkot na żywo weź zrób jakieś VT i zobacz jakby wyglądał czarny fmicek, bo mi się wydaje, że by przypasił
Rekomendowane odpowiedzi