Buba Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 dobrze wiedziec w razie czego drogi?? podobno średnio , oczywiscie tańszy niz warszafskie mechaniki , Paulina go zna bo przychodzi sie do niej strzyc , więc w jajo mnie raczej nie zrobi , zemsta fryzjerki byłaby okrutna :gwizdanie: :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 dobrze wiedziec w razie czego drogi?? podobno średnio , oczywiscie tańszy niz warszafskie mechaniki , Paulina go zna bo przychodzi sie do niej strzyc , więc w jajo mnie raczej nie zrobi , zemsta fryzjerki byłaby okrutna :gwizdanie: cos o tym wiem ...
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 cos o tym wiem ... opowiadaj :naughty: :naughty: nie martw sie o kropka , Poziek mi obiecał że zadnemu spamerowi w tym temacie nic nie zrobi , mozna oftopować do woli :gwizdanie:
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 moja żona jest fryzjerką... moja konkubina też
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 moja żona jest fryzjerką... moja konkubina też No, to co ja mam Ci opowiadać? Wszystko w temacie. Żeby tak u mnie w temacie spamowali... :-( :-P
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 jak tam z rozrządem? nie wiem , auto nie ruszone jutro jade ściągnąć je do Wawy No, to co ja mam Ci opowiadać? nic nie musisz mówić :gwizdanie: Żeby tak u mnie w temacie spamowali... :-( :-P juz wbijam do ciebie
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 jeszcze tu nie pisałem , ale musze przyznać że ładne masz auto oby jak najdłużej służyło
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 jeszcze tu nie pisałem , ale musze przyznać że ładne masz auto oby jak najdłużej służyło dziekuje no na razie stoi i mnie wkórwia , od momentu kupna miała 3 awarie w tym raz staneła mi na drodze
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 jeszcze tu nie pisałem , ale musze przyznać że ładne masz auto oby jak najdłużej służyło dziekuje no na razie stoi i mnie wkórwia , od momentu kupna miała 3 awarie w tym raz staneła mi na drodze bywa. wkońcu ma 14lat ale jak działa to jest radość z jazdy
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Moskal, czym wcześniej jeździłeś? adeerem , nigdy mnie nie zawiódł , a co ???
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 ale jak działa to jest radość z jazdy no jak jeździ to banan jest :> , jestem w stanie jej wybaczyć ostatnia awarie jesli to rozrząd - wtedy dziwke przeprosze bo to nie jej wina , jesli co innego , decyzja ----> szrot wiesz jakie miałem zbicie w piątek jadąc na zrobienie softu ??? przejechałem 150 km , zostalo 100 a tu sie co zesrało i auto stoi na A2 tragedia , jakbym był z 10 lat młodszy to pewnie bym sie rozpłakał , teraz zwyczajnie nie wypada a 10 minut wcześniej ciąłem 230km/h na balcie z otwartą buzią ze zdziwienia ze to tyle poleci [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 21:19_________________________________________________ aha :> a nic, tak z ciekawosci pytam myslałes ze kalibrom ???
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 no ja też sie zdziwiłem jak mój poleciał niedawno licznikowe 230 ale jak sie coś zdupi jak sie jedzie na soft to to podwójnie boli , bo jedziesz z myślą , że będzie jeszcze lepiej zapierdalalala , a tu d*pa ... ja też już kilka razy myślałem żeby swojego na żyletki przerobić , ale jak naprawie to zawsze mu wybaczam
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 ja też już kilka razy myślałem żeby swojego na żyletki przerobić , ale jak naprawie to zawsze mu wybaczam ja tez jej pewnie wybacze
Reggi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ja tez jej pewnie wybacze Za bardzo się nad nią litujesz
moskal Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 ja tez jej pewnie wybacze Za bardzo się nad nią litujesz tez tak uwazam ,
Kolkov Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ostatnio chcielismy cos zagaic do Gragora i nawet po niego pojechalem ale jakos sie chyba nie wystarczalo mu nasze towarzystwo Taaa... pewnie trafiliście w dzień po chlanku gdzie wątroba wisiała mu na gumie do żucia dokładnie tak, daltego nie miałem swojej fury i Bubejszyn musiałeś po mnie jechać, poza tym kręciłem się żeby za***ać Moskalowi jak najwięcej trytytek Za bardzo się nad nią litujesz tez tak uwazam , daaaaaaj jej saaaaaaaaansę ostatnią, jak nie pomoże zabieram kierę lampy i możesz ją opier...
Rekomendowane odpowiedzi