mrogal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 moskal napisał(a): Przy okazji malowania auta doszedłem do wniosku że psikne dach na czarno :naughty: :naughty: :naughty: tylko teraz kwestia czy zrobić to razem z tylnym daszkiem/spojlerem czy zostawić to w kolorze , ma ktoś jakies foto ???? psikaj bez daszka, ale szurnij te listewki waziutkie po bokach jak tam nasz deal
_Solar_ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 mrogal napisał(a): moskal napisał(a): Przy okazji malowania auta doszedłem do wniosku że psikne dach na czarno :naughty: :naughty: :naughty: tylko teraz kwestia czy zrobić to razem z tylnym daszkiem/spojlerem czy zostawić to w kolorze , ma ktoś jakies foto ???? psikaj bez daszka, ale szurnij te listewki waziutkie po bokach jak tam nasz deal popieram kolegę wyzej a termometr Ci działa po moim dawnym jego demontażu :gwizdanie:
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 mrogal napisał(a): jak tam nasz deal spoko loko , musze odebrać auto , wtedy sie odezwe ale myśle ze wszystko jest na dobrej drodze mrogal napisał(a): ale szurnij te listewki waziutkie po bokach ale te listewki są czarne to po co je psikać ???? _Solar_ napisał(a): a termometr Ci działa po moim dawnym jego demontażu :gwizdanie: jaki termometr ???
Kolkov Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 mrogal napisał(a): psikaj bez daszka czemu bez daszka :?: jakoś dziwnie bez daszka ja myślałem o całym dachu
Buba Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 nie swiruj w parowkowy kolor z kupa na dachu WHITE + BLACK roof [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 22:49_________________________________________________Kolkov byles sekunde szybszy tylko czarna fela do tego
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Buba napisał(a): nie swiruj w parowkowy kolor z kupa na dachu WHITE + BLACK roof a ty chyba dawno w ryja nie dostałeś , co ???
mrogal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 moskal napisał(a): mrogal napisał(a): jak tam nasz deal [qoute] spoko loko , musze odebrać auto , wtedy sie odezwe ale myśle ze wszystko jest na dobrej drodze mam nadzieje się mrogal napisał(a): ale szurnij te listewki waziutkie po bokach Cytat ale te listewki są czarne to po co je psikać ???? masz dach w kolorze parowkowym a te listewki kolo relingow co leca masz czarne?
Buba Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 moskal napisał(a): Buba napisał(a): nie swiruj w parowkowy kolor z kupa na dachu WHITE + BLACK roof a ty chyba dawno w ryja nie dostałeś , co ??? [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 22:54_________________________________________________jak masz sie bawic pozniej w s4 body to bedzie kozak jakich malo :slina: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 23:03_________________________________________________http://media.photobucket.com/image/white%20rs4/A20LEE/RS4%20Pics/1182701074_917153.jpg
Kolkov Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Buba napisał(a): nie swiruj w parowkowy kolor z kupa na dachu co chcesz, dobrze się komponuje parówka z kupą
_Solar_ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 moskal napisał(a): _Solar_ napisał(a): a termometr Ci działa po moim dawnym jego demontażu :gwizdanie: jaki termometr ??? tzn wyświetlacz temperatury co kiedyś demontowałem na spocie w promenadzie zobaczyc na podmianke bo u mnie nie działał
Reggi Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Sam dach bez słupków bo wyjdzie z dooopy
Kolkov Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 _Solar_ napisał(a): moskal napisał(a): _Solar_ napisał(a): a termometr Ci działa po moim dawnym jego demontażu :gwizdanie: jaki termometr ??? tzn wyświetlacz temperatury co kiedyś demontowałem na spocie w promenadzie zobaczyc na podmianke bo u mnie nie działał przecież on się wtedy zajadał w BK i na bank nie pamięta [br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 23:28_________________________________________________ raggaman napisał(a): Sam dach bez słupków bo wyjdzie z dooopy i o to to to tylko że później obowiązkowo czarne fele
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 mrogal napisał(a): masz dach w kolorze parowkowym a te listewki kolo relingow co leca masz czarne? własnie chyba nie......... teraz to sie juz zajebałem chyba nie bede malował tego dachu , fundusze juz rozdysponowane naprawa - 2300 FMIC - 430 Rury - 300 Forge007 - 500 Program - 900 starczy tego dobrego dla tej kór..y co mi tyle chleje , nie mam na razie za co jej kochać zeby tyle w nią wkładać , juz w Pauline mniej inwestuje a mam z niej o wiele wiecej radości
_Solar_ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 moskal mam jedną niejasnośc co to jest Forge007 :gwizdanie:
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 _Solar_ napisał(a): moskal mam jedną niejasnośc co to jest Forge007 :gwizdanie: zawór zastępujący DV , kupie albo ten albo DV do TT-ki , tez ladnie syczy
Reggi Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kolkov napisał(a): tylko że później obowiązkowo czarne fele I lusterka w węglu
Kolkov Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 raggaman napisał(a): Kolkov napisał(a): tylko że później obowiązkowo czarne fele I lusterka w węglu miażdżyca
_Solar_ Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kolkov napisał(a): raggaman napisał(a): Kolkov napisał(a): tylko że później obowiązkowo czarne fele I lusterka w węglu miażdżyca jak sie bawić to sie bawic drzwi wyjeb@ć okna wstawić
moskal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 raggaman napisał(a): Kolkov napisał(a): tylko że później obowiązkowo czarne fele I lusterka w węglu jo , a gdzie ja takie panie dostane
Kolkov Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 moskal napisał(a): raggaman napisał(a): Kolkov napisał(a): tylko że później obowiązkowo czarne fele I lusterka w węglu jo , a gdzie ja takie panie dostane w kwestii wyngla gadaj z kolegą z LLBelszczyzny
Rekomendowane odpowiedzi