Reggi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ostatnio chcielismy cos zagaic do Gragora i nawet po niego pojechalem ale jakos sie chyba nie wystarczalo mu nasze towarzystwo Taaa... pewnie trafiliście w dzień po chlanku gdzie wątroba wisiała mu na gumie do żucia
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Moskal, ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz, bierz tego z którym jedziesz na dwa baty Poziek Evelinka bedzie go ciagnal juz to widze
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 o to wlasnie chodzi, dostaniesz rachunek i bedziesz musial zaplacic, ogarniaj lawete i jutro jedziemy ja przywiezc a masz hak i kwity na ciągnięcie lawety ????
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ostatnio chcielismy cos zagaic do Gragora i nawet po niego pojechalem ale jakos sie chyba nie wystarczalo mu nasze towarzystwo Taaa... pewnie trafiliście w dzień po chlanku gdzie wątroba wisiała mu na gumie do żucia widzisz jak go dobrze znasz [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 15:10_________________________________________________ o to wlasnie chodzi, dostaniesz rachunek i bedziesz musial zaplacic, ogarniaj lawete i jutro jedziemy ja przywiezc a masz hak i kwity na ciągnięcie lawety ???? a na co ci kwity?? wlasnie haka nie mam
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 a na co ci kwity?? wlasnie haka nie mam lawete by sie załatwiło , gorzej z autem do ciągania
Nosb Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Linka LINKA Wez jakies padlo na gazie zeby bylo tanio i dasz rade Zreszta jak babcia uwaza
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Linka LINKA a na co ci kwity?? wlasnie haka nie mam a na lince pociągniesz ???? dobrze zapłace :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 15:15_________________________________________________przed chwilą załatwiłem lawete , teraz tylko auto do ciągnięcia :gwizdanie:
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Linka LINKA a na co ci kwity?? wlasnie haka nie mam a na lince pociągniesz ???? dobrze zapłace :gwizdanie: na lince to ja pier***e, ciagnalem z lomianek swoja jak mi przeplywka padla, to przez 20 km mialem smierc w oczach, bez hamulcy, dwa razy musialem reczny zaciagac jak idiota droge zajechal mojemu bratu lepiej sie zastanowic skad fure z hakiem wziac
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 na lince to ja pier***e, ciagnalem z lomianek swoja jak mi przeplywka padla, to przez 20 km mialem smierc w oczach, bez hamulcy, dwa razy musialem reczny zaciagac jak idiota droge zajechal mojemu bratu lepiej sie zastanowic skad fure z hakiem wziac no własnie ja tez kiedys ciągnąłem na lince i nie polecam mam lawete nagraną tylko auta nie ma skąd wziąść
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 musti? c**j nie odbiera , a nie pamietam czy jego strychnina ma hak do ciągnięcia lawety nie potrzeba dodatkowych uprawnień ????
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 moskal a twardy hol ? ale tez hak trzeba chyba
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 moskal a twardy hol ? a skund takie cudo wziąść ???
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 pisz na warszawskich, moze ktos ma hak podczepiany
Nosb Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 To widac ja jestem hardcorem Raz kadett gsi z niepolomic na lince do mnie ponad 160 km a na obwodnicy ciagnelismy ponad 100 sporo Drugi raz astra GSI z pruszkowa
Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 To widac ja jestem hardcorem Raz kadett gsi z niepolomic na lince do mnie ponad 160 km a na obwodnicy ciagnelismy ponad 100 sporo Drugi raz astra GSI z pruszkowa jestes hardcorem [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 15:37_________________________________________________mozna ciagnac wiecej niz 750 na samo B jest kilka warunkow ktore musza byc spelnione 1. Przyczepa z ladunkiem nie moze byc ciezsza od samochodu ciagnacego 2. samochod musi miec w dowodzie dopuszczalna m.c. przyczepy wieksza niz to co ciagnie 3. m.c. samochodu i przyczepy z ladunkiem nie moze przekraczac 3,5t (wyjatek-samochody majace swoja m.c. nawet 3,5t moga ciagnac jeszcze przyczepe lekka do 750kg, wiec wtedy na B mozna jechac zestawem 4,25t) 4. to co jest na przyczepie nie moze przekraczac jej ladownosci
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 To widac ja jestem hardcorem Raz kadett gsi z niepolomic na lince do mnie ponad 160 km a na obwodnicy ciagnelismy ponad 100 sporo Drugi raz astra GSI z pruszkowa ty to dla mnie byłeś hardkorem gdy ja o tych wyczynach powyżej nie wiedziałem , teraz to jesteś
Kierownik Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 moskal może to w ostateczności ... http://moto.allegro.pl/item951533576_autolaweta_1zl_km_lodz_kraj_europa.html
Nosb Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Jeszcze kadettem z wrocka bez oc i z dziurawym wydechem jakies 350km W sumie nie wiem czy jest sie co chwalic glupotą
Rekomendowane odpowiedzi