Pucek Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Moskal, jak myślisz ile uzyskasz KM na tych gratach? nawet wiem skąd bierzesz te graty
krzyniek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 a masz jakieś szczególne uwagi do montażu ???? nie, raczej nie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Moskal, jak myślisz ile uzyskasz KM na tych gratach? nawet wiem skąd bierzesz te graty karwa , dopiero teraz zobaczyłem twojego posta ja wiem ze ty wiesz chciałbym na Tip-ie , FMIC-u , Test-Pipe , i programie uzyskać ponad 190KM , mam nadzieje ze silnik jest w dobrym stanie , jutro jade na hamownie zobacze ile trzyma w serii , graty maja przyjść pod koniec tygodnia , do wiosny trzeba wyrzeźbić FMIC-a i ruszyć do GoodHope
Buba Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Moskal, jak myślisz ile uzyskasz KM na tych gratach? nawet wiem skąd bierzesz te graty karwa , dopiero teraz zobaczyłem twojego posta ja wiem ze ty wiesz chciałbym na Tip-ie , FMIC-u , Test-Pipe , i programie uzyskać ponad 190KM , mam nadzieje ze silnik jest w dobrym stanie , jutro jade na hamownie zobacze ile trzyma w serii , graty maja przyjść pod koniec tygodnia , do wiosny trzeba wyrzeźbić FMIC-a i ruszyć do GoodHope Moskal czyzbys czytal w moich myslach z goodhope :naughty: O jakiej ty mowisz serii jak masz juz soft zrobiony. A teraz jedziesz z TIPem zalozonym na hamownie??
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 A po co do goodhope? bo jest dobry Moskal czyzbys czytal w moich myslach z goodhope :naughty: widziałem kilka wykresów z GoodHope , gadałem z moim guru i polecił O jakiej ty mowisz serii jak masz juz soft zrobiony. A teraz jedziesz z TIPem zalozonym na hamownie?? jeśli już to sofcik , ale z hamowni jutro nici , cewka sie wysrała do końca i nie zalatwie na jutro , bede jednak próbował. jade na hamownie z golasem , bez Tipa , chce zobaczyć ile ma teraz a ile bedzie miało po Tipie , Fmicu i rurce zamiast kata przed programem [br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 14:45_________________________________________________rozklejałem i malowałem lampy , troche przegiąłem z temperaturą i mi sie w jednej spaliły uchwyty , dobrze ze miałem z innych lamp i przekleiłem ale wyszło za***iście
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 Dla mnie na lajfie są półtora dnie sie pie.rdolilem , te lampy nie sa tak klejone jak stare depo , było duzo ciecia plastików ale opłacało sie
Olaf Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 czy mi sie wydaje czy ty masz klape z tylku wgnieconą ?
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 czy mi sie wydaje czy ty masz klape z tylku wgnieconą ? nie wydaje ci sie taką kupiłem [br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 21:31_________________________________________________ czy mi sie wydaje czy ty masz klape z tylku wgnieconą ? nie wydaje ci sie taką kupiłem , ktoś bardzo równiutko w coś wjechał
Olaf Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 aha heheh to ci pechowiec byl ehhh to moze plany w modach naprawa klapy
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 aha heheh to ci pechowiec byl ehhh to moze plany w modach naprawa klapy mi nie przeszkadza , wgniecenie jest bardzo równiótkie.
Olaf Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 ale i tak autko piekne jest ! bardzo mi sie podoba ja tez mam misje na lampy z przodu gril musze zamontowac nowy ze znaczkiem barbura idzie to torche zmian bedzie mam nadzieje
moskal Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Opublikowano 11 Listopada 2009 ale i tak autko piekne jest ! bardzo mi sie podoba ja tez mam misje na lampy z przodu gril musze zamontowac nowy ze znaczkiem barbura idzie to torche zmian bedzie mam nadzieje dziekuje , staram się na wiosne bedzie lepiej , dojdą fele z RS4 lub RS6
Olaf Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 a no bardzo prosze no ja tez chcialem felgi zmienic ale chetnych brak hi hi wiec czas na inne mody a felgi najwzyej pomaluje na czarno
moskal Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 dzisaj przyszły nowe gadżety : [br]Dopisany: 12 Listopad 2009, 16:52_________________________________________________karwa miałem dzisiaj jechać na hamownie ale chłopaki nie ogarneli jakiegoś sterownika i lipa
moskal Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 dzisaj przyszły nowe gadżety : kiedy zakładasz? :polew: właśnie wychodze tylko troche pogoda nie sprzyja
moskal Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 Tipa to założe pod blokiem dzisiaj po południu , do Test Pipe'a niestety z tego zo patrzyłem potrzebny bedzie kanal więc najszybciej za tydzień
Pucek Opublikowano 14 Listopada 2009 Opublikowano 14 Listopada 2009 Moskal, ja dzisiaj próbowalem założyć test pipe... odrazu to zleć komuś, bo sie zamęczysz żeby dojść do trzeciej śruby przy turbinie, tej od dołu to musialem dorobić klucz ale i tak nie wymieniłem bo sonda lambda amen, no i dalsza walka w poniedziałek nie wiesz czy da rade wyciągnąć kata właśnie w stronę środka auta? tzn musi się dać! bo inaczej słabo to widzę :>
moskal Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 Moskal, ja dzisiaj próbowalem założyć test pipe... odrazu to zleć komuś, bo sie zamęczysz żeby dojść do trzeciej śruby przy turbinie, tej od dołu to musialem dorobić klucz ale i tak nie wymieniłem bo sonda lambda amen, no i dalsza walka w poniedziałek nie wiesz czy da rade wyciągnąć kata właśnie w stronę środka auta? tzn musi się dać! bo inaczej słabo to widzę :> 3 godziny temu gadałem z Bubą i dał rade odkręcić kata , więc myśle ze nie bedzie problemu. zwłaszcza ze u mnie było to wszystko ruszane bo środek jest wypruty ja bede mial kanal , moze to coś pomoże sonda sie wysrała czy co ???
Rekomendowane odpowiedzi