Gość Goodspit Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A oto kilka zdjęć mojej Jest to całkowita seria, chętnie bym zmienił kółka, przyciemnił szybki i zmienił lampy ale zawsze się pojawiają ważniejsze wydatki :frown: Może kiedyś się trafi większy przypływ gotówki Ale też może się komuś za bardzo spodobać i mi odjedzie w nieznane No ale na razie jest tak jak jest a i tak podoba mi się bardzo bo to w końcu I jeszcze mały opis: - silnik 1,9 TDi (110 KM) AFN, 188kkm przebiegu (na dzień dzisiejszy), - felgi alu ori 15 cali, - klimatronik, - podłokietnik, - dzielona kanapa s podnoszoną siatką, - foteliki bardzo fajne i wygodne (widać na fotkach), - radio seryjne chorus, dobrze gra i pięknie się komponuje w desce, - szyby el. przód domykane, el. regulowane lusterka, - 4x airbag,
Gość spedyt Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ładna Audiczka, faktycznie seria mimo to ładna
Tuniu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgadza się zawsze są inne wydatki dokładnie ale tak jak mówisz zmienisz lampy, przyciemnisz szybki będzie ładnie wyglądał bo audianka jest ciemna, no i większe kółka 17 i będzie już inaczej się prezętowała. Dla mnie troszkę słaby silnik jak na na avanta pomyśl nad chipem.
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 ładna laleczka musze teraz taką kupić rodzina mi sie powieksza HURRA :-D pozdrawiam
mcm Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 lepiesz obszyć kierownice, założyć konkretne aluski, puścić chrom na szybach, założyć ksenonki i laleczka jak malowana pozdawiam
Gość Goodspit Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 mcm00, kiera już skórą obszyta na zdjęciu to widać, ale reszta musi zaczekać na przypływ kaski niestety A że czeka mnie wyprowadzka do innego miasta to napewno zmiany się odwleką na sporo czasu...
arkolek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 fajna bryczka.jak zmienisz kółka na aluski to wrzuć fotke
taktuś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 ładna, AFN w avanciku- niedościgniona klasyka w B5 też mam takie foteliki i potwierdzam że ekstra się siedzi chorus- dobre radio, lecz lepiej się prezentuje concert I, u siebie takie włożyłem i jest ok
Gość rob Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nie masz co narzekać, idealny model wyjściowy do dalszych przeróbek
Gregory88 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 fajne autecko...ahh ten avancik wrzuc jakies 17 zawieszenie w dol i bedzie cycus glancus ladna seryjka
Cuber Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A4 jak A4 każde jest piękne jak bedziesz miał przypływ kasiorki to pierwsze co bym zmienił to lampy przednie na ori valeo zespolone ( soczewki ) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi