Michał Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 bez urazy ale te wszystkie wasze srebrne fury są jak kserówki :gwizdanie: a ta prze ten kolor jest niepowtarzalna bardziej chodziło mi o to że Moskal zapomniał powiedzieć że parówa teraz nie wygląda jak na tym foto wyżej ale zgadzam się, kolor za***isty... szkoda że nie diesel
SoMeS Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 bez urazy ale te wszystkie wasze srebrne fury są jak kserówki :gwizdanie: a ta prze ten kolor jest niepowtarzalna bardziej chodziło mi o to że Moskal zapomniał powiedzieć że parówa teraz nie wygląda jak na tym foto wyżej ale zgadzam się, kolor za***isty... szkoda że nie diesel a już miałem powiedzieć że zaczyna to wyglądać
moskal Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 ekhm... :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: kórwa , Michał jeszcze nie teraz , miałeś wejść troszke później z wyjasnieniami :polew: :polew: :polew: ale chłopcy łykneli :naughty: :naughty:
mrogal Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 ekhm... :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: kórwa , Michał jeszcze nie teraz , miałeś wejść troszke później z wyjasnieniami :polew: :polew: :polew: ale chłopcy łykneli :naughty: :naughty: bo B5B nie czytaja
moskal Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 bo B5B nie czytaja otóż to :naughty: :naughty: BTW , mam juz zaklepany kompletny zderzak od S4 z halo , lampy bedą ściemnione na dniach , z felgami tez mam nadzieje zrobić porządek w ciągu 2 miesięcy i taki wygląd mam nadzieje ze bedzie jeszcze w tym roku
mrogal Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 bo B5B nie czytaja otóż to :naughty: :naughty: BTW , mam juz zaklepany kompletny zderzak od S4 z halo , lampy bedą ściemnione na dniach , z felgami tez mam nadzieje zrobić porządek w ciągu 2 miesięcy i taki wygląd mam nadzieje ze bedzie jeszcze w tym roku trzymam za kciuki ja dzis zamiaruje skonczyc malowac progi
dudi75 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Jak bedziesz robic scieme lampek , jak zrobisz go tak jak na zdjeciu to bedzie
moskal Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 Jak bedziesz robic scieme lampek , jak zrobisz go tak jak na zdjeciu to bedzie bedzie bedzie
grippen Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 kuźwa mać powiem tylko tyle że za***ista jak tak będzie wyglądać to panienki na sam widok będą soki puszczać
SoMeS Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 kuźwa mać powiem tylko tyle że za***ista jak tak będzie wyglądać to panienki na sam widok będą soki puszczać i będą im się pomarańczki marszczyć
moskal Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 kuźwa mać powiem tylko tyle że za***ista jak tak będzie wyglądać to panienki na sam widok będą soki puszczać i będą im się pomarańczki marszczyć bede sie bał wyjeżdżać na miasto bo całe ulice w śluzie zachlapane :kox: :kox:
Iverson Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 W jaki sposob sciemnisz lampki będzie jeździł tylko w nocy :polew:
Kolkov Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 bede sie bał wyjeżdżać na miasto bo całe ulice w śluzie zachlapane :kox: :kox: cały rok na zimówkach
moskal Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 W jaki sposob sciemnisz lampki w taki : :naughty: :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 widzę że nie tylko mi to chodzi po głowie sesemes , ja juz miałem takie lampy na parówie tylko w miedzyczasie miałem małego dzwona Uploaded with ImageShack.us
SoMeS Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 muszę poprosić kogoś o VT bo ciekawie może być bądź co bądź rezaj co masz rezać bo będzie mokro
Rekomendowane odpowiedzi